inşallah canım. inşallah sen de bütün üzüntülü günleri geride bırakır mutluluklara yelken açarsın.
Canım siz nasıl evlendiniz? Ne kadar sürede evlendiniz? Evlenmeden önce tanıyamadın mı sen bunu yaa çok üzüldüm durumuna. Allah seni iyi insanlarla tanıştırsın bundan sonra.
birçok arkadaş çok güzel şeyler yazmış hepsini okuyamasamda bende aynı düşüncedeyim. birde sanırım çocuk da yok o yüzden sakın arkana bakma böyle insanlarla tekrar biraraya gelirde birde çocuğun olursa tam ayağına zincir vurulmuş köle olursun. yeniden hayata başla, kendini oyalayacak birşeyler bul kurs falan, boşandıktan sonra kadınlar özellikle bunalıma girerler kendilerini değersiz hissederler, kendini böyle düşüncelerden uzak tutmanı özellikle diliyorum. zor bir dönem var önünde ama bunları aşacağına inanıyorum.
canım etrafımdaki konu komşu dyorki yaaa bu adam seni hiç sevmemiş istememiş değer vermemişki 1 kere bile aramadı.Ayrılmaya dünden razıymış.Bu sözler beni dahada yıpratıyor.
hııı hı... ondan arayıp gitme bilmem ne diye şarkılar dinletiyor. külahima anlatsın o takmıyorum numaralarını.
onun canı senden daha çok yanıyor besbelli.
ama yaşı da çok küçük değil ne bu çocuk halleri anlamadım yani. kişiliği gelişmemiş herhalde.
severk evlendiyseniz
nasıl geldiniz bu hale bir sene içinde.. bu dayak ne zamandan beri ve neden çıktı ortaya.. ailesi hep mi işin içindeydi.
ne bileyim bana biraz acayip geliyor sizin haliniz.
bazen sular dalgalanmadan durulmaz derler.
ben tam çözemedim durulacak türden bişey mi yaşıyorsunuz... ondan soruyorum
nasıl bir adam bu senin kocan hem seni istemiyorum diyor hem dövüyor hem de şimdi bunalım yaşıyor zavallı gibi sessiz aramalar şarkılar falan.
sen nasıl yorumluyorsun (arayan o mu bilmiyorum deme kesinlikle o)
Canım gerçekten arayan omu bilemiyorum.Severek evlendik ama son zamanlarda internetin başından hiç kalkmıyordu.Ailesi annesi yani herşeyime karışıyordu.oğlunuda bana karşı çok dolduruyordu.Eski kız arkadaşına msj atmıştı onu yakaladım bir kerede.Zaten o mesaj olayından sonra bana seni sevmiyorum istemiyorum demeler başladı.Ve internetin başından hiç kalkmamalar.Hatta eski kız arkadaşına özel msn adresi bile almış.Bunuda ben ailemin yanına geldikten sonra öğrendim.Kardeşim şifresini kırdı.Sadece listede o kız var yani.O kızın hayatına girmeye başlamasıyla bence benden dahada uzaklaştı.Şiddetler sevmiyorum istemiyorum boşanalım demeler ondan sonra başladı zaten.Ama şuan o kızla görüşüyormu hala bilemem.Şarkı dinleten o değil diye düşünüyorum bazen canım yoksa boşanma davası açtım aramadı eşyalarımı almaya gittiler ailem aramadı.Sevseydi isteseydi eşyaları almamıza izin vermezdi boşanmak istemiyorum derdi.5 aydır bir tepki arama yokki.
Canım gerçekten arayan omu bilemiyorum.Severek evlendik ama son zamanlarda internetin başından hiç kalkmıyordu.Ailesi annesi yani herşeyime karışıyordu.oğlunuda bana karşı çok dolduruyordu.Eski kız arkadaşına msj atmıştı onu yakaladım bir kerede.Zaten o mesaj olayından sonra bana seni sevmiyorum istemiyorum demeler başladı.Ve internetin başından hiç kalkmamalar.Hatta eski kız arkadaşına özel msn adresi bile almış.Bunuda ben ailemin yanına geldikten sonra öğrendim.Kardeşim şifresini kırdı.Sadece listede o kız var yani.O kızın hayatına girmeye başlamasıyla bence benden dahada uzaklaştı.Şiddetler sevmiyorum istemiyorum boşanalım demeler ondan sonra başladı zaten.Ama şuan o kızla görüşüyormu hala bilemem.Şarkı dinleten o değil diye düşünüyorum bazen canım yoksa boşanma davası açtım aramadı eşyalarımı almaya gittiler ailem aramadı.Sevseydi isteseydi eşyaları almamıza izin vermezdi boşanmak istemiyorum derdi.5 aydır bir tepki arama yokki.
merhaba
konunu ve yorumlarını okudum
ayakların üzerinde durmak ve kendine olan özsaygını kaybetmemek adına
kendi yoluna devam etme kararından ötürü seni kutluyorum...sen çok cesur bir kadınsın,evlenirken
bunları yaşayacağını hayal dahi edemezdin evet fakat yaşadın..üzüldün..yıprandın,,incitildin..ama buna bir son verecek gücü kendinde buldun..seni döven bir eşten ne bekleyebilirdin ki ilerleyen yıllarda...üstelik aile boyu şiddet!!!,kabalık,saygısızlık..
insanlıktan nasibini alamamış birine tahammül etmek zorunda değildin bence de...yaralarını saracaksın eninde sonunda.. sadece zamanai htiyacın var..bunlar da geride kalacak,durmadan seni konuşan komşular da yeni konular bulacaklar kendilerine..
bunaldın kendine bakan gözlerden ama sabret bunların da bir sonu olacak elbet..
hayat devam edecek,yaralarını saracak ,kendine yeni bir yol çizeceksin.. Allah kırık kalplerdedir ,hadis-i şerifini hatırla daraldığın anlarda ...inancını kaybetme asla...Yaradan da mazlumdan yanadır..
seni kaybeden kocan sanma ki mutlu olur..şiddet yanlısı, paracı birine kimse tahammül edemez,daha çok yanlışa sürüklenir durur,
kul hakkı yiyen de iflah olmaz zaten...
boşanıp yeniden yuva kuran ve mutlu olan birkaç arkadaş da yazmışlar sana,bak onlarda geçti senin geçtiğin yoldan en sonunda hakettikleri mutluluğu yaşamayı nasip etti Yüce Allah..sen de yaşayacaksın o günleri..
derin bir nefes al yeni başlangıçlar için..çok şanslısın ailen yanında,destekliyorlar seni ,sende onlar için bırakma kendini..
yolun çok ama çok açık olsun..mahkemeden talep ettiğin hususlarda tatmin olursun inş..
istediğin şartlarda bitmezse bile boşanma davan üzülme,o kadir kıymet bilmeyen kişiyle bir ömür boyu
yaşamak zorunda kalmadığın için aslında sen herkesten çok kazançlı çıkacaksın o mahkemeden unutma....
sevgiler...
arayan o... şunu bi kabul et artık.
eski kız arkadaşına mesaj yazmış. salaklık etmiş. belki ilk kız ona bulaşmıştır. sen yakalayıp yüzüne vurunca erkeklik damarı tuttuğu için seni istemiyorumlar boşanalımlar başlamıştır. ne de olsa senin bunları söyleyeceğini zannettiği için senden önce davranıp gururunu kurtaracak aklısıra. sen de haklı olduğun için alttan almamışsındır. kavga kıyamet. kendi suçunu bastırmak için seni sindirme yöntemini uygulamış. şiddet bu sebeple olduysa ki hiçbir şeklini onaylamam ama aslında seni kaybetme korkusu var hepsinin altında.
eğer mesaj olayına kadar ilişkiniz iyiydi ise sanırım şu an pişman. ilk başta pişman olmuş ama kendine yedirememiş. aile de seni zaten baştan istemediyse onlara seni kötülemiştir. kendini aklamak için artık ailesine karşı da tükürdüğünü yalayamayacağı için eli kolu bağlanmış işte.
ortalığı birbirine katmış ama toparlayacak gücü de yok. bilemiyorum hadi hayırlısı bakalım ne olacak
Kynımla beraber dövdüler cümlesi sinir bozucu, eşinizden dayak yemeniz başlı başına bir olay zaten de sülalecek dövmeleri ne demek Allah'ım sen bilirsinnnn.
Komşularınızı evinize almak zorunda değilsiniz ki? Onlar sadece aynı yerde oturmak zorunda olduğunuz insanlar. Gelip acınızı deşen insanlar komşu filan değildir.
canım evet kaynımdan ayrı dayak yedim eşimden de ayrı.Gelgelelim hala orda burda beni suçluyorlar.Neymiş bu evliliği ben bitirmişim, onu hiç sevmemişim, istememişim ben onu terketmişim vs. Halbuki hangi kadın gecenin 1 de evini terkeder.Yada terketmeye çalıştı diyelim Koca nasıl olurda engel olmaz? Okadar dövüyorsun gücün yetiyor ya bir tokat daha atsaydın bu saatte gidemezsin diye...Köy yerinde ben nasıl gidebilirdim ki...Tamamen kendini haklı çıkarmak için planladığı bir düzmece...Ona kalsa o hiç beni dövmedi, hep sevdi, mücadele etti ama ben istemedim...Bukadarda olmaz.Ordaburda yalan söylüyorlarda acaba vicdanlarını nasıl kandırabiliyorlar?5 aydırda adamda tık yoktu.Annesi eşyalarımın geldiği gün yengemi aradı bende yanındaydım diyorki açmışsa açmış davayı boşver...Bu ne ya hemsuçlu hem güçlü hemde konuşma tarzlarına bak.Bişey demiyorum sadece Allahıma sığınıyorum.O görüyo.Elbette birgün cezalarını çekecekler.Umarım tabligat ellerine geçer ve zorluk çıkarmadanda bu iş biter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?