Doğru Kararı Zorda Olsa Verdim...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

Teşekkür ederim canım.Senin sorunun nedir?

o kadar çok şey var ki...anlatmaktan da yaşamaktan da bıktım. bizde asıl sorun kvalide. kısaca anlatayım. yazmakla bitiremem çünkü onu.
her türlü kötülüğü yaptı, sesimi çıkarmadım 2 yıl boyunca. 6 ay önce canıma tak etti ve tepkimi koydum(kavga etmeden). çok üzüldüm,çok ağladım, gerçi hala ağlıyorum.. yalanlar,hakaretler,laf sokmalar,her şeye karışmak mı dersin yoksa namusuma dil uzatacak kadar iftiralar atmak mı dersin......haaa bunların sonucunda da ben sizin iyiliğinizi isterim siz benim evladımsınız diye ağlayan bi kvalide ve ona inanan bir oğul mu dersin....... sabrımın sonlarındayım......

Benim kayınvalide, kayın, en önemliside eş hepsi yaptı yapacağını.Tek fark benim kayınvalide hiçbirzaman bana sizin iyiliğinizi istiyorum diye ağlamadı.Aksine bana dönüpte sen buraları bilmezsin istersen adliyeye beraber gidelim davayı aç diyen bir kaynana.Oğlu beni dövdüğünde bana dönüp dediki çık biraz çarşıya git sakinleşin.Sanki ben erkeğim benim çıkmam lazım dışarıya.Benimde namusuma dil uzatıldı canım beni ailemin yanına döverek gönderen adam şimdi arkamdan demişki aklında başka biri vardı...Bu kadar pislk yani...Çocuk varmı canım sende?Anlaşılan eşini çok seviyorsun ki hala katlanıyorsun.Allahım yardımcın olsun...

Arkadaşlar 1 ekimden sonra boşanma davalarına yeni bir yasa gelmiş önce dava açan taraf karşı tarafa şikayetlerini ve isteklerini belirten tebligatı gönderiyor.Karşı taraf tebligatı eline aldığında 15 gün içinde cvp vermeleri gerekiyor.Cvp verdikten sonra tekrar dava açan tarafa karşı tarafın verdiği cvp metni geliyor.Bu sefer dava açan taraf tekrar iddialara cvp vermek için 15 gün bekliyor.Kısacası her 2 tarafında 2 kere dilekçe verme hakkı var.Bütün deliller ortaya konuyor.Ondan sonra duruşma günü belirleniyor.Yani davalar artık çok uzamayacak.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Ben dava açtım şikayetlerimin arasında eşimin gece yarılarına kadar pc başında kaldığı vardı.Ve eski kız arkadaşına attığı maili yakalamıştım.Neyse bu tebligatı eline alan adam beni face de silmiş engellemiş zaten ama başka adresten baktığımda abone olduğu kızlar var.Bu aşamada bir adam neden bunu yapar?Hiçmi korkmaz?Eşim kendisi abone olmuş kızlara.

can yoldaşım aldım mesajını konunuda yeni gördüm...üzüldüm..söylediğim gibi benimkide hala aramıyor...bayramda anlaşmalı boşanma kararı aldım aile baskısı biraz..daha fazla kafamızı kurcalamasın ha geldi ha gelecek diye git boşa dediler..haklılarda...avukatımla görüştüm eşimin nosunu verdim...aile avukatımız arayıp olaylardan haberinin oldugunu ve benimde artık boşanmak istediğimi ve daha fazla yıpranmamaız için anlaşmalı boşanının diyecekti...lakin eşim her iki hattını da açmamış...ne düşünüyor neden davayı açmamış olabilir dedim avukata..masraflardan kaçacagını sanmam..belliki ailesiyle arada kalmış kafası karışık dedi..bende direk davayı açmak istemiyorum..çünkü iş yerindeki arkadaşlara o boşanmak istedi deyip mazluma yatıyormuş...davayı açarsam kendince vicdanını rahatlatacak..benim yaşım daha genç..Allahımda sabrını veriyor..bekliyorum...

ve gerçekten bende zor günler geçiriyorum...aynı iş yerinde olmak zor...ve aslında bu günler bana çok güzel ders oldu..kimin dost kimin düşman oldugunu apaçık gördüm..ve acı bir tecrübe belki ama..bu kadar güçlü oldugumu bilmiyordum...dualarla ayakta duruyorum...eşime ve bana bu kötülüğü yapan o anneside iki cihanda da huzur bulmasın inşallah...ben bri süre sonra atlatırım ama oğlullarına yazık ettiler...

Canım bekle ozaman biraz daha.Ama işyerinde bu şekilde olmak eminim çok zor oluyordur.Herşeyi zamana bırak bakalım bir süre.İnşallah bunları yaşatanlar mutluluk yüzü görmezler.Tabiki atlatırsın zaman herşeyin ilacı çünkü.İnsan nelere alışmıyorki ölüme bile...Benim eşimde herkese o çok istedi boşanmayı demiş.Mantıken madem biz istedik boşanmayı onlar istemediyse neden mücadele etmediler.Neden aramadılar bişeylerin dzelmesi için çaba sarfetmediler? Bunlar sadece lafta malesef.Çok isteyen seven insan sevgisi uğruna herşeyi yapar...

seninkiler daha betermiş canım.bende en azından şiddet yok. psikolojik şiddet var, fiziksel de nerdeyse uygulayacaktı ama yapmadı. sıkıysa yapsın,çok da sevsem giderim darp raporu alırım hastaneden. 5 aylık bir kızım var. canım o benim. o olmasaydı kapıyı çekip çımak o kadar kolay olurdu ki....şimdi sadece biraz daha bekliyorum. kendimce bi süre tanıdım eşime ama o bilmiyor. bakalım nasıl davranacak.....zaman en göstercek....ben de yolumu ona göre çizeceğim. yani ya eşimle birlikte bu apartmandan taşınırız, ya da eşim olmadan.......kısacası ben burda onlarla birlikte bu hayata katlanmam. dünyaya elalem bana sıkıntı çektirsin,eziyet etsin diye gelmedim ben....allahım böylesi zor durumdaki herkesin yardımcısı olsun.....

ayrıca benim kvalidemin ağlamaları= timsah gözyaşları :)))

yaşananlardan aldığım en büyük ders: kimin ne olduğunu öğrenmek oldu...........herkesin iç yüzünü gördüm. eşimi de daha ii tanıdım....

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Ben dava açtım şikayetlerimin arasında eşimin gece yarılarına kadar pc başında kaldığı vardı.Ve eski kız arkadaşına attığı maili yakalamıştım.Neyse bu tebligatı eline alan adam beni face de silmiş engellemiş zaten ama başka adresten baktığımda abone olduğu kızlar var.Bu aşamada bir adam neden bunu yapar?Hiçmi korkmaz?Eşim kendisi abone olmuş kızlara.

valla benimki hala faceini açmadı..gittiği günden beridir kapalı...yani başka hesap açtıysa onu bilemem...ama korkar açamaz o benden...yakalayacagımdan ve mahkemede delil yapacagımdan korkar...[/QUOTE]

Acaba bu adam neden korkmuyor abeta? Ne yapmaya çalışıyor....1 değil 2-3 kıza abone olmuş.

valla benimki hala faceini açmadı..gittiği günden beridir kapalı...yani başka hesap açtıysa onu bilemem...ama korkar açamaz o benden...yakalayacagımdan ve mahkemede delil yapacagımdan korkar...

Acaba bu adam neden korkmuyor abeta? Ne yapmaya çalışıyor....1 değil 2-3 kıza abone olmuş.[/QUOTE

hatırlarmısın bilmem ama bir keresinde eşim eski ekarlık faceini açmıştı demiştim..orada evli oldugumuz yazmıyordu..hatta en son arkadaşı bendim kabul ettiği...hemen ekran görüntüsünü almıştım o vakit..ertesine gün kapamıştı zaten...bence sende ekran görüntüsünü al..yada başka bir isimle face aç ve onu ekle...böylece sayfasını tüm görebilrisin belkide tuzaga düşürebilirisn:)

hatırlarmısın bilmem ama bir keresinde eşim eski ekarlık faceini açmıştı demiştim..orada evli oldugumuz yazmıyordu..hatta en son arkadaşı bendim kabul ettiği...hemen ekran görüntüsünü almıştım o vakit..ertesine gün kapamıştı zaten...bence sende ekran görüntüsünü al..yada başka bir isimle face aç ve onu ekle...böylece sayfasını tüm görebilrisin belkide tuzaga düşürebilirisn:)[/QUOTE]

Canım ben onun huyunu biliyorm hayatta tanımadığı kişilerin arkadaşlık isteğini kabul etmez.Bayanda olsa...Sadece neden bunu yapıyor ya anlayamıyorum?Düşünemiyormu bunu delil olarak kullanabileceğimi?Hemde şu aşamadayken?Adam dava açılmakla kendini boşanmış sanıyor galiba...

Canım ben onun huyunu biliyorm hayatta tanımadığı kişilerin arkadaşlık isteğini kabul etmez.Bayanda olsa...Sadece neden bunu yapıyor ya anlayamıyorum?Düşünemiyormu bunu delil olarak kullanabileceğimi?Hemde şu aşamadayken?Adam dava açılmakla kendini boşanmış sanıyor galiba...[/QUOTE]

bak şimdi belki çok komik gelecek ama geleceği düşün....onun canını maddi olarak acıtacaksın...manevi olarak madem canı acımıyor..para olunca olay iyice sinirlenecek..ve elinde delillerinde var..darp görmüşün..ispat edemem diye telaş etme...o gece gittiğinde annen baban "kızımızda boynunda izler vardı derse" ve elindeki reçetede var..hiç yoktan manevi tazminati garant,lersin...ardından zaten çalışmıosun sanırım maddi tazminatta alırsın..takılar zaten senin...

ben manevi dava açayım dedim avukat sordu: seni dövdü mü? hayır..küfür etti mi? hayır..ve bir çok soruya hayır...adam gözümün içine bakıyordu tabiri yerindeyse:) yüce mevlam onu bu yapılan pislikten kurtarıp bana döndersin inş...

bak şimdi belki çok komik gelecek ama geleceği düşün....onun canını maddi olarak acıtacaksın...manevi olarak madem canı acımıyor..para olunca olay iyice sinirlenecek..ve elinde delillerinde var..darp görmüşün..ispat edemem diye telaş etme...o gece gittiğinde annen baban "kızımızda boynunda izler vardı derse" ve elindeki reçetede var..hiç yoktan manevi tazminati garant,lersin...ardından zaten çalışmıosun sanırım maddi tazminatta alırsın..takılar zaten senin...

ben manevi dava açayım dedim avukat sordu: seni dövdü mü? hayır..küfür etti mi? hayır..ve bir çok soruya hayır...adam gözümün içine bakıyordu tabiri yerindeyse:) yüce mevlam onu bu yapılan pislikten kurtarıp bana döndersin inş...[/QUOTE]

Amin canım dualarım seninle.Hakkında hayırlısı olur inşallah.İnşallah dediğin gibi kazanırım canım davayı.Offf varya şimdi onlar nasıl bir dilekçe hazırlamışlardır bana :) Avukatında haklı herşeye hayır :) Keşke bende herşeye hayır diyebilseydim varsın parasıda onun olsaydı

onlar illaki boş durmayacaktır canım benim...o dilekçelerde neler yazılıyormuş şok oluyor insan diyorlar(ağzı kokuyordu öpüşemiyorduk???)...tabiki hakim şahitlere bakıp karar veriyormuş...ama bu yolda tek başına değilsin yanındayım her ne kadar sanal oartam olsa da kalben yanımdayım canım...yeterki sen psikolojinden ödün verme..fiziksel rahatsızlıktan daha zordur ruhen rahatsızlık..o yüzden bol bol dua edip kafanı dagıtmaya bak...dilekçeme ne yazacaklar diye boş yere düşünüpte kafanı yorma..ne yazacaklar tabki kendilerini haklı çıkarmak için dale vere...ama sen kendini biliyorsun...mahkemede de kendini ii bir şekilde ifade ettikten sonra...hiç degilse vicdanın rahat bir şekilde başını yastıga koyabilrisin

vay be bana bak...dışarıdan şu yazdıklarımı okusam "şu durumda olduguma kendim bile inanmam"...:)

:):):) Abetacığım desteğin için teşekkür ederim canım benim.Dilerim senin eşinde gözünü açarda barışırsınız ve sizi ayırmaya çalışan insanları sevindirmez.Evet canım bol bol dua edip Allahıma sağınıyorum.Ama sağolun sizler olmasanız kafayı yerim.Bana çok destek oluyorsunuz.Ben kendimi çok iyi biliyorum ama insan yinede korkuyor olacaklardan.Canım senin face adresin varmı?

iş yerinde engelli ama evden girebilirim..msj attım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…