Doğru Kararı Zorda Olsa Verdim...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

o doğru kararı keşke bende korkmadan verebilsem

Canım gerçekten zor bir karar ama düşünsene mutsuz giden bir evliliğin var hergün dahada yıpranıyorsun ne gerek var hayatını zehir etmeye.Düşün bu kararı birkaç sene sonra vermek zorunda kalırsan ve herşey için dahada geç olursa...Kaç senelik evlisin canım?Senin sorunların eşinden mi ailesindenmi kaynaklı?

Bu işleri hep anneler bozıyor sanırım sonra da kaynana şöyle böyle deyince suç olur.
Allah'ın adaletine güven canım. Hayırlsıı olsun.

Ama canım en büyük suç eşlerimizde...Dengeyi sağlayamıyorlar çünkü...Ben şiddet gördüm hele ki ailemin yanına gönderildiğim son gece adam beni yastıklarla boğmaya çalıştı itmeseydim ölücektim.Sonra tam kurtuldum dedim 2. katta oturuyordum merdivenlerden döverek beni indirmeye çalıştı.Sokakta dövücem seni rezil ol dedi.En sonundada garaja attı beni.Git diye.Adam geceyarılarına kadar internetin başındaydı.Benim o evde kalmam onu rahatsız ediyordu.En sonundada gönderdi ve rahat etti.

işte ben bu yüzden diyorum milletin ağzına sakız olamk diye............... pis gevezeler.... insanın moralini bozmaktan başka neye yararlar.... keske kafanı dinleyecek yalnız kalacağın güvenilir ve huzurlu bir ortamın olsa.......

Allah yardımcın olsun... sabret geçecek bu günler de demekten başka inan elimden ne gelir... ):

Kusura bakma ama tam bir pislikmiş o adam, hayatında inşallah onun gibiler karşısına çıkar. bizi zavallı, mazlum buldukça yükleniyor zalim mahluk.... Allah korkusu olan nasıl yapar bunu yaaa.

kardeşim sen en doğrusunu yaptın. ayrıl. sakın pişman olma kararından, olunmaz da zaten artık. şu yaptıklarına bak adamın, çok sinirlendim ya. o vır vır konuşan komşularına da kısa ve net bu konuyu daha fazla konuşmak istemediğini söyle, seslerini kessinler. zaten bir insan yıpranırken bir de onlar depreştirmesinler.

ay zaten kendi yaşadıklarım üstümde karabasan gibi, bir de bu kardeşin eşiin yaptıklarına bak ya, deli oldum ha

Canım evet ben çok hakarete, aşağılamalara ve de şiddete maruz kaldım.Eşim olucak şahıs hergün seni sevmiyorum, istemiyorum diyordu.Ailece bana psikolojik baskı uygulayıp göndermeyi başardılar.Ben Allahıma sığınıyorum eminim yaptıkları onların yanına kalmayacaktır.Adamın beni sevmediği, istemediği okadar açık ki dile kolay 5 ay ne ailesi ne de kendisi aramadılar.Davayıda açmadılar.Ben de düşündüm dedim nereye kadar çekicem şiddeti hakaretleri yazık değilmi bana ve açtım davamı.Adam dünden razıymışki arayıpta niye açtın yada 1 kelime bile etmedi ya.Eşyalarımı ailem almaya gitti yine aynı tık yok.Adam çoktan gözden çıkarmış beni.Canım senin poblemin nedir?

Güçlü görünmeye çalışsamda kendimi çok savunmasız hissediyorum Ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra ama yapamıyorum ailemi üzmemek adına...Neden bukadar şanssızım neden? Tek suçum sevmek ve bağlanmakmıydı? Allahım nolurrrrr yardım et bana

hepimiz hatalar yapıyoruz.. hayat maalesef öyle pempe panjurlu ev hikayelerine benzemiyor.. çok kötü günler yaşamışsınız ama şükredin çocuk yok.. bir de o olsa ömür boyu uğraş dur. bir bağ olmak zorunda çocuktan ötürü.. sevmişsiniz güvenmişsiniz ama olmamış.. demekki beni sevmiyor gözden çıkarmış da aeamıyr gibi şeyler düşünmeyin.. ohhh allahıma çok şükür kurtuldum deyin.. mahkeme de sonuçlansın.. allah da onu bildiği gibi yapsın. sakın yıkılmayın.. bu sizin başınıza geldi diye isyan etmeyin. hepimizin başına gelebilir.. garantisi yok ki.. allah kötyle karşılaştrmasın bir daha.. ailenize sıkı sıkı sarılın.. kendinize şiddetsiz güzel bir hayat kurmaya bakın... allah yar ve yardımcınız olsunnn

CaNim arkadasında dediği gibi ya birde cocuk olsaydı bende seninkine benzer seyler yasadım ben kaynanamdan kayinbabamdan ve kaynimdan dayak yedim ne hakaretler bir bilsen canım eşimden Allah var şiddet ve hakaret görmedim ama oda tüm olanlara duyarsız kalıp bana ve yavruma sahip çıkamadığı için ayrıldık canım het neyse bende ayrılıyorum eşimden boşanma davam sürüyor ve benim birde oğlum var canım ben ona her baktikca kahroluyorum onun böyle olmasına sıcak ve mutlu bir yuvada buyuyememesine bir yanının hep bükük kalçak olmasına bunları dusundukce icim parcalaniyo İnan kendimi unuttum bu yüzden şanslısında canım cocuğun yok İnan olan cocuğa oluyo anne babaya bisi olmuyo babaya hiçbisey olmuyo benimkisi arayıp sormuyor bitmez olsun Konu Komsu olayı bendede var artık kestiro atıyorum kırıcı oluyorum çünkü başka care bırakmadılar o yüzden haline şükret ve sabret canım Allah yar ve yardımcın olsun

Canım iyi temennilerin için çokk tşk ederim.Gerçekten herşey dışarıdan göründüğü gibi toz pembe değil.Evet çocuk olmaması benim için iyi.Evet çok sevdim güvendim.Beni en çok üzende belki boşanmak değil bana değer vermemesi.umursamaması.5 aydır 1 kere bile arayıp sormaması.Orda burdada anlaşamadık bitti demesi.Herşey bukadar koaymı erkekler için.OLMADI BİTTİ...ne güzel insanların hayalleriyle umutlarıyla oynamak sonrada olmadı bitti dmeek.Umarım bundan sonra yüzümüz güler arkadaşlar...

Canım senin konunuda okudum ve inan çok üzüldüm senin birde dünyalar tatlısı bebeğin var.Allahım sana bağışlasın yavrucağı.Canım ben kaynımdan eşimden şiddet gördüm.Eşim ailesinin yaptıklarına hep göz yumdu.Gecenin 1 de beni dövdü zorla evden gönderdi.Düşün o saatte yolla düştüm.Bununlada yetinmeyip orda burda konuştu.Yok beni zaptedememiş ben demişim illa gidicem diye :) Yok artık dedim bukadarda iftira olmaz.Aklımda başka biri varmış vs.Aslında başka biri olan ben değildim daha yeni evliyken eski kız arkadaşına mail atmıştı yakalamıştım.Öyle böyle kendini affettirmişti.5 aydırda ailemleyim ve msn şifresini deneme yanılma yöntemiyle buldum ve bir baktımki sadece eski kız arkadaşı var listesinde.Şifresini bulduğumu düşünmüşki geçen tekrar girmek istedim giremedim.Tekrar çözdüm şifreyi baktım kızı silmiş.Anladı ya tamamen bitti delilleri yok etmeye çalışıyor.Davayı ben açtım tazminat istemli tebligat ellerine geçmiş.15 gün içinde bakalım ne g,bi iftiralarla ve yalancı şahitlerle karşıma gelicekler çok merak ediyorum.Davayı neden erkekler bizden bekler anlamış değilim canım.5 aydır eşimde açmadı benim açmamı bekledi nedense...

Teşekkür ederim canım Allah tüm yavruları annelerine bağışların bügünde dogum günüydü bir yasına bastı neyse canım davayı sen acmakla çok iyi ermişsin ben salak gibi bekledim en sonunda gitti o açtı davayı evet hazırlıklı ol mahkeme süreci çok zor ve stresli bı süreç emin ol yalancı sahitlerle dikilecekler karsına ve gözünün icine baka baka yalan konusucaklar ben yasadım aynısını geçtiler karşıma Şakir Şakir yalan söylediler o an sanki dünya yıkıldı ben altında kaldım insanlar çok acımasız canım herkes çıkar pesinde koşar olmuş dil dur hiç canını sıkma İnan bu günler gecer ben canımı sıka sıka hasta oldum canım sende aynı hataya düşme İnan ne esın ne ailesi üzülmezler bile hiç tinlamazlar ornek bizimkiler herkes kendine yeni bı hayat kuruyor İnan olan bize oluyor canım nolur senden tek ricam yıkılma dimdik dur karşılarında

Canım benimmm doğum günü kutlu olsun yavrucağın :) İnşallah hayat sana ve o miniğe hep güzellikle sunar...Yalancı şahitleri gördüğünde hakime demedinmi ben bu insanları tanımıyorum diye.İlk duruşmaya gayet güzel giyinip makyajımıda yapıp gitmeyi düşünüyorum.Hep eşime derdim ben sensiz yapamam, nefes alamam diye o naptı iyi niyetimi hep kullandı şimdi karşısında çok güçlü durmam lazım...İÇİM KAN AĞLASA DA...sence dava açarak ve tazminat isteyerek canını acıtmışmıyımdır? Eminim tebligattakitazminat miktarını görünce çıldırmış bana saymaya başlamıştır.Senin davan ne kadar sürdü canım anlaşmalımıydı?

Arkadaşlar tebligatım geçen hafta salı günü ellerine geçmiş.Kaynanam ve eşim tazminat artı nafaka istediğim için çıldırmış vaziyette aracıları aramışlar.Benim avukatım 2 sayfalık bir tebligat göndermiş.Kaynanam aracılara demişki yazılanlara bakılırsa biz işkence etmişiz.Sanki yalan işkenceden farksızdı yaşadıklarım.Şimdi haftaya çarşambaya kadar onların cvp verme süreleri var.Eminim yalanlarla ve iftiralarla dolu bir cvp verecekler.Allahım bana ve benim durumumda olan bütün arkadşlarıma yardım etsin.

Tebrik ederim canım artık ipler senin elinde. Aynısı bende de oldu en sonunda esimi mahkemeye verdim.
Artık sen de arkana yaslan ve onların son çırpınışlarını izle arkadasım.
Hakkında hayırlısı olsun

darısı benim başıma inşallah...bende 2 gün önc davamı açtım.bakalım bizde ne gelişmeler olucak. bende senin gibi eşimden şiddet görüyordum artık en sonunda karakolda bitti davamız. darp raporu aldım. bu rapor boşanma sırasında çok işime yarayacak.eşim 1 gün nezarette kaldı aklımı başıma aldım dedi ama artık bende bitti herşey... hakkımızda hayırlısı cnm. cevaplarda görmedim çocuk varmıydı?

Sevgili kartalkız; teşekkür ederim canım.Sen nekadar evli kaldın? Sen neler istedin eşinden? Haklarını alabildinmi? Eşin tebligat ellerine gidince hiç aradımı mesela? Ben parayı görünce kesin arar dedim ama aramadı.Mahkemende neler yaşandı mesela bana bilgi verirmisin canım? Karşı cvp verdiler ya sana nasıl bir cvp geldi? Biliyorum çok soru sordum ama idare et canım?

Canım hayırlısı olsun hakkında.Yok canım bende çocuk yok.Sende varmı?Nekadar evli kaldın?Valla şiddet varsa bir evlilikte yok o evlilik bitmiş demektir.Ancak bizim gibi güçsüzlere el kaldırırlar dışardada kedi kesilirler.Canım davayı maddi manevi tazminat artı nafaka talep etseydin.Onlar bize el kaldırırken acıyorlarmı?Darp raporu kesinlikle işine yarayacak emin ol.Bende o yok malesef.Aklımı başıma aldım demiş ya emin ol almamıştır.Korkmuştur ondan öyle demiştir.Şimdi sen davayı açacaksın ve emin ol kazanacaksın para gidicek ya ondan etekleri tutuşmuştur.2 gün önce açtıysan davayı 20 güne kadar tebligat karşı tarafın eline geçer.

Bende verecek akıl kalmadı desem yeridir. Senin yaşadığına benzer olaylar yaşıyorum. Senin için söyleyebileceğim tek şey, Allah yardımcın olsun, dualarım seninle...Sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…