Doğru kişi nerede var mı yok mu?

Bahsettiğiniz profil için aranıyor deniliyor toplumda.Aramakla da bulunmaz.Evliliğin tamamen kader olduğunu düşünüyorum.45 yaşında evlendim iki yıllık evliyim.18 yıllık öğretmen im.Evden okula okuldan eve.Başımı kaldırıp kimseye bakmadım.Eşimle ilk karşılaşmamız ilk üniversitemi okuduğumda olmuştu.25 yıl hiç haber almadım.3 yıl önce tekrar karşılaştık bir yıl görüşüp evlendikEşim kariyeri kişiliği kültürü görgüsü üst seviyede bir insan.45 yaşından sonra artık tamamen içime sinen biri karşıma çıkmaz dediğim anda karşıma çıktı.Bu yüzden evlilik kaderden başka bir şey değil.Rabbim gönlü güzel insanları kendileri gibi insanlarla karşılaştırsın 🙏🌸
hep mutlu olun bir ömür

Kısmet nasip işi bence, bazısı bu konularda çok nasipli şanslı oluyor en olmadık yerden tanışıp sevip evleniyor, bazısı ne yapsa olmuyor. Doğru insan da olduğunu düşünmüyorum ben çok yanlış ters düşen hal ve tavırları yoksa hazır paket doğru kişi herşeyle tam uyuşan biri yok. Biraz karşılıklı uyuşmaya da çabalamak lazım.

Eğitim denkliği, kültürel denklik hayat görüşü bunlardan taviz veremiyorum haliyle seçenek çok azalıyor

Back
X