Doğru kişi var mı ?

Arkadaşlar 31 yaşındayım bekarım. En son konumu görmüşsünüzdür tam düzgün birini buldum derken adamın başka kadınla ilişkisi çıktı piyasaya hemde ilk görüşmede. Bundan önce de 2 kişiyle görüşmüştüm. Ama gerçekten olmayacak şeyleri çıktı onlarında. Ben mi çekiyorum erkeklerdemi sıkıntı var anlayamıyorum. Umutsuz olmak istemiyorum ama düzgün erkek yok mu :KK43: bende mi hata var ? En sonuncusu kendini dindar diye tanıttı ailesi öyleydi benim ailemde öyle o kadar sevinmiştim ki ama ne pisliği çıktı şaka gibi.
bu işler nasip bir yer de nasibiniz de sizi bekliyordur. Bir de pozitif düşünün neden doğru insanı bulmayalım ki.evet doğru insanı bulmak zor.
Mesela size tavsiyem birilerinin aracılığıyla yeni yeni kişilerle tanışın.Nasibimizim nerede olduğunu bilemeyiz ki. Çevrenizde sizi arkadaslarına yakıştıran kişiler varsa tanışın görüşün baktınız olmuyor bırakırsınız tanımaktan ne çıkar ki. Bir de çevrenize birileri ile tanışmaya açık olduğunuzu belirtin.Çekinmeyin.Örneğin bir arkadasım nişanlısıyla teyzesinin aracılığıyla tanıştı 1 ay sonra evlenecekler. Çevremde birilerinin aracılığıyla tanışan çiftler var iyi ki tanışmışız diyorlar.Sizin de umarım karşınıza hayırlı doğru kişi çıkar 🙏

bu işler nasip bir yer de nasibiniz de sizi bekliyordur. Bir de pozitif düşünün neden doğru insanı bulmayalım ki.evet doğru insanı bulmak zor.
Mesela size tavsiyem birilerinin aracılığıyla yeni yeni kişilerle tanışın.Nasibimizim nerede olduğunu bilemeyiz ki. Çevrenizde sizi arkadaslarına yakıştıran kişiler varsa tanışın görüşün baktınız olmuyor bırakırsınız tanımaktan ne çıkar ki. Bir de çevrenize birileri ile tanışmaya açık olduğunuzu belirtin.Çekinmeyin.Örneğin bir arkadasım nişanlısıyla teyzesinin aracılığıyla tanıştı 1 ay sonra evlenecekler. Çevremde birilerinin aracılığıyla tanışan çiftler var iyi ki tanışmışız diyorlar.Sizin de umarım karşınıza hayırlı doğru kişi çıkar 🙏

Ne güzel yazmışsınız kalbiniz güzel belli çok teşekkürler inş öyle pek kabul etmiyordum bu sefer görüşücem

Ciddi ise 6 ay
Hafif ise kendini boşluk duygusu ile değilde

Yeni kişiyi tam tanımadan aşık olmayacak derecede olduğun an hazırsındır

Şimdi kaş göz boş

eli yüzü düzgün bakımlıysa
Sonra meslek
Sonra şiddete meyilli mi kontrol et
Araba sürerken yolda yürürken
Yada sohbet ederken başkalarına nefret söylemleri sık sık oluyorsa kaç

Sonra şiddet geçmişi varsada dikkat et

Sonra vücut hareketlerini denetle
Masada otururken sana doğru eğilimli oturuyorsa hoşlanmıştır

Konuşurken eliyle ağzını kapatıyorsa yada burnunu kalıyorsa o sıra konuşulan konu hakkında bir sorunu vardır hoşlanmıyor olabilir yada yalan

Ailesi çok önemli

Annesi kendine bağlı yetiştirmiş çok zor eğer kaynanan kötü olursa

yuvanı bile başka şehirden telefonla yıkabilir örneklerini gördüm

Kayınbaba çok önemli çok eleştiren biriyse oğluda onun gibi olacaktır büyük ihtimal

Gece hayatı varsa aman çok zor elde tutması

Alkol hergün içiyorsa bırakması çok zor

Bir çok kriter var bunları tek tek incelemeden aşık olmamak lazım

Şahsen ben bunların ölçmeden tipe aşık oldum boşa vakit kaybettim

Çok teşekkürler detaylı yazmışsınız☺️

Anladım inş doğru insan çıkar karşımıza ne diyelim. Bende hayatımda ilk defa aldatıldım o kadar trajikomikki olayım. Nasıl güvenirim bundan sonra bilmiyorum
Guvenırsin neden guvenmeyesın. Hayattaki tum adamlar serefsız degıl kı.

Ne guzel sevenler adamlar var.
Sınırını bilen saygılı efendi.
Vakti gelmemistir olaya oyle bak.

Yarın bırı cikar karşına, anında evet dersin bes para etmez biridir. Hayatın rezil olur..
Boyle bırı olacagina yalnız ol, ıyı dusun.
Dogruyu bul.
Yasin da genc.
Hıcbıseye gec kalmamıssın.
Sankı cok erken evlenınce kus konduruyorlar.
Ins duzgun bırıne denk gelirsin

Guvenırsin neden guvenmeyesın. Hayattaki tum adamlar serefsız degıl kı.

Ne guzel sevenler adamlar var.
Sınırını bilen saygılı efendi.
Vakti gelmemistir olaya oyle bak.

Yarın bırı cikar karşına, anında evet dersin bes para etmez biridir. Hayatın rezil olur..
Boyle bırı olacagina yalnız ol, ıyı dusun.
Dogruyu bul.
Yasin da genc.
Hıcbıseye gec kalmamıssın.
Sankı cok erken evlenınce kus konduruyorlar.
Ins duzgun bırıne denk gelirsin

Haklısınız kesinlikle çok güzel yazmışsınız içim ferahladı çok teşekkürler ☺️ Dua edeceğim size de Allah temiz kalpli insanları temiz kalplilerle karşılaştırsın inş

Haklısınız kesinlikle çok güzel yazmışsınız içim ferahladı çok teşekkürler ☺️ Dua edeceğim size de Allah temiz kalpli insanları temiz kalplilerle karşılaştırsın inş
Duaların en guzelı.
Allah herkesi kendine denk olanla karsılastırsın.
İyi iyiye denk gelsin, kotu kotuye.
Ins cok mutlu olursun sende ♥️

Arkadaşlar 31 yaşındayım bekarım. En son konumu görmüşsünüzdür tam düzgün birini buldum derken adamın başka kadınla ilişkisi çıktı piyasaya hemde ilk görüşmede. Bundan önce de 2 kişiyle görüşmüştüm. Ama gerçekten olmayacak şeyleri çıktı onlarında. Ben mi çekiyorum erkeklerdemi sıkıntı var anlayamıyorum. Umutsuz olmak istemiyorum ama düzgün erkek yok mu :KK43: bende mi hata var ? En sonuncusu kendini dindar diye tanıttı ailesi öyleydi benim ailemde öyle o kadar sevinmiştim ki ama ne pisliği çıktı şaka gibi.

dindar erkek = iyi düzgün erkek diye baktıkça sonu benzer olacak hep.. dindar diye hemen iyi olacak diye kural yok nedense bu kadar kötü örneğe rağmen böyle bir kalıp devam ediyor.
bu zamanda yeni kamuflaj bu dindar görünme maskesi biraz siyasi tarafı da var tabii işin de neyse.

soruna cevap olarak tabi ki var erkekler içinde de kaliteli düzgün tipler ama az biraz dikkat etmek gerekiyor..

dindar erkek = iyi düzgün erkek diye baktıkça sonu benzer olacak hep.. dindar diye hemen iyi olacak diye kural yok nedense bu kadar kötü örneğe rağmen böyle bir kalıp devam ediyor.
bu zamanda yeni kamuflaj bu dindar görünme maskesi biraz siyasi tarafı da var tabii işin de neyse.

soruna cevap olarak tabi ki var erkekler içinde de kaliteli düzgün tipler ama az biraz dikkat etmek gerekiyor..

Haklısınız kesinlikle alakası yokmuş. İnsan karşısındakini kendi gibi sanıyor işte

Back
X