- 16 Mayıs 2020
- 282
- 255
- 23
- 32
bu işler nasip bir yer de nasibiniz de sizi bekliyordur. Bir de pozitif düşünün neden doğru insanı bulmayalım ki.evet doğru insanı bulmak zor.Arkadaşlar 31 yaşındayım bekarım. En son konumu görmüşsünüzdür tam düzgün birini buldum derken adamın başka kadınla ilişkisi çıktı piyasaya hemde ilk görüşmede. Bundan önce de 2 kişiyle görüşmüştüm. Ama gerçekten olmayacak şeyleri çıktı onlarında. Ben mi çekiyorum erkeklerdemi sıkıntı var anlayamıyorum. Umutsuz olmak istemiyorum ama düzgün erkek yok mubende mi hata var ? En sonuncusu kendini dindar diye tanıttı ailesi öyleydi benim ailemde öyle o kadar sevinmiştim ki ama ne pisliği çıktı şaka gibi.
Mesela size tavsiyem birilerinin aracılığıyla yeni yeni kişilerle tanışın.Nasibimizim nerede olduğunu bilemeyiz ki. Çevrenizde sizi arkadaslarına yakıştıran kişiler varsa tanışın görüşün baktınız olmuyor bırakırsınız tanımaktan ne çıkar ki. Bir de çevrenize birileri ile tanışmaya açık olduğunuzu belirtin.Çekinmeyin.Örneğin bir arkadasım nişanlısıyla teyzesinin aracılığıyla tanıştı 1 ay sonra evlenecekler. Çevremde birilerinin aracılığıyla tanışan çiftler var iyi ki tanışmışız diyorlar.Sizin de umarım karşınıza hayırlı doğru kişi çıkar