3 aylık evliliği bitmek üzere olan biri olarak şunları söyleyebilirim ki kesinlikle acele etme bu bir kendi ailenin içine sinmiyosa vazgeç bu iki üçüncüsü de eş olarak seçtiğin insanın ailesinin terbiyesi ve kültürü senin ailene uyuyomu eşin ve ailesi kıymet biliyomu bunlar önemli elbetteki bişeyler hissetmek önemli ama aşık olmak önemsiz ve tehlikeli gerçekleri baştan göremezsen sonra bedelini hayallerin,umutların ve emellerine fazlasıyla ödersin..Evlilik teklifi aldim kafamda surekli sorguluyorum..evlilik icin dogru kisi asik oldugunuz kisi mi ?yoksa fikirlerine dusuncelerine saygi duydugunuz karsilikli anlayis icinde olup iyi gecindiginizmidir? 1bucuk yil oldu bazen asik degilmisim gibi geliyor size de oluyor mu ? Heyecanlanmiyorum mesela uzak iliski yasiyoruz belki o da etkiliyor ama hayatimin her kosesinde o olsun mutlu olurum gibi geliyor.sanki ben onun cocugu o benim cocugummus gibi sevkat besliyorum..kiyamiyorum..her guzel seyi birlikte yapmak istiyorumm.hic buyuk kavga etmedik hic aci cekmedim tarafindan acaba ondan mi boyle hissediyorum? Evlenmeden once hisleri yasayan var mi ? Ya da evlilikte rutine baglayip bunlari hissedenler?
Allah yardımcınız olsun. yeni evlenip de cicim aylarını boşanma düşünceleri kaplamış olması çok acı bende aynı şeyi yaşıyorum. Hakkınızda hayırlısı inşallah3 aylık evliliği bitmek üzere olan biri olarak şunları söyleyebilirim ki kesinlikle acele etme bu bir kendi ailenin içine sinmiyosa vazgeç bu iki üçüncüsü de eş olarak seçtiğin insanın ailesinin terbiyesi ve kültürü senin ailene uyuyomu eşin ve ailesi kıymet biliyomu bunlar önemli elbetteki bişeyler hissetmek önemli ama aşık olmak önemsiz ve tehlikeli gerçekleri baştan göremezsen sonra bedelini hayallerin,umutların ve emellerine fazlasıyla ödersin..
Bütün bu güzel duygular oluşturuyor aslında ama emin olana kadar acele etmeyin. ailenizden fikir alın. o heyecan filan bir süre sonra zaten rutine bağlarBenim sıkıntımda suEvlilik teklifi aldim kafamda surekli sorguluyorum..evlilik icin dogru kisi asik oldugunuz kisi mi ?yoksa fikirlerine dusuncelerine saygi duydugunuz karsilikli anlayis icinde olup iyi gecindiginizmidir? 1bucuk yil oldu bazen asik degilmisim gibi geliyor size de oluyor mu ? Heyecanlanmiyorum mesela uzak iliski yasiyoruz belki o da etkiliyor ama hayatimin her kosesinde o olsun mutlu olurum gibi geliyor.sanki ben onun cocugu o benim cocugummus gibi sevkat besliyorum..kiyamiyorum..her guzel seyi birlikte yapmak istiyorumm.hic buyuk kavga etmedik hic aci cekmedim tarafindan acaba ondan mi boyle hissediyorum? Evlenmeden once hisleri yasayan var mi ? Ya da evlilikte rutine baglayip bunlari hissedenler?
Uzuldum gercekten3 aylık evliliği bitmek üzere olan biri olarak şunları söyleyebilirim ki kesinlikle acele etme bu bir kendi ailenin içine sinmiyosa vazgeç bu iki üçüncüsü de eş olarak seçtiğin insanın ailesinin terbiyesi ve kültürü senin ailene uyuyomu eşin ve ailesi kıymet biliyomu bunlar önemli elbetteki bişeyler hissetmek önemli ama aşık olmak önemsiz ve tehlikeli gerçekleri baştan göremezsen sonra bedelini hayallerin,umutların ve emellerine fazlasıyla ödersin..
Allah yardımcın olsun canım senin sebep ne özelden dertleşelim istersen bu durumlarda insan çok dolu hissediyor kendini hoş ne kadar konuşsan anlatsanda için soğumuyo kiAllah yardımcınız olsun. yeni evlenip de cicim aylarını boşanma düşünceleri kaplamış olması çok acı bende aynı şeyi yaşıyorum. Hakkınızda hayırlısı inşallah
yazıyorum canım özelden.Allah yardımcın olsun canım senin sebep ne özelden dertleşelim istersen bu durumlarda insan çok dolu hissediyor kendini hoş ne kadar konuşsan anlatsanda için soğumuyo ki
Valla inşallah öyledir benimkide nişanlıyken öyle görünüyordu ama evlenince çok değişti Allah hayırlısını versin inşallahUzuldum gercektenbi kere ailesine karsi arkamda durur gibi geliyor hep ailesine bagimli degil hatta hic degil dugunu bile kendim yapicam der aileler uyuyor hatta benim ozel durumlarimi bile (ailevi )kabullendi sorgusuz sualsiz ama bazen hissizmisim gibi geliyo nasil anlatayim heyecanin yok sevgim var ama ask bilmiyorm
Heyecan yok sorun burda :)) babama soyleme kismi daha heyecanli emin ol birde dugun falan :) telase..yani emin olamiyorm dogru kisimi sorusu kemiriyoBütün bu güzel duygular oluşturuyor aslında ama emin olana kadar acele etmeyin. ailenizden fikir alın. o heyecan filan bir süre sonra zaten rutine bağlar
yok zaten heyecan olsa da onu söndürüyorlarHeyecan yok sorun burda :)) babama soyleme kismi daha heyecanli emin ol birde dugun falan :) telase..yani emin olamiyorm dogru kisimi sorusu kemiriyo
Ne kadar zaman tanidiniz ve ne gibi degisimler oldu ki bir insan ne kadr degisebilir biz mi goremiyoruz birlikteyken?Valla inşallah öyledir benimkide nişanlıyken öyle görünüyordu ama evlenince çok değişti Allah hayırlısını versin inşallah
kaç yaşındasınız bilemiyorum ama eğer şuan evlilik gibi bir düşünceniz yoksa kendinizi zorlamayın tanıyın içinize sinene kadarHeyecan yok sorun burda :)) babama soyleme kismi daha heyecanli emin ol birde dugun falan :) telase..yani emin olamiyorm dogru kisimi sorusu kemiriyo
25 yasindayim soyle dusunuyorum daha iyi biri cikmicak karsima cunku cok igrenc insanlar tanidim boyle sevilmedm sevilmenin tadini simdi ogreniyorm o yuzden evlilik dusunebiliyosun yoksa beni bogan hergun darlayan biriyle mumkun degildi..fikirlerin uyusmasi ayni seylere gulmek yani bir noktada bulusmak onemliydi ama buna ragmen asikmisim gibi degil belkide asik olmak 18imizde kaldi ;(kaç yaşındasınız bilemiyorum ama eğer şuan evlilik gibi bir düşünceniz yoksa kendinizi zorlamayın tanıyın içinize sinene kadar
Valla canım bana çok sözler verdi ama biz acele ettik çok tanıyamadık yine onun yüzünden ben seneye nikah kıyalım dedim kıyametler kopmuştu bide her sözüne inandım ama lafa değil icraata bakmak lazımmış tutmadığı bir çok söz var benim ailemde söz ağızdan bi kere çıkar onlarda da öyledir sandım inandımNe kadar zaman tanidiniz ve ne gibi degisimler oldu ki bir insan ne kadr degisebilir biz mi goremiyoruz birlikteyken?
canım valla aşık olup sorun yaşayan da çok. biraz şans meselesi şu evlilik. sen emin olursan inanırsan inşallah güzel şeyler olsun25 yasindayim soyle dusunuyorum daha iyi biri cikmicak karsima cunku cok igrenc insanlar tanidim boyle sevilmedm sevilmenin tadini simdi ogreniyorm o yuzden evlilik dusunebiliyosun yoksa beni bogan hergun darlayan biriyle mumkun degildi..fikirlerin uyusmasi ayni seylere gulmek yani bir noktada bulusmak onemliydi ama buna ragmen asikmisim gibi degil belkide asik olmak 18imizde kaldi ;(
Cok sey yasadim cok insan tanidim..evlenicez diyerek ailemle tanisip ortada birakildm vs..sonra karrsima cikti iyi insnlarda var diyebildim.asik oldum zamaninda evet heyecanlandm evet ..ama her sefernde daha fena cakildim.simdi sirrtimi dayamak huzurluca bu duyguyu ilk yasiyorum.arkamdan is cevirmez baba olur bu adam diyorm.ve degismem aska herhalde.heyecanlanmanız lazım aslında.daha once aşık oldunuzmu,birine karşı heyecan duydunuz mu? zaten heyecanlı biri değil iseniz bu durum sorun değil o zaman.fikirlerine saygı duyuyorum dıye evlenilmez gibi.yani fikirler olgunlaştıkça değişir,kıstas bu olmamalı.hem sevip hem anlaşmak lazım.siz anlaşıyorsunuz ama sevgiden emin değilsiniz gibi.bilemedim
Hayirlisi olsun insallah toparlarsinizValla canım bana çok sözler verdi ama biz acele ettik çok tanıyamadık yine onun yüzünden ben seneye nikah kıyalım dedim kıyametler kopmuştu bide her sözüne inandım ama lafa değil icraata bakmak lazımmış tutmadığı bir çok söz var benim ailemde söz ağızdan bi kere çıkar onlarda da öyledir sandım inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?