Doğru kişiyi bulabilmek ?

Umarım atanırsınız. Özel sektörde tutunmak için çevre olması lazım değil mi?

Umarım atanırsınız. Özel sektörde tutunmak için çevre olması lazım değil mi?
Yani çevre bir şekilde bulunur ama ben hastane ortamını daha çok istiyorum.Hem de düzenli iş düzenli maaş şeklinde.Klinik olunca onun kirası da fazla oluyor.Klinik aç tavsiyesi çok geliyor çevremden ama uygulamaya geçmedim.Bakalım önümüzdeki sınavda atanırım inşallah.Bu süreçte Çocuk Gelişimini de bitirmek istiyorum.Hem katkısı olur hem de B planı olmuş olur.Siz atandınız mı kendi mesleğinizde ?

Evet çok şükür ben öğretmenim. 6.yılım bitecek meslekte. Umarım siz de atanırsınız bir an evvel. Özelde de çalışabilirsiniz kendi yerini kurup baya para kazanan var ama devlet daha rahattır, düzenlidir her konuda tabii.

Umarım. Öğretmenliğe de çok ısınmaya başladım bu süreçte. En olmadı diyetisyen olarak atandıktan sonra öğretmenliğe geçicem 2. üniversiteyi bitirdiğimde.Aklım her konuda çok karışık bu aralar.Umarım çözülür

Çocuklarla ergenlerle uğraşmak zor ama onun dışında mesai saatleri tatilleri bakımından rahat meslek

Seni anlıyorum hatta ben bir ara sadece rahatça, gülerek sohbet edebileceğim birine kadar indirmiştim artık kriterleri ama o iç rahatlığını yakalayamıyordum. Çekim yasası sağolsun, çaktım köfteyi sonunda:) kriterlerinin en önemlilerini seç, yaz, öyle bir kişiyle tanışmaya niyet et, arada birinci gözden imajine et ve beklentiyi sıfırla. Muhtemelen kısa sürede tanışırsın

Karşılasinca olduğunu anlarsın.Bunun bir tarifi yok

Birinci gözden derken rüyadaki görüş açımızla mı? İnşallah yaa. Siz karşılaşabildiniz mi bu şekilde peki

Birinci gözden derken rüyadaki görüş açımızla mı? İnşallah yaa. Siz karşılaşabildiniz mi bu şekilde peki
Aynen, tüm duyularınla yaşıyormuşsun gibi ben tanıştım evliyiz şu an… tam da yazdığım tarif ettiğim gibi biri ve yazdığım gibi bir hayatımız var. Ama yıllardır uğraşıyordum, beklentiyi kestiğim anda tanıştık. Önemli bence:)

Yaa çok sevindim sizin adınıza Valla bazen bir bıkkınlık geliyor boşveriyorum. O süreçte de bana göre olmayan bir aday denk gelince yine kısır döngüye giriyorum nasıl olacak bu işler diye. Benim de kısır döngüm açılır inşallah

Açılacak eninde sonunda bu kısır döngü değil, sadece doğru kişiyi bulmana hazırlık aşamaları

Bu işlerin bir formülü yok
Tamamen nasip kısmet ve şansla alakalı
Umarım hayat karşına istediğin kişiyi çıkarır

31 yaşından bildiriyorum. Dörtlük insan yoktur varsa da çok nadir. Hiç birimiz dörtlük dörtlük değiliz umarım istediğini bulursun, ama şuna dikkat et sana değer veren olsun. Ataerkil toplum olduğumuz için çoğu erkek her şeyi ben bilirim, ben yaparım kafasında. Böyle biri olacağına hiç olmasın daha iyi. Örnek vereyim benim bir arkadaşa erkek arkadaşı evlendikten sonra annem bizle yaşamak iste sen istemezsen boşanırım demiş. Arkadaşta ben böyle durumda senden önce sana boşanma davası açarım. Ayrıldılar.

Zaten en önemlisi karşılıklı saygı

Neyse ki daha cok gencsin. O kisi karsina ciktiginda, zaman durmus gibi hissedeceksin....soyle yap boyle yap demiyorum, hayatin Sana hazirladigi surprizleri bekle ve olmayacak birine sirf yas geciyor vs diye oldurmaya calisma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…