Doğru kişiyi bulabilmek ?

Bence güvendiğiniz kişiyle kafanız da uyuşur. En önemli şey güven. Onu da bi süre gözlemlemek lazım

Neyse ki daha cok gencsin. O kisi karsina ciktiginda, zaman durmus gibi hissedeceksin....soyle yap boyle yap demiyorum, hayatin Sana hazirladigi surprizleri bekle ve olmayacak birine sirf yas geciyor vs diye oldurmaya calisma
Zaman durmuş gibi hissettiğim oldu hoşlandığım platonik aşklarda.ama devamı gelmedi tabi

Eskide kalmış ve unutamadığın biri var gibi geldi bana..onun gibi baksın,onun gibi sevsin herşeyi onun gibi olsun der gibisin..bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim ama böyle geldi

Eskide kalmış ve unutamadığın biri var gibi geldi bana..onun gibi baksın,onun gibi sevsin herşeyi onun gibi olsun der gibisin..bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim ama böyle geldi
Geçmişte hoşlandığım kişiler oldu ama unutamadığım birisi yok şu an. Kriterler açısından belki kıyasladığım olabilir ama unutamamak anlamında değil

Bende anlattidigin gibiydim imkansizi degidle zorlayan kisileri hayatma alip zindan ediyordum hayatimi bu biraz da cok arayisa girmektende oluyor esimlede bi kahve icelim
İ teklifinde gorusmustum ama evlilik
Ama yla degil ve zamanla sikla goruse goruse enerjisini alabilrsin bir oturusta enerji direk alamazsin ama ilk
Gorusmede snaa ne kattidigi onemli tabi

Bence beklemeyi birakinca, buna yoğunlasmayinca geliyo gelecek olan
Katiliyorum

Bence de direkt evlilik düşüncesiyle olunca insan tedirgin oluyor. Biraz daha hayatın akışında olması daha iyi. Bir de yakın çevremden gelen "şöyle birisi var tanış istersen" tarzı tavsiyeler de çok itici gelmeye başladı. Kendim hoşlanmalıyım birisinin tavsiyesi ile başlamamalı gibi sanki

Birinin tavsiyesiylede başlayabilirsin tabi ama sartlandrmadan kendini karsi taraf sana evlencek biri mi diye bakmak yerine nasil
Biri karakteri kisiligi nasil once seni tanimak istiyorsa musade ver ama direk ilk grste evlenirsek calsmayo dusunuyormusun diye ilk bulusmada bnu sunuyosa uzaklas cnku amaci seni tanimak degildir kendine uygun birini bulup evlenmek isteyen kisidir o

Ben cok yasadim da bnu ordan biliyorum

Evet.İnsan hissediyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…