- 2 Mart 2023
- 240
- 144
- 18
Bence güvendiğiniz kişiyle kafanız da uyuşur. En önemli şey güven. Onu da bi süre gözlemlemek lazım24 yaşındayım. Bu zamana kadar hoşlandığım kişiler oldu ya da benimle tanışmak isteyenler.Hoşlandığım kişilerle birkaç zamanlık bakışma aşamasında kaldı devamı gelmedi. Benimle tanışmak isteyenlerden ise hoşlanamadım yaşam tarzı,kariyer ya da olumlu enerji alabilmek anlamında.İçime sinmeyince görüşmek bile aşırı uğraştırıcı geliyor ve görüşmüyorum. Ama sevebileceğim birisiyle karşılaşmak da istiyorum.
En son böyle enerji alamadım demekle olmayacak hiç olmazsa tanımak için şans vereyim dedim.Birisinin tanışma teklifini kabul ettim ama tanışınca neden olumlu enerji alamadığımı anladım net şekilde, baya farklı dünyaların insanıydık.Onla da başlamadan bitti. Sürekli biriyle tanışayım olursa olur olmazsa da vakit geçirmiş olurum diye düşünen birisi de değilim. Yani olacaksa hayata bakış açımız az çok uyumlu,aklı başında,sorumluluk sahibi,karakterli birisi olmalı.Diğer türlü zaten sıkılıyorum konuşurken bile.Galiba yalnızlığa çok alıştım bu kadar yıl bilmiyorum
Aklıma şu takılmaya başladı. Acaba ben imkansızı mı istiyorum? Yani düşündüğüm gibi olumlu hissedeceğim bir erkekle karşılaşma ihtimalim artık hayal gibi gelmeye başladı bu kadar başlamadan bitirdiğim tanışmalardan sonra. Bir de benim için olumlu olduğu durumda bu sefer de o kişi benden hoşlanmamış olabilecek belli olmaz bu işler. Yani ne uğraştırıcı şeyler yaa. Nasıl oluyor bu aşk işleri tavsiyeleriniz benim için kıymetli
Zaman durmuş gibi hissettiğim oldu hoşlandığım platonik aşklarda.ama devamı gelmedi tabiNeyse ki daha cok gencsin. O kisi karsina ciktiginda, zaman durmus gibi hissedeceksin....soyle yap boyle yap demiyorum, hayatin Sana hazirladigi surprizleri bekle ve olmayacak birine sirf yas geciyor vs diye oldurmaya calisma
Bence yokHiç mi formülü yok. Kolayca bulabilenler var mesela
Evet güven önemli bir konuBence güvendiğiniz kişiyle kafanız da uyuşur. En önemli şey güven. Onu da bi süre gözlemlemek lazım
Eskide kalmış ve unutamadığın biri var gibi geldi bana..onun gibi baksın,onun gibi sevsin herşeyi onun gibi olsun der gibisin..bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim ama böyle geldi24 yaşındayım. Bu zamana kadar hoşlandığım kişiler oldu ya da benimle tanışmak isteyenler.Hoşlandığım kişilerle birkaç zamanlık bakışma aşamasında kaldı devamı gelmedi. Benimle tanışmak isteyenlerden ise hoşlanamadım yaşam tarzı,kariyer ya da olumlu enerji alabilmek anlamında.İçime sinmeyince görüşmek bile aşırı uğraştırıcı geliyor ve görüşmüyorum. Ama sevebileceğim birisiyle karşılaşmak da istiyorum.
En son böyle enerji alamadım demekle olmayacak hiç olmazsa tanımak için şans vereyim dedim.Birisinin tanışma teklifini kabul ettim ama tanışınca neden olumlu enerji alamadığımı anladım net şekilde, baya farklı dünyaların insanıydık.Onla da başlamadan bitti. Sürekli biriyle tanışayım olursa olur olmazsa da vakit geçirmiş olurum diye düşünen birisi de değilim. Yani olacaksa hayata bakış açımız az çok uyumlu,aklı başında,sorumluluk sahibi,karakterli birisi olmalı.Diğer türlü zaten sıkılıyorum konuşurken bile.Galiba yalnızlığa çok alıştım bu kadar yıl bilmiyorum
Aklıma şu takılmaya başladı. Acaba ben imkansızı mı istiyorum? Yani düşündüğüm gibi olumlu hissedeceğim bir erkekle karşılaşma ihtimalim artık hayal gibi gelmeye başladı bu kadar başlamadan bitirdiğim tanışmalardan sonra. Bir de benim için olumlu olduğu durumda bu sefer de o kişi benden hoşlanmamış olabilecek belli olmaz bu işler. Yani ne uğraştırıcı şeyler yaa. Nasıl oluyor bu aşk işleri tavsiyeleriniz benim için kıymetli
Geçmişte hoşlandığım kişiler oldu ama unutamadığım birisi yok şu an. Kriterler açısından belki kıyasladığım olabilir ama unutamamak anlamında değilEskide kalmış ve unutamadığın biri var gibi geldi bana..onun gibi baksın,onun gibi sevsin herşeyi onun gibi olsun der gibisin..bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim ama böyle geldi
Bende anlattidigin gibiydim imkansizi degidle zorlayan kisileri hayatma alip zindan ediyordum hayatimi bu biraz da cok arayisa girmektende oluyor esimlede bi kahve icelim24 yaşındayım. Bu zamana kadar hoşlandığım kişiler oldu ya da benimle tanışmak isteyenler.Hoşlandığım kişilerle birkaç zamanlık bakışma aşamasında kaldı devamı gelmedi. Benimle tanışmak isteyenlerden ise hoşlanamadım yaşam tarzı,kariyer ya da olumlu enerji alabilmek anlamında.İçime sinmeyince görüşmek bile aşırı uğraştırıcı geliyor ve görüşmüyorum. Ama sevebileceğim birisiyle karşılaşmak da istiyorum.
Bende anlattidigin gibiydim imkansizi degidle zorlayan kisileri hayatma alip zindan ediyordum hayatimi bu biraz da cok arayisa girmektende oluyor esimlede bi kahve icelim
İ teklifinde gorusmustum ama evlilik
Ama yla degil ve zamanla sikla goruse goruse enerjisini alabilrsin bir oturusta enerji direk alamazsin ama ilk
Gorusmede snaa ne kattidigi onemli
KatiliyorumBence beklemeyi birakinca, buna yoğunlasmayinca geliyo gelecek olan
Bence de direkt evlilik düşüncesiyle olunca insan tedirgin oluyor. Biraz daha hayatın akışında olması daha iyi. Bir de yakın çevremden gelen "şöyle birisi var tanış istersen" tarzı tavsiyeler de çok itici gelmeye başladı. Kendim hoşlanmalıyım birisinin tavsiyesi ile başlamamalı gibi sankiBende anlattidigin gibiydim imkansizi degidle zorlayan kisileri hayatma alip zindan ediyordum hayatimi bu biraz da cok arayisa girmektende oluyor esimlede bi kahve icelim
İ teklifinde gorusmustum ama evlilik
Ama yla degil ve zamanla sikla goruse goruse enerjisini alabilrsin bir oturusta enerji direk alamazsin ama ilk
Gorusmede snaa ne kattidigi onemli tabi
Birinin tavsiyesiylede başlayabilirsin tabi ama sartlandrmadan kendini karsi taraf sana evlencek biri mi diye bakmak yerine nasilBence de direkt evlilik düşüncesiyle olunca insan tedirgin oluyor. Biraz daha hayatın akışında olması daha iyi. Bir de yakın çevremden gelen "şöyle birisi var tanış istersen" tarzı tavsiyeler de çok itici gelmeye başladı. Kendim hoşlanmalıyım birisinin tavsiyesi ile başlamamalı gibi sanki
Ben cok yasadim da bnu ordan biliyorumBence de direkt evlilik düşüncesiyle olunca insan tedirgin oluyor. Biraz daha hayatın akışında olması daha iyi. Bir de yakın çevremden gelen "şöyle birisi var tanış istersen" tarzı tavsiyeler de çok itici gelmeye başladı. Kendim hoşlanmalıyım birisinin tavsiyesi ile başlamamalı gibi sanki
Evet.İnsan hissediyor zatenBirinin tavsiyesiylede başlayabilirsin tabi ama sartlandrmadan kendini karsi taraf sana evlencek biri mi diye bakmak yerine nasil
Biri karakteri kisiligi nasil once seni tanimak istiyorsa musade ver ama direk ilk grste evlenirsek calsmayo dusunuyormusun diye ilk bulusmada bnu sunuyosa uzaklas cnku amaci seni tanimak degildir kendine uygun birini bulup evlenmek isteyen kisidir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?