Doğru Kişiyi Bulmak bana imkansız geliyor...

SelinDede

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
213
149
18
29
Arkadaşlar iyi akşamlar, ya buradaki konuları da kendi durumumu da düşününce doğru kişiyi bulmak bana imkansıza yakın geliyor Ya. Bana denk gelen iyi adamlar, benim saflık dönemimde olduğu için kızların yanlış yönlendirmesinden dolayı güme gitti. Yeni birleriyle tanışayım desen çevre lazım, ama arkadaşlar bu devirde güvenilir değil. Tek seçenek aile kalıyor ama benim ailemde pasif. Yani insanı destekleyecek bir hayat arkadaşı olması çok iyi olur, çünkü diğer insanlar işine gelmeyince kazıklamasını biliyor sevgi de Yok zaten . Nasıl denk geliniyor bu doğru insana ? Diğer kızlar neyi yanlış yapıyor da denk gelmiyor ?

Arkadaşlar iyi akşamlar, ya buradaki konuları da kendi durumumu da düşününce doğru kişiyi bulmak bana imkansıza yakın geliyor Ya. Bana denk gelen iyi adamlar, benim saflık dönemimde olduğu için kızların yanlış yönlendirmesinden dolayı güme gitti. Yeni birleriyle tanışayım desen çevre lazım, ama arkadaşlar bu devirde güvenilir değil. Tek seçenek aile kalıyor ama benim ailemde pasif. Yani insanı destekleyecek bir hayat arkadaşı olması çok iyi olur, çünkü diğer insanlar işine gelmeyince kazıklamasını biliyor sevgi de Yok zaten . Nasıl denk geliniyor bu doğru insana ? Diğer kızlar neyi yanlış yapıyor da denk gelmiyor ?
Ben de 3 yıl önce bi anlık şımarıklıkla aşık olduğum adamı terk ettim.. sonra ne mi oldu.. onu kaybettim.. bi daha da kimseyi onunkadar sevemedim.. kanım kimselere kaynamadı.. o kadar pişmanım kiii.. ayrılmasaydım muhtemelen şu an sevdiğim adamın eşi olacaktım ☹️ ..

Bence doğru insan hayata acıdan bakan birbirlerini anlayın yani aynı kafadan olan insanın birlikteliği uzun sürer kültürel ve eğitim aynı düzeyde olursa iyi olur yani davul dengi dengine olmalı
Tamamen katılıyorum

Hesap ödetip borcu takıyorlar. Adam da bunun karşılığını almak için evleniyor. Bu kadar basit.
Bana tam tersi oldu hep hesap ödeyen de ben oldum 😂 Hatta bir tanesi ben hesapları ödediğim için kendi parasını biriktirip ablasına hediye almış ...

Ben de 3 yıl önce bi anlık şımarıklıkla aşık olduğum adamı terk ettim.. sonra ne mi oldu.. onu kaybettim.. bi daha da kimseyi onunkadar sevemedim.. kanım kimselere kaynamadı.. o kadar pişmanım kiii.. ayrılmasaydım muhtemelen şu an sevdiğim adamın eşi olacaktım ☹ ..
Ben işte kız arkadaş kavramından çekiniyorum artık Tufaya götürdüler adamları hep...

Bende doğru insanı bekliyorum 27 yıldır ama sadece bekliyorum bugüne kadar hiç sevgilim olmadı doğru insan bunu duysa kaçar herhalde

Sizin yapmanız gereken şey doğru insan olmaya çalışmak olmalı

İşte doğru olmağa çalışıyorum da sanki erkeklerin görmediği kız benim
Demek ki o lar sizin için doğru değil. Sizin amacınız başkaları için doğru olmaksa onların dogruladigi insan olun dikkatlerini cekersiniz ama siz dosdoğru olursanız ya tam zittinizin dikkatini cekersiniz çünkü muhtemelen size uyuz olur ya da dosdoğru birinin dikkatini cekersiniz

Back
X