• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru Kişiyi Bulmak bana imkansız geliyor...

Arkadaşlar iyi akşamlar, ya buradaki konuları da kendi durumumu da düşününce doğru kişiyi bulmak bana imkansıza yakın geliyor Ya. Bana denk gelen iyi adamlar, benim saflık dönemimde olduğu için kızların yanlış yönlendirmesinden dolayı güme gitti. Yeni birleriyle tanışayım desen çevre lazım, ama arkadaşlar bu devirde güvenilir değil. Tek seçenek aile kalıyor ama benim ailemde pasif. Yani insanı destekleyecek bir hayat arkadaşı olması çok iyi olur, çünkü diğer insanlar işine gelmeyince kazıklamasını biliyor sevgi de Yok zaten . Nasıl denk geliniyor bu doğru insana ? Diğer kızlar neyi yanlış yapıyor da denk gelmiyor ?
Ben o dogru kişiyi 30uma kadar bekledim ve buldugumu düsunüyorum lakin hala dogru kisi mi diye tartişma konusu beynimde . Kisaca o dogru kişi sanirim bu gezegende yok ! Bence beklemeyin buldugunuzla idare edin

Ben o dogru kişiyi 30uma kadar bekledim ve buldugumu düsunüyorum lakin hala dogru kisi mi diye tartişma konusu beynimde . Kisaca o dogru kişi sanirim bu gezegende yok ! Bence beklemeyin buldugunuzla idare edin
Ya ben şeyi anlamadım 1- erkekler cimrileşmiş yeni konular bunun üzerine niye böyle meraklardayım gayri 2- çevre lazım doğru adamı bulmak icin

Ya ben şeyi anlamadım 1- erkekler cimrileşmiş yeni konular bunun üzerine niye böyle meraklardayım gayri 2- çevre lazım doğru adamı bulmak icin
Hayat pahali ondandir belki de , hesabini bilmek ayri cimri olmak apayri bir şey , cimri insanla yaşanmaz ayrica. Çevre edin kendine elbet karşina dogru insan bu diyecegin biri çikacaktir .

Ben de 3 yıl önce bi anlık şımarıklıkla aşık olduğum adamı terk ettim.. sonra ne mi oldu.. onu kaybettim.. bi daha da kimseyi onunkadar sevemedim.. kanım kimselere kaynamadı.. o kadar pişmanım kiii.. ayrılmasaydım muhtemelen şu an sevdiğim adamın eşi olacaktım ☹ ..
Şuan evli mi?

yok benim akrabam değil de belki sizin akrabanızdır :KK70:
Anlamadım ama ? Geçenlerde de böyle başka birine mi ne saçma yorum yapan biri vardı işsizlik birde sanırım aile içi sorunların sonucu 😔 Kıyamam size ben 😔

Keşke doğru kişi oldugunu anlamak icin bi yöntem olsa. Mesela alninsa yesil bi isik yansa:halay: saka bir yana gercektrn insan gun geçtikçe umutsuz oluyor ben de 26 yaşındayım ama aşık olmak istiyorum dedigimde etrafimdaki arkadaslar o is yas diye benimle dalga geçiyorlar. Aski bulmak dogru kisiyi bulmak bu kadar zor mu ya

Keşke doğru kişi oldugunu anlamak icin bi yöntem olsa. Mesela alninsa yesil bi isik yansa:halay: saka bir yana gercektrn insan gun geçtikçe umutsuz oluyor ben de 26 yaşındayım ama aşık olmak istiyorum dedigimde etrafimdaki arkadaslar o is yas diye benimle dalga geçiyorlar. Aski bulmak dogru kisiyi bulmak bu kadar zor mu ya
Niye öyle diyolar ? Onlar bulmuş mı ?

Canım bunun aslında çevreyle alakası yok. Ben bu işlerin nasip olduguna inanıyorum. Evlenen her şey insannin cevresii mi var.İnsanlar konserde tanışıyor otobüste tanışıyor yada ne bilim tiyatroya gidiyor orda tanışıyor bunların çevresi mi var sanki. Sadece doğru zamanda doğru yerde olmak gerekiyor. Vakti zamanı geldiğinde sen bakkala giderken bile karsina çıkabilir nasibindeki kisi

Back
X