Doğru Kişiyi Bulmak bana imkansız geliyor...

Bilen biliyor kim olduğunu aklınca insanları kandırıyor. Bir şekilde başka bir üyelik açmış. İnsanları anca kendi zeka seviyesi kadar salak yerine koyabilir.
Kendi çapında eğleniyor işte o da. Belli aşırı mutsuz yalnız ve üstüne kadın düşmanı biri. Daha böyle çoook arar doğru insanı. Salla.
O zaman iP adresime bastırabilirsiniz bence ? Nasılsa herkesin farklı ne saçma sapan kadınlarla uğraşıyorsak aynıları iş yerinde de var

Konuya dair olmayacak ama ablalarım sizin içiniz niye bu denli kötülük dolu ? İgnore etsek de devam ediyorsunuz sonda bu site haklında millet kadınlara o mu demiyor neler neler diğer platformlarda hatta bir platformda ruh hastası yazmışlar buradaki kadınlar yüzünden neden acaba sizce ? Siz böyle evde oturup buraya yazan kadına böyle takarsanız olacağı dönüş bu ....

Ayrıca Summer-girl Summer-girl tanışıypr muyuz? Siz niye taktınız bana ? Böyle kadınlar icin tavırları yüzünden kadınlar diğer kadınları sevmiyor , or.... muamelesi yapıyorlar birbirine özellikle iş yerinde , hayır iş yerinde biri var siz acaba o musunuz, merak ettim ☺ 33 yaşındaysanız eğer tam düşündüğüm kişi sizsiniz sanırım...

Surekli yeni uyelikler alsanda ne konularin, ne uslubun, ne de icindeki o karanlik dunyan degismiyor. Sen kimseyi falan bulamazsin bosuna ugrasma. Uslubun gibi ic dunyan da cirkin.

Konuya dair olmayacak ama ablalarım sizin içiniz niye bu denli kötülük dolu ? İgnore etsek de devam ediyorsunuz sonda bu site haklında millet kadınlara o mu demiyor neler neler diğer platformlarda hatta bir platformda ruh hastası yazmışlar buradaki kadınlar yüzünden neden acaba sizce ? Siz böyle evde oturup buraya yazan kadına böyle takarsanız olacağı dönüş bu ....

Sen milyon tane üyelik de alsan, sen o berbat kişiliğinle yine sensin. Daha ilk konunda bariz bir şekilde anladı çoğu üye 2. üyelik aldığını. Bazı üyelere gösterdiğin aşırı tepkiyle de netleşti her şey.

Burada barınamayacağını çok iyi biliyorsun. Şimdi başka ağızlarla foruma çamur atmayı bırak. Sen önce kalbini o pisliklerden arındır, sonra bu platformun ve üyelerin kritiğini yaparsın.

Sen milyon tane üyelik de alsan, sen o berbat kişiliğinle yine sensin. Daha ilk konunda bariz bir şekilde anladı çoğu üye 2. üyelik aldığını. Bazı üyelere gösterdiğin aşırı tepkiyle de netleşti her şey.

Burada barınamayacağını çok iyi biliyorsun. Şimdi başka ağızlarla foruma çamur atmayı bırak. Sen önce kalbini o pisliklerden arındır, sonra bu platformun ve üyelerin kritiğini yaparsın.
Ne yazdi ki senin profiline? :(

O platformlarda yazilanlar senin gibiler yuzundendir belki de ne dersin? Sen siteyi, kadinlari karalamayi birak da otur kendine bak aradigin butun sorularin cevabi sende..

Kısmet meselesi. Kolay ve ya zor demek mümkün değil. Ben hayatımın aşkını erken buldum. Çok şükür onunla da evlendim. Ama bir araya gelene kadar çok bekledik, çok emek verdik. Sizin de karşınızda nerede ne zaman çıkar belli olmaz.

Akışına bırakmak gerekiyor bence zamanı gelince o seni bir şekilde buluyor ben buna inanıyorum. Çünkü beni hiç ummadığım anda aklıma bile gelmeyecek biri buldu
nasıl oldu, özel degılse paylaşabılır mısın? bu tarz hıkayelerı okumaya, dınlemeye bayılırım. Mutluluklar dılerım bu arada :)

Mükemmel diye bir ilişki yoktur. Mükemmele yakın vardır. Birbirini tamamlayan insanlar o mükemmele yakın kısmı oluşturur o da nasıl bulunur bilemiyorum :) benim eşimle evlenmem çok kısa sürede oldu. Hatta tanıştığımız ayın sonunda resmi nikahimiz oldu, bir ay sonra tatile çıktık, ondan bir ay sonra da düğün yaptık :) bizden hızlısın görmedim :) eşimle 5 yıllık evliyiz. Her yıl en az bir büyük tartışma oluyor ama asla ,çok şükür, ayrılmayi düşünme durumuna asla gelmiyor. Zaten en büyük tartışma iki gün sürmedi bile. Maşallah diyeyim.. Allah isteyen herkese gönlüne mantığına uyani nasip etsin.

nasıl oldu, özel degılse paylaşabılır mısın? bu tarz hıkayelerı okumaya, dınlemeye bayılırım. Mutluluklar dılerım bu arada :)
Lisede farklı bir şehre gezi düzenlenmişti oraya gitmiştim nişanlımın annesi bizim okulda öğretmendi oğlunu da geziye getirmişti. Böylece o gezide tanıştık birlikte büyüdük :)

Ben de 3 yıl önce bi anlık şımarıklıkla aşık olduğum adamı terk ettim.. sonra ne mi oldu.. onu kaybettim.. bi daha da kimseyi onunkadar sevemedim.. kanım kimselere kaynamadı.. o kadar pişmanım kiii.. ayrılmasaydım muhtemelen şu an sevdiğim adamın eşi olacaktım ☹ ..
siz evlendiniz mi peki?

Back
X