• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Selam kızlar, bir süredir ilişkim yok öyle arayışlarda da değilim fakat sonuçta herkes gibi bende benim kafamda beni benden çok seven birini bulmak istiyorum çevremdeki çoğu kişi ciddi ilişki yaptı , kendimden yaşça büyük yakınımızla görüştüm bana dedi ki gerçek aşkı bulmak için önce senin kendini tamamlaman gerekir o zaman aşk sana gelir sizce bu ne demek tamamlamaktan kastı ne

Bence kendi kendinize mutlu olabilmek, kendinizi sevmek. Siz kendi basiniza mutlu olmadan, kendinizi gercekten sevmeden duzgun bir iliski olmuyor.

Mutlu olmak icin, hayatınızı tamamlamak icin baskasina ihtiyac duymadan, kendinize deger vermeden, sevmeden baskasiyla mutlu olmak cok zor. Kendini sevmeyen insan sevgiyi baskasindan bekliyor, bu da toksik iliskilere, sacma sapan seyleri kabul etmeye, sınırları koruyamamaya, manipule olmaya yol açıyor.

Once kendini çok sevmek gerekiyor. Sen kendine değer verdiğinde, hayatına girmek icjn çabalıyor insanlar. Sen kendini sevmeyip kendine yeteri kadar değer vermediğinde, karşındaki de seni o kadar sevmiyor.
Ben kendimi sevmeyi, kendi değerimi bilmeyi ne yazık ki geç ogrenenlerdenim. Kimsenin peşinden koşmadım, kendimi sevdirmek için ugrasmadim, bu yüzden kendimi güçlü sanırdım ama sevgiyle bir ilişkiye başladığımda, paspas ettim kendimi. Bunu da cok sonra anladım.bir çok kez yaşadım bunu ne yazık ki. Ve en kötüsü, kendimi sevmeyi bilmediğim için, beni gerçekten seven insanların da değerini bilemedim. Çünkü sevilmeyi bilmiyormusum meger , kimsenin beni gerçekten çok seveceğine aslinda inanıyormuşum. Benim beni gercekten seven o insanlari terk etme sebebim ,ama beni sevmeyen insanlar icin uzulme, kendimi ezdirme sebebim aslinda buymus. Bu farkındalıga ne yazık ki hemen ulaşamadım.
O yuzden önce kendini çok sevmek, kendini tamamlamak kendi kendine mutlu olmayı öğrenmek gerekiyor.💙 Ve gerçekten kader diye bir şey de var. Bakıyorsun, hersey çok güzel başlıyor, çok seviliyorsun ama 20 sene sonra ne olacağı belli olmuyor. Allah tan hayırlısını dilemek gerekiyor

Back
X