Doğru kişiyi kim sakladıysa çıkarsın.Hiç komik değil.

pelinben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
390
159
123
Afyon
Sorunum bu karşıma doğru insan çıkmıyorrrr!! Bir sene kimse çıkmadı zaten.Şimdi tam kriterlerime uygun birini buldum Buluşçaz herşey hazır derken adam hiç mesaj atlamaya başladı.1 haftadır yazmıyor sanırım benle beraber bi kaç kişiyle daha görüşüyordu onlardan birine aşık oldu ben bunu anladım.Hep d.ngilleri mi bulmak zorundayım benim suçum günahım ne?1.70 boyunda manken gibi fıstık gibi işim var.Artık sıkıldım nasıl senin hayatında kimse yok bla bla dan.Çok kötü bunalımdayım.Tam hayal kuruyorum demekki ben bu adamı beklemişim diyorum pırr uçuyor.İyi niyetimden mi kaybediyorum napmam lazım kafam çok karışık beni anlayanlarınız olacak forumda benim gibi olanlar çok.Yaşım 27 bu arada.Yalnız rica ediyorum evlenip napacaksın,biz evlendik noldu diyecekler varsa zahmet etmesin boşansınlar o zaman.Yada evlilik meraklısı diyecekler, Sizede cevabım şu evet evlilik meraklısıyım!Evlenirsem başım göğe erecek! Sadece moral istiyorum düş yorgunuyum........

Cogu kadin sizin yasadiklarinizi yasiyor.

Ama hicbiri vaktinden evvel mutlulugu bulamiyor.

O yuzden iliskiler icin dogru insan kavrami yanlis belki de.

Dogru zamani beklemek lazim.

Farkinda degilsiniz, cevrenizdekiler de sizi takdir ettikleri icin beklenti icindeler ama belki siz de tum olumlu ozelliklerinize ragmen bir iliski sorumlulugu almaya hazir olmayabilirsiniz.

Belki karsiniza simdi cikacak birini dirdirla, kaprisle, guvensizlikle kaybedecektiniz.

Bir iliskiyi yurutmek cok zor gercekten, belki de hayatinizin bu donemi uygun degildir bunu tasimaya.

Siz her yonden hazir oldugunuzda dogru zaman gelecektir cunku sadece siz degil karsinizdaki de dogru insani ariyor.

öncelikle kırmızı olan kısma bayıldım
aynı sorunu yaşayan evet çok insan var.
ben bunun biraz da kader olduğunu düşünüyorum. yani tabiki biz elimizden geleni yapıp fırsatları değerlendiricez de bazen cidden karşına adam gibi biri çıkmıyor. bakıyorsun mesela çok hoş bir adam tanıyorsun belki bekar olsa cidden olabilecek ama evli çıkıyor. ya da çıkan insanlar senin istediğin gibi olmuyor. ya da tam sen beğendim diyorsun o seni beğenmiyor ya da hissedip artık kaçıyor mu ne oluyor bende bilmiyorum.
ama yapılacak tek şey var sanırım. durmak yok yola devam :) sürekli yeni insanlarla tanışıp , uygun insanı bulmaya çalışmak en azında çaba içinde olmak bile seni bunalımdan çıkartır diye düşünüyorum.

Cvplarınız için teşekkür ederim tek tek alıntı yapamayacağım.Ortamım olmadığından yada çevremde kimse olmadığımdan böyle zaten.Arkadaşlarımın çevresindede yok.yok oğlu yok yani!Beni en son beğenen kişiyi tarif dahi etmek istemiyorum benden 5-10 cm kısa yolda görsem kafamı çeviririm işte daha fazla Allah'ın gücüne gitmesin.Öyle bekar kimse yok beğendiğim biri falan sorun bu!Bi ilişkiyi yürütmek zor ama ben uzun ilişkilerin insanıyım biri 2 biri 4 yıl kendime çok güveniyorum yengeç burcuyum.Allah yazmadıysa yapcak bişey yok elbette.Ama yazsaydı fena olmazdı ben bi aşka çok yakışırdım Son zamanlarda kader diye bişey var mı biz kaderimizdeki insanla mı evleniyoruz bunu sorgular oldum kafamın içinde filler tepişiyo anlayacağınız

Ah be canim ne guzel anlatmissin..valla o dogru kisiyi bi bulsam varya....ahh ah...evet evlilerden bunu duymak benide sinir ediyor..evet benimde basim goge ericek...bide sormazlar mi sen ne zaman evleniyosun?yasitlarinin boyunca cocugu var..ilk cikana git artik,sece sece kaldin,kalican...pofff insanlarimiz zor dillerini tutamiyorlar ama bilmiyorlarki biz neler dusunuyoruz!sanki ben istemiyorum evlenmek!!buldumda evlenmem kusur kaldi..anlamadigim o kadar cok bekar varki artik..30unu gecmis hemde...eskiden herkes vesile olurmus boyle islere simdi kimse girismiyor..onca insan yalnizken neden onca insan yalniz????tuhaff...valla bende ariyorum ve o kadar kisiyle tanistimki artik öyghhh geldii...kimse bu dogru adam artik sadece onla tanismak istiyorum..umrim buluruz canim..yeterki umudumuzu kaybetmeyelim..

Tarzini begendim. Yengec burcusun duygusalsin, bir iliskiye basladiginda erkeklerin cok mu fazla uzerine dusuyorsun. Kendi haline biraksan belki de daha kolay ilerleyecek ve biraz sabir canim.

Tarzini begendim. Yengec burcusun duygusalsin, bir iliskiye basladiginda erkeklerin cok mu fazla uzerine dusuyorsun. Kendi haline biraksan belki de daha kolay ilerleyecek ve biraz sabir canim.
Canım evet tam bir yengeçim fallar bile beni tarif eder hatta ama bu huyumu bildiğim için bu sefer geri çektim elimden geldiği kadar oynadım üstüne düşmedim yani sorun bende değil onda Erkekleri tanıyorum başka birini bulan erkeğin kalp atış sesleri bunlar

Hulya avsar'in bile defalarca aldatildigi bir dunyada neden insanlar "1,70 boy ve manken gibi olmayi" her seyin en iyisini hak eden kriterler olarak gorurler? Anlamis degilim.
Herşeyin en iyisini haketmiyorum çok güzelim demedim o lafı insanlar bana kullanıyor özgüvenim tavan falan değil anlayacağın.Kalben iyi niyetli olduğuma inanıyorum çok yüksekte gözüm yok benim seviyemde biri yeter bana ok.

Sinirlenme arkadasim, sana kotu bir sey demedim. Senin cabanla olacak sey degil. Mutlaka cikacaktir karsina senin ruh ikizin. Sabir sadece.

Dogru kisi olsaydi yaninda kalirdi farkindasin degil mi. Senin icin yanlis olan erkek , bir baska kadinin dogru erkegi olabilir. Yanlis biri icin uzulmemen gerekiyor. Iliskilerine baslarken fazla baglanma , baglanma surecin dogru kisi oldugunu anladiktan sonra olsun. Bu sekilde fazla yara almadan kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…