Doğru kişiyi kim sakladıysa çıkarsın.Hiç komik değil.

Ben de 27yim , 1.70im ama baligim yani daha beter duygusalim :) Bir kisi daha ne guzel kadinsin, niye sevgilin yok derse elime bir bicak alip katliam yapicam yemin ediyorum :))))) Ben de sevmek sevilmek istiyorum , demek ki olmamis, neden yarami zorla desiyorsunuz kardesim, ben de isterdim guzel bir yuvam olsun Alla Alla......

Evet ya duymasak böyle cümleler.Birde teyzeleri geçtim benim can ciğer üniversiteden arkadaşım yapıyo her aradğında yok mu biri? - yok. Aşk yok mu? -yok kısmet. -Bu erkekler salak mı nasıl olmaz falan. En son ben sana söyleyene kadar sorma ilişki durumumu dedim anlamıştır umarım

Aslinda ben elalemi cok takmiyorum ama kendim uzuluyorum, sevilmeye ihtiyacim var cunku ne yapayim :) Bu insanlar da tuzu biberi oluyor, ne yapalim , gelip iyice icimi karartiyorlar.

güzellikle alakası yok bu işlerin . ayrıca güzellik algısı insana göre değişir .belki çok üstüne düşüp ,çok çaresiz ,çok hevesli ,ısrarcı görünüyorsunuz belki de çok kendinizi beğenmiş ,güvenilmez ya da donuk gözüküyorsunuz. Sahicilik ,doğallık hissetmemiş de olabilir .saçınızı ,elbisenizi ,cümlelerinizi ,ses tonunuzu ,konuşma tarzınızı , bakışınızı ,yürüyüşünüzü ,tarzınızı beğenmemiş olabilir .Güzelsinizdir ama enerji alanınız ,auranızda ağırlık vardır .

vE belki de bunların çoğunda sorun yoktur ama siz iyi kalpli biri olduğunuz için ileride size zararı olacak bu kişiye karşı korunma altına alınmışsınızdır. ya da tek neden onun sizin kısmetiniz olmadığıdır.

Yaklaşık 3 4 yıl sonra muhtemel içinde bulunacağım durum
O zaman bende böyle serzenişlere başlamış olurum sanırım
Herkese hayırlı kısmetler dilerim :)

Ya sen doğru kadın değilsen???

Bu da iyimiş belki de guzel oldugunuz icin size yaklasacak kisiler ``bu kizin kesin sevgilisi vardir`` diye uzak duruyorlar. Ya da cokmu havalisiniz :)
Elim yüzüm düzgün de çok güzelim demedim fiziğim güzel öyle diyolar aslında sorun çevremde kimse olmaması yani iş çevremde herkes ya evli erkek ya da kız üstelik işyerimde 20 tane bekar bayan var

bende varım bende

Elim yüzüm düzgün de çok güzelim demedim fiziğim güzel öyle diyolar aslında sorun çevremde kimse olmaması yani iş çevremde herkes ya evli erkek ya da kız üstelik işyerimde 20 tane bekar bayan var
Sosyal aktivitelere katilmayi deneyin. Spor salonlari olabilir, gitar,dans kursu gibi kurslara katilabilirsiniz. Oturdugunuz yerden kismet beklemek olmaz ki :) yeni insanlar taniyin

Gecen gun arkadasimla telefonda görüşüyoruz. Ayni sekilde bir sevdiceginin olmamasindan şikayet etti.
Ben de dedim ki " Agacin en altinda olan meyvelere cabuk ulasilir, her gelen koparir. Ama en tepedekilere ulasmak zordur,her yigidin harci degildir."
O da " Agacin tepesinde beklemekten içim gecti, curuyecem artik. Bir daha boyle teselliler verme agzina s.carim." dedi :))
O yuzden ne desem bilemedim.
Sadece sunu söyleyeceğim, kendinize ortam hazirlamanin da, kendinizi buna sartlandirmanin da yarari yoktur. Cunku guzel seyler ansizin, beklemedigin yerde, beklemedigin zamanda olur..

canım benim vallahada beni anlatmışsın ya. Aynı durumdayız bazen diyorum; 'artık aşık olamıcam galiba okey ama bari düzgün biri çıksın karşıma mantıklı olabileyim' diye ama oda yok. Ben evlilikte düşünmüyorum üstelik, birlikte zaman geçirip eğlenebileceğim biri olsun hayatımda istiyorum. Mutlu olmayı istiyorum ama yok gene de pozitif düşünüp evrene mesajlar yollamaktan vazgeçmeyelim

Size ' e sen ne zaman evleniyorsun ?' diyenlere bir arkadaşımın söylediği gibi ' Size ne zaman lazım ? ' diyebilirsiniz

Şaka bir yana istisnaların dışında çoğu insan bu soruyu sizin durumunuzu aşırı merak ettiği için değil maksat muhabbet olsun diye öylesine soruyor ne var ne yok gibi . En iyisi cümle bile kurmadan 'kısmet 'demek ve konuyu uzatmamak. Karşınızdaki uzatırsa yine 'kısmet ya da hayırlısı 'deyip noktayı koyun.

Evlenip napicaksin, çekilir dert değil, boşver evlenme.....
dur ben bi bosanip geleyim
Cok tatlisin sen ya. Bak fistik evlen birkaç ay geçsin Ahanda o kinadigin cümleleri sende baskasina diyeceksin. Tabi evlenmeden de olmuyor. Bi agiz payi almak lazim

nette falan tanışma şansın oluyor mu kimseyle ortak tanıdık çok olur faceden falan biraz medet umsan. hani çevremde yok pek kimse dedin ya ondan diyorum... ayy bide lğtfen bekar evlenmek isteyen kızlara sesleniyorum senin nezdinde, çok kasıntı ya da çok rahat olmayın ilk randevularda çoğu bundan kaybediyor bence.. ya çok sıkıcı oluyorlar, yada ben çok rahatım evliliği falan takmama kafaya ayağında oldukları için itici oluyorlar...

o doğruyu bulamayanlardan biri de benim:) yaş oldu 30. güzellik dersen öyle ahım şahım da değilim, elim yüzüm düzgün sadece. iş hayatım da yok, sosyal çevrem de çok kısıtlı haliyle. arkadaş ortamı dersen yok. öyle ekstrem yeteneklerim de yok. senin tabirinle yok oğlu yok

valla ben dönüp kendimi okuyunca baya umutsuz bi tablo gördüm, hayırlısı inşallah pucca günlük okuyorum şimdi, yeni başladım. biraz moral oluyor. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…