Evet ya duymasak böyle cümleler.Birde teyzeleri geçtim benim can ciğer üniversiteden arkadaşım yapıyo her aradğında yok mu biri? - yok. Aşk yok mu? -yok kısmet. -Bu erkekler salak mı nasıl olmaz falan. En son ben sana söyleyene kadar sorma ilişki durumumu dedim anlamıştır umarımBen de 27yim , 1.70im ama baligim yani daha beter duygusalim :) Bir kisi daha ne guzel kadinsin, niye sevgilin yok derse elime bir bicak alip katliam yapicam yemin ediyorum :))))) Ben de sevmek sevilmek istiyorum , demek ki olmamis, neden yarami zorla desiyorsunuz kardesim, ben de isterdim guzel bir yuvam olsun Alla Alla......
Evet ya duymasak böyle cümleler.Birde teyzeleri geçtim benim can ciğer üniversiteden arkadaşım yapıyo her aradğında yok mu biri? - yok. Aşk yok mu? -yok kısmet. -Bu erkekler salak mı nasıl olmaz falan. En son ben sana söyleyene kadar sorma ilişki durumumu dedim anlamıştır umarım
Ben de ogretmenim haftaya yeni okula baslayacagim ve okuldaki herkes soracak evli misin diye herkesin olsun yaa kismet bu işler cumlesini duymaya simdiden kendimi hazirliyorum:)
Ya sen doğru kadın değilsen???Sorunum bu karşıma doğru insan çıkmıyorrrr!! Bir sene kimse çıkmadı zaten.Şimdi tam kriterlerime uygun birini buldum Buluşçaz herşey hazır derken adam hiç mesaj atlamaya başladı.1 haftadır yazmıyor sanırım benle beraber bi kaç kişiyle daha görüşüyordu onlardan birine aşık oldu ben bunu anladım.Hep d.ngilleri mi bulmak zorundayım benim suçum günahım ne?1.70 boyunda manken gibi fıstık gibi işim var.Artık sıkıldım nasıl senin hayatında kimse yok bla bla dan.Çok kötü bunalımdayım.Tam hayal kuruyorum demekki ben bu adamı beklemişim diyorum pırr uçuyor.İyi niyetimden mi kaybediyorum napmam lazım kafam çok karışık beni anlayanlarınız olacak forumda benim gibi olanlar çok.Yaşım 27 bu arada.Yalnız rica ediyorum evlenip napacaksın,biz evlendik noldu diyecekler varsa zahmet etmesin boşansınlar o zaman.Yada evlilik meraklısı diyecekler, Sizede cevabım şu evet evlilik meraklısıyım!Evlenirsem başım göğe erecek! Sadece moral istiyorum düş yorgunuyum........
:) kapaliyim oje de kullanmiyorum ama bu durum bahane dagarcigimi baya genisletti :)Gecen gun bir konu acilmisti. Ojelerim bozulmasin diye evlenmiyorum . Bu bahaneyi de deneyebilirsin.
Bu da iyimişYa sen doğru kadın değilsen???
Elim yüzüm düzgün de çok güzelim demedim fiziğim güzel öyle diyolar aslında sorun çevremde kimse olmaması yani iş çevremde herkes ya evli erkek ya da kız üstelik işyerimde 20 tane bekar bayan varBu da iyimişbelki de guzel oldugunuz icin size yaklasacak kisiler ``bu kizin kesin sevgilisi vardir`` diye uzak duruyorlar. Ya da cokmu havalisiniz :)
bende varım bendeÇok sevindim bizim akrabalardaki 27 yaşındaki kızların hepsi evli.Nasıl bir akraba skalasına sahibiz hepsi çok kısmetliymiş.Maruz kaldığım duygusal şiddeti düşünebiliyormusun iki hafta sonra düğün var duyacağım darısı başına sen ne zaman evleniyorsunları sayacağım
Sosyal aktivitelere katilmayi deneyin. Spor salonlari olabilir, gitar,dans kursu gibi kurslara katilabilirsiniz. Oturdugunuz yerden kismet beklemek olmaz ki :) yeni insanlar taniyinElim yüzüm düzgün de çok güzelim demedim fiziğim güzel öyle diyolar aslında sorun çevremde kimse olmaması yani iş çevremde herkes ya evli erkek ya da kız üstelik işyerimde 20 tane bekar bayan var
Sorunum bu karşıma doğru insan çıkmıyorrrr!! Bir sene kimse çıkmadı zaten.Şimdi tam kriterlerime uygun birini buldum Buluşçaz herşey hazır derken adam hiç mesaj atlamaya başladı.1 haftadır yazmıyor sanırım benle beraber bi kaç kişiyle daha görüşüyordu onlardan birine aşık oldu ben bunu anladım.Hep d.ngilleri mi bulmak zorundayım benim suçum günahım ne?1.70 boyunda manken gibi fıstık gibi işim var.Artık sıkıldım nasıl senin hayatında kimse yok bla bla dan.Çok kötü bunalımdayım.Tam hayal kuruyorum demekki ben bu adamı beklemişim diyorum pırr uçuyor.İyi niyetimden mi kaybediyorum napmam lazım kafam çok karışık beni anlayanlarınız olacak forumda benim gibi olanlar çok.Yaşım 27 bu arada.Yalnız rica ediyorum evlenip napacaksın,biz evlendik noldu diyecekler varsa zahmet etmesin boşansınlar o zaman.Yada evlilik meraklısı diyecekler, Sizede cevabım şu evet evlilik meraklısıyım!Evlenirsem başım göğe erecek! Sadece moral istiyorum düş yorgunuyum........
Çok sevindim bizim akrabalardaki 27 yaşındaki kızların hepsi evli.Nasıl bir akraba skalasına sahibiz hepsi çok kısmetliymiş.Maruz kaldığım duygusal şiddeti düşünebiliyormusun iki hafta sonra düğün var duyacağım darısı başına sen ne zaman evleniyorsunları sayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?