Arkadaş olalım o zaman birbirimizi iyi anlarız zira psikopat diyenler olmuş ama ben de ona yazmaya üşeniyorum moral bulmaya geldimAa ben. Selam
Ben de bir konu açsam sanırım hemen hemen bunları yazardım ama çok üşeniyorum.
Ya sen çok mantıklı konuşuyosun sevdim seniDogru kisi olsaydi yaninda kalirdi farkindasin degil mi. Senin icin yanlis olan erkek , bir baska kadinin dogru erkegi olabilir. Yanlis biri icin uzulmemen gerekiyor. Iliskilerine baslarken fazla baglanma , baglanma surecin dogru kisi oldugunu anladiktan sonra olsun. Bu sekilde fazla yara almadan kurtulursun.
Arkadaş olalım o zaman birbirimizi iyi anlarız zira psikopat diyenler olmuş ama ben de ona yazmaya üşeniyorum moral bulmaya geldim
Ya sen çok mantıklı konuşuyosun sevdim seniHuyum kurusun hayaller alemine dalıyorum elimde olmadan nerdeyse çeyiz yapmaya başlayacaktım English homeda falan gezdim düşün Allahtan bişey almadım Allahım ne kadar malım
Evet ya yengeç kadını anaçtır. ev hayatı evlilik çocuk çombalak için yaratılmıştır yazar her yerdeYengeç kadını yalnız kalmamali onlar kiymetlidir onları alanda çok şanslı dır:)
Çok sevindim bizim akrabalardaki 27 yaşındaki kızların hepsi evli.Nasıl bir akraba skalasına sahibiz hepsi çok kısmetliymiş.Maruz kaldığım duygusal şiddeti düşünebiliyormusun iki hafta sonra düğün var duyacağım darısı başına sen ne zaman evleniyorsunları sayacağımBir an konuyu ben actim sandim:) ben de yengec burcuyum 170 boyunda ve 27 yasindayim ve derdimiz ortak o kadar guzel anlatmissin ki yazdigin her seyi ben de yasiyorum
Bu resimdeki sen misin?Bende hemen isindim sana.
Son olarak seni Muzmin Bekarlar topigine davet ediyorum. Orada tum bekarlar psikopata bagliyoruz.
-------- Bu mesaj sanal reklam icermektedir.-----------
Aynen kesinlikle.Evet ya yengeç kadını anaçtır. ev hayatı evlilik çocuk çombalak için yaratılmıştır yazar her yerde
Sen baya baya hızlıymışsın mutluysan ne mutlu sanaAynen kesinlikle.
bknz 20yasmda evlendim suan 21 im cocugum kucagimda. Ev icine gelin geldim bi kaynana basimda.ayrica ünivrste son snf okuyorumda.helal olsun bizim gibilere kız. Hayat çok hızlı bu hayatı yavaş yaşamak ciddi bi risk
Valla canım diyorumki ben çok okkalı bi beddua yedim heralde onunda tutacağı tuttu (benimkiler tutmadı daoyy kiyamam yaa.. emin ol biz de skldk su dogru kisinin karsimiza cikmamasindan beklemekten falan.. artik kimin dogru kisi olabilecegini anlayamiyorum bile.. beynelminel bi hayat simdilik... kelin.ilaci olsa basina surer de iste ayni durumdayiz..
Çok mutluyum herşeye inat!Sen baya baya hızlıymışsın mutluysan ne mutlu sana
Bide benim hizima bak 21 yasindayim 3 yila yakin evliyim baEn gec evlenseydim keske diyorum gurucu usulu evlendim bide sewerek degil zamanina birak yada gurucu usulu ewlen ne diyeyim hayirli bir kismet bulursun insallah..Sen baya baya hızlıymışsın mutluysan ne mutlu sana
ben de dusunuyorum boyle bsy.. sanirim beddua etti banaValla canım diyorumki ben çok okkalı bi beddua yedim heralde onunda tutacağı tuttu (benimkiler tutmadı da) kısmetimi halatla bağladı falan işte çok fazla düşünüyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?