Doğru kişiyi kim sakladıysa çıkarsın.Hiç komik değil.

Ya sen çok mantıklı konuşuyosun sevdim seni Huyum kurusun hayaller alemine dalıyorum elimde olmadan nerdeyse çeyiz yapmaya başlayacaktım English homeda falan gezdim düşün Allahtan bişey almadım Allahım ne kadar malım

Arkadaş olalım o zaman birbirimizi iyi anlarız zira psikopat diyenler olmuş ama ben de ona yazmaya üşeniyorum moral bulmaya geldim

Herkes kendi yaşadığı kadarını anlar. Ama ben yalnızlığı sevimli bulan bir insanoğlu tanımadım daha. Herkes sevmek sevilmek ister, bunda yanlış bir şey yok.

Yengeç kadını işte güzel anlatmış derdini.bir yengeç kadını olarak söylüyorum.sevismek evlenmek güzeldir önemlidir bi erkeğin şefkati anlayışı. İnş gönlüne göre birini biran önce bulursun canım

Bende hemen isindim sana.
Son olarak seni Muzmin Bekarlar topigine davet ediyorum. Orada tum bekarlar psikopata bagliyoruz.

-------- Bu mesaj sanal reklam icermektedir. -----------

Bir an konuyu ben actim sandim:) ben de yengec burcuyum 170 boyunda ve 27 yasindayim ve derdimiz ortak o kadar guzel anlatmissin ki yazdigin her seyi ben de yasiyorum

Bir an konuyu ben actim sandim:) ben de yengec burcuyum 170 boyunda ve 27 yasindayim ve derdimiz ortak o kadar guzel anlatmissin ki yazdigin her seyi ben de yasiyorum
Çok sevindim bizim akrabalardaki 27 yaşındaki kızların hepsi evli.Nasıl bir akraba skalasına sahibiz hepsi çok kısmetliymiş.Maruz kaldığım duygusal şiddeti düşünebiliyormusun iki hafta sonra düğün var duyacağım darısı başına sen ne zaman evleniyorsunları sayacağım

Evet ya yengeç kadını anaçtır. ev hayatı evlilik çocuk çombalak için yaratılmıştır yazar her yerde
Aynen kesinlikle.
bknz 20yasmda evlendim suan 21 im cocugum kucagimda. Ev icine gelin geldim bi kaynana basimda.ayrica ünivrste son snf okuyorumda.helal olsun bizim gibilere kız. Hayat çok hızlı bu hayatı yavaş yaşamak ciddi bi risk

oyy kiyamam yaa.. emin ol biz de skldk su dogru kisinin karsimiza cikmamasindan beklemekten falan.. artik kimin dogru kisi olabilecegini anlayamiyorum bile.. beynelminel bi hayat simdilik... kelin.ilaci olsa basina surer de iste ayni durumdayiz..

oyy kiyamam yaa.. emin ol biz de skldk su dogru kisinin karsimiza cikmamasindan beklemekten falan.. artik kimin dogru kisi olabilecegini anlayamiyorum bile.. beynelminel bi hayat simdilik... kelin.ilaci olsa basina surer de iste ayni durumdayiz..
Valla canım diyorumki ben çok okkalı bi beddua yedim heralde onunda tutacağı tuttu (benimkiler tutmadı da ) kısmetimi halatla bağladı falan işte çok fazla düşünüyom ben

Sen baya baya hızlıymışsın mutluysan ne mutlu sana
Bide benim hizima bak 21 yasindayim 3 yila yakin evliyim baEn gec evlenseydim keske diyorum gurucu usulu evlendim bide sewerek degil zamanina birak yada gurucu usulu ewlen ne diyeyim hayirli bir kismet bulursun insallah..

Valla canım diyorumki ben çok okkalı bi beddua yedim heralde onunda tutacağı tuttu (benimkiler tutmadı da ) kısmetimi halatla bağladı falan işte çok fazla düşünüyom ben
ben de dusunuyorum boyle bsy.. sanirim beddua etti bana ( ama uzerimde bi hakki olmayan birinin bedduasina inanacak biri degilim. aslinda o tur seylere inanmiyorum. sanirim bir durgunluk evresi geciriyoruz..

29 yasinda evlendim, etrafindaki arkadaslarin evlendiyse surekli bir dugune katilma durumlari hayatinin etkinligi hale geldigi durumlar oluyor. Genetik kodda var evet kabul, yani her ne kadar evlendikte ne oldu diyenler bosansin demissin buna katilmiyorum ben evlilik bazen iyi bazen kotu ama disaridan bakildigi anlasildigi gibi bir durum degil. Yani mucize diye bakmamak lazim. Normal bir iliski basta alisana kadar zorluk cekilip oturunca insana huzur veren bir birliktelik herkes hayatta guvence ister boyle bir durum.
Bekar arkadaslarim var bir erkek belli yasa geldikten sonra uyumlu bir insan aradiklarini soyluyorlar ve ilk tanistiklarinda surekli kendilerine kirmizi cizgi ceken kizlardan yok ben soyleyimdir boyleyimdir dedi hoslanmadim tarzindan deyip daha uyumlu anlasacagi birini de gorunce pir bunu birakip ona gidiyorlar. Birde evlilik beklentisi olabilecegini dusunduklerine simdi evlilik isteyecek diye kac tane pirlanta gibi kizi es gectiklerine sahit oldum. Senin de boyle erkekler tarafindan yanlis anlasabilecek durumlarin varsa birde onlarin gozunden bakmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…