doğru mu hissediyorum

sulu_goz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
180
0
96
İzmir
kızlar benim sorunum şu kısaca yazacağım

Bir akrabamız var mardinde devlet mezunu benle de uzun zamandır facede ekli onu en son izmire askerlik yapmak için geldiğini hatırlıyorum bu arada otuz iki veya otuz üç yaşından diye tahmin ediyorum o zaman gördüm bende 26 yaşındayım neyse bu kendi duvarına damdan düşer gibi vurulmak isterdim bir güzele uçaktan düşmüş gibiyim yazmış ve ardından yaklaşık iki yılda bir kez konuşurken o yazısından sonra sık sık konuşmaya başladık. birde bir şiir yazmıştı facesine bana sordu güzel mi diye bende güzel dedim bana ilgisi var diye tahmin ediyorum çok kibar davranıyor çok düşünceli davranıyor ben de tabi ki yakın davranıyorum hem akrabamız diye hem de iyi hoş biri olduğu için ama bu iş faceden nasıl yürür yada ben ilgisini yanlış mı yorumluyorum. bana yardımcı olurmusunuz yazdığı şiirde şu

yani alıntı yaptığı bana güzel mi diye sorduğu

''bir yavru serçe,hayata alışır gibi ağzımı açıp bağlandım sana
bir topal karınca yuvasına yaklaşır gibi titredim heyacanlandım sana''
lal ettin beni be güzel

ondan sonra benim hiç boy resmim yok şakayla karışık boy resmini koydu bizi bu meraktan kurtar dedi ne demek bütün bunlar

sen bu adamla görüşüyormusun peki?
neten takılmayı çok ciddiye alma derim ben .sonuçta telle falan araması gerek seni sürekli.

Bir şeyler düşünmen için çok erken.Zamana bırak...Zaten ilgisi varsa söyler.Senin de isteğin varsa olur...Akraba olması sorun olabilir belki.

Hakkında hayırlısı...

teşekkürler kızlar çok yakın arkabamız değil. evet beni de düşündüren bu netten görüşmek beni görmedi bile üzülmek istemiyorum yakından batıya tayini çıkacak bakalım zaman ne getirecek. sağolun yorumlarınız için

Tam net birseyler söylemek için çok erken ewt anlattıklarına göre hoşlanıyor ama belli olmuyo erkeklerin sağı solu peki sen hoslanıyor musun ondan :)

seni kırmak istemem ama kendini kaptırma sakın,netten falan olcak işler değil bunlar,en son 10 yıl önce görmüşsünüz birbirinizi şimdi resimde gördü ve hemen şiirler mi yazmaya başlamış..canım dikkat et bak o şuan Mardin de can sıkıntısında da sana sarmış olabilir,yakında batıya tayini çıkacak diyorsun ümitlenmek için o zamanı bekle,özgür rahat hayatı , kızları çevresinde görünce 180 derece değişebilir de..hakkında hayırlısı olsun..

canım seni beğeniyor bellide inşş duygularında ciddidir .erkekler bu net olayında her kıza sulanıyolar umarım öyle bir tip değildir.

mesela bu gün doktora gidicektim biliyor unutmamış şimdi sordu naptın diye o soruyor faceden bende temkinliğim evet orda mardinden tek görev yapıyor. bende tek kaldığı için ilgi gösteriyor diye düşünüyorum zamanla belli olacak her şey ama facede kızlarla takılacak biri değil yaş itibariyle huy olarak az çok biliyorum

Olabilir durmuş durmuş şimdi mi aklına gelmiş face de resimleriniz falan var mı
Resimlerinizi mi görüp beğendi acaba

Canım niyeti ciddi olabilirde ciddi olmayabilirde.Zamana bırak bence,eğer gerçekten hoşlanıyorsa ilerde anlarsın.Bu arada ben eşimle internetteki bir oyunda tanıştım:)))Olabilir yani:)

Son düzenleme:
Tam net birseyler söylemek için çok erken ewt anlattıklarına göre hoşlanıyor ama belli olmuyo erkeklerin sağı solu peki sen hoslanıyor musun ondan :)

evet bende hoşlanıyorum zaten hoşlanmasan o ilgisine cevap vermem pek sıcak bakmıyorum faceden konuşmaya inşallah kısa zamanda görürüz birbirimizi de belli olur herşey

Evlenme yaşı gelmiş, kendine uygun birini arıyor dolayısıyla belkide bu aralar size takılıyor.

Sonu belli olmayan bir durum. Boşluktanda kaynaklanıyor olabilir.

Bu kadar erken, ''acaba hoşlanıyor mu ? '' düşüncelerinin içine dalmayın.

Sizin duygularınız bile belli değilken onun ki hiç belli olmaz.

Hayırlısı, zamana bırakmak lazım.

tamam haberdar ederim ben hep buralardayım onla konuşmaya başlamadın önce dualar ediyordum. ve uzun zamandır hayatımda biri yoktu. biraz kaderciyim galiba ama sütten ağzım yandığı için temkinliğim bana yardımcı olduğun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

ne demek canım ben de hep burda sayılırım akşamlar hariç çok seviyorum bu siteyi eliden geldiğince yardım ederiz canım bn de kaderciyim olacagı varsa olur demi ama :)

temkinli davran bence çokta kaptırma kendini internetten oldugu için samimiyetini anlamayabilirsin..

Seni görmemesine rağmen birden bu şekilde konuşmaya başladığına göre muhtemelen orada boşluğa düşmüş tayini çıktığı zaman daha net anlarsın bu durumu ..

hmm tahini çıkınca konuşmayacak mı diyorsun ya ben üzülmek istemiyorum çünkü geçmişte çok üzüldüm :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…