Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski konuları sizden önce konuşup, tamamen kapatıp ondan sonra sizinle olmalıydı, ben inanmadım eski konuları konuşmak için çağırdığına...Bugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?
Şu anda sizinle sevgili olduğuna göre,ne eski konusu?Bugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?
Ne eski konusu yahu baya baya yazmis iste yalan tabiki apacik ortada zatenBugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Kız yeter artık bıraksın peşimi diyorEski konular neymiş ki?Ortak iş mi yapmışlar , senet sepet işleri mi varmış neymiş yani...Kıza sorsaydınız ya bunu bana neden attın diye erkek arkadasınıza sormadan önce.
Görülmez miEski konularda konuşacaktım cümlesi doğru olsa
mazur mu göreceksiniz