• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru mu yalan mı

Inandin mi?
Kiz zaten sana ekran goruntusu yollamakla adamin niyetini bil istemis.

Vur tekmeyi

Eski konuları konuşmak için buluşma teklif etmiş olsa yani normal mi olacak? Ben tam olarak neyi sorduğunuzu anlamadım. Eski sevgilinle buluşunca zaten önce eski konulardan konuşursun. Ortak geçmiş var sonuç olarak. Gidip sevişse bile eski konuları konuşacaksa ha normaldir mi diyeceksiniz? Ortada cidden konuşulacak bir şey varsa mesaj atar konuşursun. Mesajla olmaz çok önemli dersen arar konuşursun. Neden direk buluşma teklif ediyor yani?

Bugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?
YALAN.

Bugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?
Masum bir şey olsaydı haberin olurdu inanma buna inanman demek bundan sonra her şeye inanman demek

Konu ne olursa olsun, görüşelim demesi normal mi sizce?

Ayrıl gitsin ya...bariz yalan. İnsanı gerizekalı yerine koyuyorlar

Of çok arada kaldım. Ayrılmalı mıyım acaba kafam durdu
Eski konuları yani onu sevdiğini hatırlatmak için olabilir büyük ihtimalle başka ne olabilir ki borç para mı vermiş ne yani. Ayrıl tabi. Eski sevgilisinide senle aldatmış da olabilir. Geri döneceğinide sanmam. Adamın huyunu öğrenmiş

Arkanızdan iş çeviren bir insana ne kadar güvenebilirsiniz ki ? Devam etseniz dahi hep beyninizin bir köşesinde kalıp kemiricek sizi. Hemde bir insan hayatına birini alıyorsa eski eskide kalır adı üstünde eski zaten ama erkek arkadaşınız için eskimemiş bence. İyi düşünün derim

Bugun aynı konı açılmıştı aynı şeyi söyledim ben olsam durmam o mesajdan sonra git sevgilne hesap sor bence ben çoktan boğazına sarılmış tekmeyi de basmtım
Ne kadar mantıklı açıklama yapma kabileyeti var o da ayrı mesele

Back
X