Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kızı istemediğini söylüyor. Kız peşimi bıraksın diyor. Ben şimdi napayım anlamadım
YALAN.Bugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?
Masum bir şey olsaydı haberin olurdu inanma buna inanman demek bundan sonra her şeye inanman demekBugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?
Konu ne olursa olsun, görüşelim demesi normal mi sizce?Bugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
saglam kızmış .. Ama sen o kız kadar gururlu olamamıssın yanlıs anlama iyiliğin için diyorumKız yeter artık bıraksın peşimi diyor
Onunki de işgüzarlık değil misaglam kızmış .. Ama sen o kız kadar gururlu olamamıssın yanlıs anlama iyiliğin için diyorum
Eski konuları yani onu sevdiğini hatırlatmak için olabilir büyük ihtimalle başka ne olabilir ki borç para mı vermiş ne yani. Ayrıl tabi. Eski sevgilisinide senle aldatmış da olabilir. Geri döneceğinide sanmam. Adamın huyunu öğrenmişOf çok arada kaldım. Ayrılmalı mıyım acaba kafam durdu
Arada mu kaldın ?hOf çok arada kaldım. Ayrılmalı mıyım acaba kafam durdu
İşgüzarlık mı?Biz buna bayan dayanışması deriz sevgilinin karakterini gör demiş ama sen gözünle gördüğün halde ayrılacak gibi durmuyorsun.Onunki de işgüzarlık değil mi
Ayrılmak o kadar kolay değilİşgüzarlık mı?Biz buna bayan dayanışması deriz sevgilinin karakterini gör demiş ama sen gözünle gördüğün halde ayrılacak gibi durmuyorsun.
O zaman hep diken üzerinde yaşamayı seçtiyseniz sevgilinizle mutluluklar...Ayrılmak o kadar kolay değil
Hayır sevgilin şerefs.zOnunki de işgüzarlık değil mi