Doğru mu yalan mı

Bugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?
Ne eski konusuymuş o ya:işsiz::işsiz:

Sevgilin sana nurtopu gibi boynuz lar takıyor. Bunun neresini anlamıyorsun kuzum. Baska bir acıklaması olabilirmi kendini saf yerine koydurma derim .

Demek ki eski sevgili eskide kalmamis. Konular haka guncelligini korudugina gore. Sevgilinizin kafasinda hala var eski sevgili.

Yok öyle birşey demek başka eski konularla ilgili konuşcaktım demek başka bişey
Güzel kıvırıyor maşallah

bence doların önlenemez yükselişini konuşmak için çağırmıştır.

Onunki de işgüzarlık değil mi
Hic yollamasa miydi yani sana o görüntüyü?
Saf saf devam etmek istiyordun yani.
Senin ayrılacağın filan yok yarın öbür gün çocuk senden ayrılır zaten.
Şimdiki kızlara söylüyorum bunu :GURURLU OLUN .

Eski konu neymiş ki hala bitmemiş. Borç mu, ne olabilir aralarında devam edilen konu

Eski konular da hangi eski konular?Ne gibi bir sorun varmış ki yüzyüze konuşacak kadar önemli?Ayrıca madem çok önemli,sizi bu konu hakkında bilgilendirmeliydi böyle böyle diye.Kendinizi bırakmayın hemen.:KK51:

Bugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?

Senle birlikte bi yol almaya karar verdiyse daha ne hesaplaşması bu eski sevgiliyle. Bence yol ver hesaplaşsın bi güzel ama sana geri dönebilceğini de sanmasın. Bu nasıl yüzsüzlük ayakta uyutma böyle...

Back
X