Ne eski konusuymuş o yaBugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne eski konusuymuş o yaBugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.
Ona sorduğumda yok öyle bişey, eski konularla ilgili konuşmak için çağırdım diyor. Ne dersiniz?
Neden? 30 yilini verp 4 cocuk mu dogurdun? Yalanci bir erkekle ne paylasabilirsin?Ayrılmak o kadar kolay değil
Sevgiliyken ayrilamiyorsa evliyken dayak yer, aldatilir hic ayrilamaz.Neden? 30 yilini verp 4 cocuk mu dogurdun? Yalanci bir erkekle ne paylasabilirsin?
Hic yollamasa miydi yani sana o görüntüyü?Onunki de işgüzarlık değil mi
evlenmeyi düşünüyoruzHic yollamasa miydi yani sana o görüntüyü?
Saf saf devam etmek istiyordun yani.
Senin ayrılacağın filan yok yarın öbür gün çocuk senden ayrılır zaten.
Şimdiki kızlara söylüyorum bunu :GURURLU OLUN .
Okevlenmeyi düşünüyoruz
+1Açıklaması bile çelişkili.
Yok öyle birşey-eski konuları konuşmak için çağırdım.
Demek ki var öyle birşey yani
Ama ne?![]()
Bugün sevgilimin benden önceki sevgilisi bana bir ekran görüntüsü gönderdi. Sevgilim ona "müsaitsen bugün görüşelim" yazmış.