Doğru mu yanlış mı

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Herkese hayırlı bayramlar. kız arkadaşlarımla fotoğraf attigimda erkek arkadaşlarım hemen bu kızlarla bizî tanıştırsana diyorlar .bu durum sinirimi bozuyor.cünkü hoş değil tanımadıkları insanların özel bilgilerini istemek.dün bardağı taşıran son damla ise flörtümün en yakın kız arkadaşımla fotoğrafımın altına bu kızın adı ne demesi.normalde kıskanç değilim ama hoş değildi yaptığı. Zaten flörtten sevgili olsak kız arkadaşımı tanıştırırım. Engelledim flörtü. Bu arada tepkimi koyunca yalan söyledi ben senin ismini merak edip sana övgü edecektim dedi.sizce iyi yapmış mıyım?
Dipnot : adımı biliyor. Ben tepki gösterince anlamadığım bir şekilde böyle bir yalan söyledi

Son düzenleme:
Nasıl yani? Flörtünüz adınızı mı bilmiyormuş?

Flört ettiğinize emin misiniz, bu kişi isminizi bilmiyor.
İsminizi size sorması daha akla yatkın değil mi, bunun için mahalleyi dolanmaya lüzum yok.

Flört ettiğinize emin misiniz, bu kişi isminizi bilmiyor.
İsminizi size sorması daha akla yatkın değil mi, bunun için mahalleyi dolanmaya lüzum yok.
İsmimi biliyor tabi yani ben arkadaşımın ismini neden sordun diyince böyle bir yalana başvurdu

O kadar abazanlığa bir de zeki olsalar gam yemeyeceğim.
Kesinlikle iyi yapmışsınız.

Yaf ıq seviyesi 80 altında bunun
Flörtüm demeyi kendine hakaret say
Sesiz sedasız olayı kapat ne kimse duysun ne kimse bilsin
Bide bursya kabak çiçeği gibi konu açmışsın
Buradakiler sormazlar mı sana
Bu zekaya sahip biriyle fölert eden kişi en fazla ne kadar zeki olabilir

Yani siz de haklısıniz

Adinizi bilmeyen flort nasil oluyor?

Abaza kaş yapayım derken göz çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…