- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Nasıl yani?Herkese hayırlı bayramlar. kız arkadaşlarımla fotoğraf attigimda erkek arkadaşlarım hemen bu kızlarla bizî tanıştırsana diyorlar .bu durum sinirimi bozuyor.cünkü hoş değil tanımadıkları insanların özel bilgilerini istemek.dün bardağı taşıran son damla ise flörtümün en yakın kız arkadaşımla fotoğrafımın altına bu kızın adı ne demesi.normalde kıskanç değilim ama hoş değildi yaptığı. Zaten flörtten sevgili olsak kız arkadaşımı tanıştırırım. Engelledim flörtü. Bu arada tepkimi koyunca yalan söyledi ben senin ismini merak edip sana övgü edecektim dedi.sizce iyi yapmış mıyım?
Flört ettiğinize emin misiniz, bu kişi isminizi bilmiyor.Herkese hayırlı bayramlar. kız arkadaşlarımla fotoğraf attigimda erkek arkadaşlarım hemen bu kızlarla bizî tanıştırsana diyorlar .bu durum sinirimi bozuyor.cünkü hoş değil tanımadıkları insanların özel bilgilerini istemek.dün bardağı taşıran son damla ise flörtümün en yakın kız arkadaşımla fotoğrafımın altına bu kızın adı ne demesi.normalde kıskanç değilim ama hoş değildi yaptığı. Zaten flörtten sevgili olsak kız arkadaşımı tanıştırırım. Engelledim flörtü. Bu arada tepkimi koyunca yalan söyledi ben senin ismini merak edip sana övgü edecektim dedi.sizce iyi yapmış mıyım?
İsmimi biliyor tabi yani ben arkadaşımın ismini neden sordun diyince böyle bir yalana başvurduFlört ettiğinize emin misiniz, bu kişi isminizi bilmiyor.
İsminizi size sorması daha akla yatkın değil mi, bunun için mahalleyi dolanmaya lüzum yok.
Ya biliyor sadece tepkimi öğrenince geri vites atmaya çalıştı atamadıNasıl yani?Flörtünüz adınızı mı bilmiyormuş?
Ya işte zaten ne demek diyince mesaj atmayı bıraktıYalan mıçmış ne demek senin adını bilmiyorum
Herkese hayırlı bayramlar. kız arkadaşlarımla fotoğraf attigimda erkek arkadaşlarım hemen bu kızlarla bizî tanıştırsana diyorlar .bu durum sinirimi bozuyor.cünkü hoş değil tanımadıkları insanların özel bilgilerini istemek.dün bardağı taşıran son damla ise flörtümün en yakın kız arkadaşımla fotoğrafımın altına bu kızın adı ne demesi.normalde kıskanç değilim ama hoş değildi yaptığı. Zaten flörtten sevgili olsak kız arkadaşımı tanıştırırım. Engelledim flörtü. Bu arada tepkimi koyunca yalan söyledi ben senin ismini merak edip sana övgü edecektim dedi.sizce iyi yapmış mıyım?
Dipnot : adımı biliyor. Ben tepki gösterince anlamadığım bir şekilde böyle bir yalan söyledi
Ömrümde duyduğum en kötü yalan, yaz kızım beş kilo çimentoyu bile sollar.Ya biliyor sadece tepkimi öğrenince geri vites atmaya çalıştı atamadı
Evet yaÖmrümde duyduğum en kötü yalan, yaz kızım beş kilo çimentoyu bile sollar.O kadar diyorum bakın.
Yani siz de haklısınizYaf ıq seviyesi 80 altında bunun
Flörtüm demeyi kendine hakaret say
Sesiz sedasız olayı kapat ne kimse duysun ne kimse bilsin
Bide bursya kabak çiçeği gibi konu açmışsın
Buradakiler sormazlar mı sana
Bu zekaya sahip biriyle fölert eden kişi en fazla ne kadar zeki olabilir
Adinizi bilmeyen flort nasil oluyor?Herkese hayırlı bayramlar. kız arkadaşlarımla fotoğraf attigimda erkek arkadaşlarım hemen bu kızlarla bizî tanıştırsana diyorlar .bu durum sinirimi bozuyor.cünkü hoş değil tanımadıkları insanların özel bilgilerini istemek.dün bardağı taşıran son damla ise flörtümün en yakın kız arkadaşımla fotoğrafımın altına bu kızın adı ne demesi.normalde kıskanç değilim ama hoş değildi yaptığı. Zaten flörtten sevgili olsak kız arkadaşımı tanıştırırım. Engelledim flörtü. Bu arada tepkimi koyunca yalan söyledi ben senin ismini merak edip sana övgü edecektim dedi.sizce iyi yapmış mıyım?
Dipnot : adımı biliyor. Ben tepki gösterince anlamadığım bir şekilde böyle bir yalan söyledi
Biliyor ama yaptığı hatayı anlayınca ben onun adını mi sordum diye kendi kendine geri çevirmeye çalıştıAdinizi bilmeyen flort nasil oluyor?
Biliyor ama yaptığı hatayı anlayınca ben onun adını mi sordum diye kendi kendine geri çevirmeye çalıştı
Salak dedim engelledim. Teşekkür ederim yorumunuz içinpff neyse senin zeka seviyen için ben fazlayım kendi ayarında birini buluver sen deyip öyle engelleseydiniz keşke.
Abaza kaş yapayım derken göz çıkarmışHerkese hayırlı bayramlar. kız arkadaşlarımla fotoğraf attigimda erkek arkadaşlarım hemen bu kızlarla bizî tanıştırsana diyorlar .bu durum sinirimi bozuyor.cünkü hoş değil tanımadıkları insanların özel bilgilerini istemek.dün bardağı taşıran son damla ise flörtümün en yakın kız arkadaşımla fotoğrafımın altına bu kızın adı ne demesi.normalde kıskanç değilim ama hoş değildi yaptığı. Zaten flörtten sevgili olsak kız arkadaşımı tanıştırırım. Engelledim flörtü. Bu arada tepkimi koyunca yalan söyledi ben senin ismini merak edip sana övgü edecektim dedi.sizce iyi yapmış mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?