- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bana biraz çocukca olmuş gibi geldi. 5-10 dk'ya mesajıma dönmüyor, beni sahiplenmiyor, ne zaman dışarı çıktım bilmiyor bile falan...sanki hayat arkadaşı, koşturmadan kalan boşlukları eğlenceli geçirmek için yoldaş değil de gardiyan, bakıcı ihtiyacı gibi.
Ay konunun ayrıntısını bile bilmeye gerek yok. Üstünkörü bir baktım da 1 ayda size hayatım diyen adamdan kaçın. Hiçbir şeyi samimi değildir onun
Bence ayrılarak çocuğu kurtarmışsınız. Sizi tebrik ediyorum, kafası rahatlamıştır.
Anladım, sizin de sıkıntılı bir durumunuz varmış. Böyle dinleyince siz de haklısınız. Ya zaten uzaktan olarak bir ilişkiye başlamak çok saçma. Hani zaten sevdiğin biri uzağa gitse, beklersin, destek olursun ama bu şekilde başlayan ilişkilerde gerçekten sizi sevdiği için mi yanınızda, yoksa can sıkıntısını mı sizinle gideriyor bilmek zor...ki hiç ilgilenmemesi, sizin halinizi sormamasından o sevgi eskikliğini hissetmişsiniz. Daha fazla vakit harcamamanız iyi olmuş bence. Kendi hayatınıza odaklanın. Gerçekten değer veriyorsa, döndüğünde yeniden çabalar.Şöyle anlatıyım askerde zaten 3 haftadır da çok yoğun konuştugumuz zamanlarda sürekli kendi derdini sıkıntısını anlatıyo ama bende bunalıyorum hemşireyim şuan mesela ilçemizde şüpheli korona vakası çıktı heran bana ve çevremdekilere de bulaşabilir herkesin evde oturduğu bi zamanda işe geliyorum moralim bozuk benimde nasılsın denilmesine derdimin dinlenmesine ihtiyacım oluyo
Ve geçen gün iki erkek arkadaşım ve kuzenimle birlikte dışarı. Çıktık resim çekindim resimde yanımda iki sandalye daha var eşyalar var ve kolu gözüküyor insan sormaz mı kim onlar diye sormadı bile
Anladım, sizin de sıkıntılı bir durumunuz varmış. Böyle dinleyince siz de haklısınız. Ya zaten uzaktan olarak bir ilişkiye başlamak çok saçma. Hani zaten sevdiğin biri uzağa gitse, beklersin, destek olursun ama bu şekilde başlayan ilişkilerde gerçekten sizi sevdiği için mi yanınızda, yoksa can sıkıntısını mı sizinle gideriyor bilmek zor...ki hiç ilgilenmemesi, sizin halinizi sormamasından o sevgi eskikliğini hissetmişsiniz. Daha fazla vakit harcamamanız iyi olmuş bence. Kendi hayatınıza odaklanın. Gerçekten değer veriyorsa, döndüğünde yeniden çabalar.
Ben hayatımda ki insanın benimle ilgilenmesini isterim sorunlarımla mutluluğumla bana göre bi ilişki napıyosun nasılsın olmamalı ama bu kişiyle öyleydi ve benim mesajımı gördüğü halde okey oynamaya devam ediyosa ki okeydeyken mesaj yazılabiliyo bu değer vermemektir
Bence özel alan bırakmamışsınız gibi. Şu an zaten ülke olarak çok iyi bir dönemden geçmiyoruz, herkesin canı sıkkın. Bir de üstüne karşınızdaki askerde. Onların psikolojisi daha da farklı oluyor. Her an konuşmak zorunda değilsiniz ki, her an birbirinizle ilgilenmek zorunda değilsiniz. Bırakın okeyini de oynasın, oyunu bitince yazardı zaten.
Aslında çocuk da güzel açıklamış ama siz hep daha fazlasını bekliyorsunuz sanırım. En azından birbirinize biraz zaman verin bence.
Görüşmemişsin bir şey paylaşmamışsınız, 1 aylık ilişkide ne bekliyorsunuz? Karşınızdaki insan doğruyu yapmış. Okey oynuyor olabilir, 5 dakikada mesaj yazmıyor diye adamı bunaltmışsınız. Herhalde 1 senelik ilişkiniz olsa 5 saniyede cevap yazmadı diye kızacaksınız.
1 aylık bir ilişkide yaptığınız trip 10 senelik evlilikte yoktur bence. Biraz kendinize de özeleştiri yapmayı denediniz mi?
Askerdeyken zaten sağlıklk bi psikolojide olmuyorlar. İlgilenmiyor diye trip atmanız için, önce askerliğini bitirip gelmesi sonra da sizinle görüşüp sevgili olması gerekiyordu.
Komik bence.
Askerdeyken sevgili oyunu işlemez bunu ufacık çocuklar bilir
Normal durun değil bunun farkında olacak kadar da olgun değilmişsin sana
Kötü biri denk gelirse çocuğun kıymetini anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?