- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Konu sahibi bence de sevgili dedigin iliskiyi sahiplenmeli, seni onemseyip onceligi yapmali ama sen çocuktan surekli esya gibi bahsetmissin ya da kendinden bi gariplik var durumda
Cocuk ilk anlarin heyacaniyla ilgiye bogmus seninde bu hosuna gidip dozunu arttirinca cocukta ters etki yapmis hepsi bu
Cocuk ilgiyi azalttikca sen daha cok baski yapar olmussun ve onun iliskiyi dusunmemesini saglamissin
Bu iliski gecer gider 1 aylik bir sey ama diger iliskilerinde bunu yapmamalisin bence bunu bir tecrube olarak alip
Ben mi çok ilgi bekliyorjm yani
Doğru yaptın. O şu an ciddi ilişki yasayamayacağıni göstermiş. İlgi alaka yok zaten sende bunlarin farkındasın. En iyisini yapmışsın.Eski bir arkadaşımla 1 bucuk ay önce konuşmaya başladık o şuan askerde 35 günü fln kaldı
İlk başlarda herşey çok güzeldi ısındır birbirimize benimle çok ilgileniyodu önceden de tanısıklığımız olduğu için o askerdeyken sevgili oldum ama görev yeri değişti ve gerçekten çok yoğundu bi süre doğru düzgğn konuşamadık zaten bi konu açmıştım uzak oldugumuz için soğukluk oldugunu söylemişti
Şimdi daha rahat konuşabiliyoduk ama o tat yoktu zaten bende de heves bırakmamıstı aslında arayıp soruyodu ben geç yazsam merak edip Arıyodu fln ama beni pek merak etmiyodu ben onun nöbet saatine kadar bilirken o benim gittiğim yerlerle ve ya yanımda kim olduğuyla bile ilgilenmiyodu sorsam bugun kaçta çıktım bilmez neyse
Geçen gün akşama kadaar beklemişim mesajlaşıyoruz 5 10 dk olmuştu mesaj atalı bi baktım canlı yayın yapıyo sinirim tepeme çıktı cevap vermedim sebebini soruncada söyledim görmedim mesajını dedi yersen tabi
Dün mesela konuşuyoruz aynı okeyı oynuyoruz online olduğu gözüküyor bana geç yazıyo çünkü okey oynuyo e ben akşama kadarbeklemişim zaten konuştugumuz iki cumle ondada şu okeyi oynamayıver Bende o öyle yapınca cevap vermedim aradı beni konuştuk bi baktım twittrda “Ben farklı bakmayı da denedim ama hep aynıydı” yazmış bune dedim hoşuma gitti paylaştım dedi bende aramızdaki soğukluğun farkındamısın bunlar benim yüzümden değil senin yüzünden oluyo dedim konuştuk biraz evet yoğunsun ama sorun senin yoğunlugun değil konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz olmadıgım bi insan oldum senden ilgi beklemekten yoruldum gönülsüz gönülsüz konuşuyosun bi bakıyorum canlı yayındasın bi bakıyorum okeydesin bi türlü sahiplenemedin beni dedim
”Hayatım niye öyle diyosun seni sıkmadım diye mi ben niye istemeyim sabret işte az kaldı ben çok mu mutluyum bu durumdan uzaktan uzağa olmuyo derken bundan bahsettim bak sen bişeye kızıyosun ben bişeye kızıyorum yanlış anlaşmalara oluyo kafanda kurma bunları “dedi sonra ben sabah uyandım ve bitirdiğim için kafamda yazmadım aradı niye yazmıyosun dedi ne yazıyım dedim tamam dedi. Mesaj attım bi süre kafanı dşnle en azından suan bi ilişkiyi kaldırabildiğini düşünmüyorum ve yük olmak isteniyorum daha fazla dedim tamam dedi üzüldüm ben gelince herşey güzel olacak gibiydi ama çok da sabrettim askerdeki adamla sevgili olmak da akıl işi değildi ama görmeden etmeden de 1 2 ay ne konuşcan olmadı işte doğru mu yaptım sizce
Hayir tatlim onu soylemek istemedim
Adamin ilgisi azalmissa senin yapacagin sey ilgiyi azaltmak, arttirmak degil
Sen simdi onun yerine koy kendini
Bi kisiye ilgin azaldi ve o kisi evlilik suresini soruyor 1 yil olmali diyor
Adam kactikca sen bi cemberin icine sokmaya calisiyorsun
Sen boyle yaptikca kendini degersiz hale getiriyorsun onun icin surekli cabalayan gosterecegi 2 dk ilgiye muhtac surekli ona muhtac bir görünüm ciziyorsun onda
Sahsen bende mesaj bekledigim halde sevgilim okey oynasa buradaki bazi uyeler gibi ne var bunda diye dusunmem ama senin yaptigin gitmek icin yola cikan birini surekli bi yere baglamak bunu yapipta hic iliskiyi guzel hale getiren kisi gormedim film ve diziler haric
Ona bana neden ilgi göstermiyorsun demen konusunda diğer üyelere katılıyorum. Bunları söylememen lazımdı. Onun gozunde onun ilgisine muhtaç biri gibi göründün. Bundan sonraki ilişkilerinde biraz kendini geliştirirsen yararına olacaktır
Kendimi pek anlatamamışım o ilgi göstermedikce ben napıyorsun neden yazmıyosun diye darlamıyodum örnek veriyorum dün baktım bana 10 dk geç yaZdı okey oynuyo bana cevap verdikten sonra yazmadım daha sonra tekrarbir mesaj attı ona da cevap vermedim bu yüzden beni aradı ve o sırada ben telefonla konuşuyodum geri döndüm neden mesajımı görüp cevap vermiyosun dedi bende telefonla konuşuyodum sende okey oynarken yazmıyosun dedim
Ya da geçen haftalarda bi gün sinir oldum Sabah günaydın yazdım akşama kadar yazmadım bidaha defalarca aradı o şekilde açtım . Müsait olamadım dedim ama bu şekilde kaçıp kovalamacalar şeklinde olan ilişki beni bu hale getiriyo ve kendi içimde soguyorum oyüzden de heves bırakmadı dedim aslında
bende aramızdaki soğukluğun farkındamısın bunlar benim yüzümden değil senin yüzünden oluyo dedim konuştuk biraz evet yoğunsun ama sorun senin yoğunlugun değil konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz olmadıgım bi insan oldum senden ilgi beklemekten yoruldum gönülsüz gönülsüz konuşuyosun bi bakıyorum canlı yayındasın bi bakıyorum okeydesin bi türlü sahiplenemedin beni dedim
Lütfen bir müddet hayatına kimseyi alma. ( kafanı toplamadan )
Sen veya o suçlu diye bahsetmedim. Sen o ilk ciddi ilişkinden kısa zaman sonra bir kaç kişiyle denedin. Yeni bir ilişkiye hazır değilsin.Gerçekten ben mi suçluyum sadece yani askerde boşken benimle surekli sohbet edip yogun olunca vakit ayırmayan biri benimle canı sıkıldığı için konuşmuş olmuyomu
büyük doğru en doğru doğruların doğrusnu yaptın hakkaten alkışlıyorum seni...Eski bir arkadaşımla 1 bucuk ay önce konuşmaya başladık o şuan askerde 35 günü fln kaldı
İlk başlarda herşey çok güzeldi ısındır birbirimize benimle çok ilgileniyodu önceden de tanısıklığımız olduğu için o askerdeyken sevgili oldum ama görev yeri değişti ve gerçekten çok yoğundu bi süre doğru düzgğn konuşamadık zaten bi konu açmıştım uzak oldugumuz için soğukluk oldugunu söylemişti
Şimdi daha rahat konuşabiliyoduk ama o tat yoktu zaten bende de heves bırakmamıstı aslında arayıp soruyodu ben geç yazsam merak edip Arıyodu fln ama beni pek merak etmiyodu ben onun nöbet saatine kadar bilirken o benim gittiğim yerlerle ve ya yanımda kim olduğuyla bile ilgilenmiyodu sorsam bugun kaçta çıktım bilmez neyse
Geçen gün akşama kadaar beklemişim mesajlaşıyoruz 5 10 dk olmuştu mesaj atalı bi baktım canlı yayın yapıyo sinirim tepeme çıktı cevap vermedim sebebini soruncada söyledim görmedim mesajını dedi yersen tabi
Dün mesela konuşuyoruz aynı okeyı oynuyoruz online olduğu gözüküyor bana geç yazıyo çünkü okey oynuyo e ben akşama kadarbeklemişim zaten konuştugumuz iki cumle ondada şu okeyi oynamayıver Bende o öyle yapınca cevap vermedim aradı beni konuştuk bi baktım twittrda “Ben farklı bakmayı da denedim ama hep aynıydı” yazmış bune dedim hoşuma gitti paylaştım dedi bende aramızdaki soğukluğun farkındamısın bunlar benim yüzümden değil senin yüzünden oluyo dedim konuştuk biraz evet yoğunsun ama sorun senin yoğunlugun değil konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz olmadıgım bi insan oldum senden ilgi beklemekten yoruldum gönülsüz gönülsüz konuşuyosun bi bakıyorum canlı yayındasın bi bakıyorum okeydesin bi türlü sahiplenemedin beni dedim
”Hayatım niye öyle diyosun seni sıkmadım diye mi ben niye istemeyim sabret işte az kaldı ben çok mu mutluyum bu durumdan uzaktan uzağa olmuyo derken bundan bahsettim bak sen bişeye kızıyosun ben bişeye kızıyorum yanlış anlaşmalara oluyo kafanda kurma bunları “dedi sonra ben sabah uyandım ve bitirdiğim için kafamda yazmadım aradı niye yazmıyosun dedi ne yazıyım dedim tamam dedi. Mesaj attım bi süre kafanı dşnle en azından suan bi ilişkiyi kaldırabildiğini düşünmüyorum ve yük olmak isteniyorum daha fazla dedim tamam dedi üzüldüm ben gelince herşey güzel olacak gibiydi ama çok da sabrettim askerdeki adamla sevgili olmak da akıl işi değildi ama görmeden etmeden de 1 2 ay ne konuşcan olmadı işte doğru mu yaptım sizce
hanım efendi gerçek bir yoğunluğu oldundan eminsiniz bak ne güzel.. ama emin olmayınca olmaaazz... ki bunu anlayamacak kadar da kimse salak değildir özür dilerim ama !!!Her kadın onunla ilgilenilmesini ister. Bu gayet doğal. Bazi şeylerin dozunu ama iyi belirlemek lazım. Şu gördü ama hemen dönmedi. Online ama bakmıyor gibi şeylere sahsen esimin işinden dolayı önem vermedim ilk zamanlarida. Cünkü yoğun çalışıyor, hastanede bazen yemek yiyemiyor bile, bırakın mesajlaşmaya zaman olsun. Boş zamanlarında ve fırsatı olunca yazardı ama. Bazen mesajlara dört saat sonra cevap yazabildigi oluyor mesaji gördüğü halde. Simdi askerde durumlar nasıl bilmiyorum tabi, ama ikinizin de işi stresli ve sizin daha cok konusmaya ihtiyacınız var. Sabır gerektiren bir durum. Ama genel olarak ilgisiz diyorsaniz ayrilmakla en iyisini yapmışsınız.
Her kadın onunla ilgilenilmesini ister. Bu gayet doğal. Bazi şeylerin dozunu ama iyi belirlemek lazım. Şu gördü ama hemen dönmedi. Online ama bakmıyor gibi şeylere sahsen esimin işinden dolayı önem vermedim ilk zamanlarida. Cünkü yoğun çalışıyor, hastanede bazen yemek yiyemiyor bile, bırakın mesajlaşmaya zaman olsun. Boş zamanlarında ve fırsatı olunca yazardı ama. Bazen mesajlara dört saat sonra cevap yazabildigi oluyor mesaji gördüğü halde. Simdi askerde durumlar nasıl bilmiyorum tabi, ama ikinizin de işi stresli ve sizin daha cok konusmaya ihtiyacınız var. Sabır gerektiren bir durum. Ama genel olarak ilgisiz diyorsaniz ayrilmakla en iyisini yapmışsınız.
hanım efendi gerçek bir yoğunluğu oldundan eminsiniz bak ne güzel.. ama emin olmayınca olmaaazz... ki bunu anlayamacak kadar da kimse salak değildir özür dilerim ama !!!
Sen veya o suçlu diye bahsetmedim. Sen o ilk ciddi ilişkinden kısa zaman sonra bir kaç kişiyle denedin. Yeni bir ilişkiye hazır değilsin.
Hem de yüz yüze gelmeden.
Doğruya doğru ama kim kimin hayatı olabilir bir ayda. İlk görüşte aşık olursun tamam ama kimsenin hayatı olamazsınyok da adamı sırf bir ayda hayatım dedi diye gömmek haksızlık olur gibi geldi okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?