Doğru mu yaptım ayrıldım ?

Ben mi çok ilgi bekliyorjm yani

Ya Allah aşkına senin gittiğin yerleri bilmesin zaten ben şuan arkadaşımdayım misafirlikte sevgilim bilmiyor bile uyuyor ararsa söylerim yada söylemem adam askerde ayrıca canlı yayın yaparken birine mesaj atılmıyor. Lütfen bu tarz beklentilere girmeyin

Ben mi çok ilgi bekliyorjm yani

Hayir tatlim onu soylemek istemedim

Adamin ilgisi azalmissa senin yapacagin sey ilgiyi azaltmak, arttirmak degil

Sen simdi onun yerine koy kendini

Bi kisiye ilgin azaldi ve o kisi evlilik suresini soruyor 1 yil olmali diyor

Adam kactikca sen bi cemberin icine sokmaya calisiyorsun

Sen boyle yaptikca kendini degersiz hale getiriyorsun onun icin surekli cabalayan gosterecegi 2 dk ilgiye muhtac surekli ona muhtac bir görünüm ciziyorsun onda

Sahsen bende mesaj bekledigim halde sevgilim okey oynasa buradaki bazi uyeler gibi ne var bunda diye dusunmem ama senin yaptigin gitmek icin yola cikan birini surekli bi yere baglamak bunu yapipta hic iliskiyi guzel hale getiren kisi gormedim film ve diziler haric

Doğru yaptın. O şu an ciddi ilişki yasayamayacağıni göstermiş. İlgi alaka yok zaten sende bunlarin farkındasın. En iyisini yapmışsın.

Ona bana neden ilgi göstermiyorsun demen konusunda diğer üyelere katılıyorum. Bunları söylememen lazımdı. Onun gozunde onun ilgisine muhtaç biri gibi göründün. Bundan sonraki ilişkilerinde biraz kendini geliştirirsen yararına olacaktır

Kendimi pek anlatamamışım o ilgi göstermedikce ben napıyorsun neden yazmıyosun diye darlamıyodum örnek veriyorum dün baktım bana 10 dk geç yaZdı okey oynuyo bana cevap verdikten sonra yazmadım daha sonra tekrarbir mesaj attı ona da cevap vermedim bu yüzden beni aradı ve o sırada ben telefonla konuşuyodum geri döndüm neden mesajımı görüp cevap vermiyosun dedi bende telefonla konuşuyodum sende okey oynarken yazmıyosun dedim
Ya da geçen haftalarda bi gün sinir oldum Sabah günaydın yazdım akşama kadar yazmadım bidaha defalarca aradı o şekilde açtım . Müsait olamadım dedim ama bu şekilde kaçıp kovalamacalar şeklinde olan ilişki beni bu hale getiriyo ve kendi içimde soguyorum oyüzden de heves bırakmadı dedim aslında

Eski konunuzu net hatırlıyorum. Ayrılık kararınız doğru. Olgunlaşmadan, büyümeden kimseyle ilişkiye başlamayın bence.

olayin sicagiyla tam olarak ne yaptığınızı bilmiyorsunuz ama onceki konunuzu da hatırlıyorum yine herkes bu benzeri seyleri yazmisti

Adam ilgi gostermiyor ki 1 aylik iliski bence sizde daha fazla kafa yorup uzulmeyin

Gerçekten ben mi suçluyum sadece yani askerde boşken benimle surekli sohbet edip yogun olunca vakit ayırmayan biri benimle canı sıkıldığı için konuşmuş olmuyomu
Lütfen bir müddet hayatına kimseyi alma. ( kafanı toplamadan )

Her kadın onunla ilgilenilmesini ister. Bu gayet doğal. Bazi şeylerin dozunu ama iyi belirlemek lazım. Şu gördü ama hemen dönmedi. Online ama bakmıyor gibi şeylere sahsen esimin işinden dolayı önem vermedim ilk zamanlarida. Cünkü yoğun çalışıyor, hastanede bazen yemek yiyemiyor bile, bırakın mesajlaşmaya zaman olsun. Boş zamanlarında ve fırsatı olunca yazardı ama. Bazen mesajlara dört saat sonra cevap yazabildigi oluyor mesaji gördüğü halde. Simdi askerde durumlar nasıl bilmiyorum tabi, ama ikinizin de işi stresli ve sizin daha cok konusmaya ihtiyacınız var. Sabır gerektiren bir durum. Ama genel olarak ilgisiz diyorsaniz ayrilmakla en iyisini yapmışsınız.

Gerçekten ben mi suçluyum sadece yani askerde boşken benimle surekli sohbet edip yogun olunca vakit ayırmayan biri benimle canı sıkıldığı için konuşmuş olmuyomu
Sen veya o suçlu diye bahsetmedim. Sen o ilk ciddi ilişkinden kısa zaman sonra bir kaç kişiyle denedin. Yeni bir ilişkiye hazır değilsin.
Hem de yüz yüze gelmeden.

büyük doğru en doğru doğruların doğrusnu yaptın hakkaten alkışlıyorum seni...
keşke ben d eyapsaydım ah keşke.. sabır sabır.. bir yığın iyi düşüncelerle bir yığın sözd laflarına inanarak evlendim bir de.. ama deyim amannn uzak dur.. kadir kıymet bileceğini bekleme gelmiyor amannnn!!!
tecrübe yazıyor.. şimdi de kurtulmak için andayım inan.
karaktersiz bu tür insanlar... laf insan olana bir kez söylenir bin kez değil.. ha bin keze gidildiyse inana insan değil.. sevgi aslaaaaaa.. vakit geçiyor ya da başka amaçları var.. sen olsan seni sarıp sarmalar. net!!!
hayatının ennnn doğru kararını vermişsin aman adını bile anma amann

hanım efendi gerçek bir yoğunluğu oldundan eminsiniz bak ne güzel.. ama emin olmayınca olmaaazz... ki bunu anlayamacak kadar da kimse salak değildir özür dilerim ama !!!

Gerçek bir yoğunluğu var evet ama akşam boş ben de sabah 7 de kalkıyorum akşama kadar çalışıyorum hayatım boyunca sevdiğim insanlara da ayıracak vakti hep buldum canlı yayın yapılabiliyosa ve okey oynanabiliyosa gerçekten yoğun değildir zaten konuşuyoruz o da sorun değil ama sanki ben yokmuşum o varmış gibi hep düşünün sevgiliniz bi yere gidiyo haberiniz var attığı fotodan bi kol gözüküyo ama siz iki kişi gitcek diye biliyosunuz sormazmısınız o kim diye sormadı. Bi gün ben 8 bucukta işe gitceğim halde beni 7 de arayıp uyandırdı çünkü bilmiyo ben kaçta işe gidiyorum kaçta geliyorum daha önce söylemiştim ama umursamamış demekki bu yeterli bi sebep değilmi ve bu kişi 9 yıllık ilişkisini bitireli 1 sene olmamış arkadaşken o kızdan bahsettiğinde belki bu Ağustos’ta evliydik diye bahsetmişti e evliliğe bu kadar uzak insan bunu da demez bana güven vermedi açıkcası belki bi hevesti yogun olunca sıkıldı
hanım efendi gerçek bir yoğunluğu oldundan eminsiniz bak ne güzel.. ama emin olmayınca olmaaazz... ki bunu anlayamacak kadar da kimse salak değildir özür dilerim ama !!!

Çok haklısınız büyük ihtimalle onun etkileri çünkü o çok ilgiliydi bi yere gitcekse benim iş yerime uğrarbeni görüp öyle giderdi bir gün geç yazdıgı yada benim canım sıkkın ben arayamam gelemem dediği olmadı hatta benimle vakit geçirmek için izin gününü değiştirip 2 hafta izinsiz çalıştığı oldu ve ben yoruldum diyip şikayet bile etmedi sanırım ben fazla ilgiye alıştım diğer türlüsü mutlu etmiyo
Sen veya o suçlu diye bahsetmedim. Sen o ilk ciddi ilişkinden kısa zaman sonra bir kaç kişiyle denedin. Yeni bir ilişkiye hazır değilsin.
Hem de yüz yüze gelmeden.

yok da adamı sırf bir ayda hayatım dedi diye gömmek haksızlık olur gibi geldi okuyunca
Doğruya doğru ama kim kimin hayatı olabilir bir ayda. İlk görüşte aşık olursun tamam ama kimsenin hayatı olamazsın Ben öyle sevgi sözcüklerini ciddi görürüm. Samimiyetsizse de gömerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…