- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Ins. Csnim yinede korktum ben ya..Korkma canım polis gelmiş daha yeni bişey olmamış niye kin gudup Sana sarsinlar.. sana bisey olsa ilk onlari bulurlar.. onlar seni gördüyse polis de onları gördü.. yat uyu boşver..
Ya ne bileyim korktum birden annem benden pimpirikli beni korkutuyo ya..Ben bile merak ettim yani. Ama polis gelip bir sorun görmediğine göre sorun yokturdur. Bildiğim kadarıyla 155'e düşen ihbarlar genel merkezde toplandığı için tutanak gibi birşey tutulmasi gerekiyor. Yani polisler işin içinde olamaz belki ölen bir hayvani gömdüler bilinmez yani. Siz düsünmeyin bunları gecenin bu saatinde.
Yani bazen oluyor boyle.Polisler sokaktaki cakallardan korkar olmuş bizde mahallece cogu zman icip etrafa zarar verenleri silah atanları şikayet etmisligimiz coktur polisinde tokalaşıp gittigi coktur. Artık bazi gorevini beceremeyen insanlar yüüzünden sessiz kalmaya başladık arabamiza hirsiz girmis polisin aklı corba sigara parasinda
Neyse yatalim sabah ola hayrola ins..Yahu polis niye işin içinde olsun .
Kendini yok yere korkutacak senaryolar yazma kafanda . Anneni de tedirgin etme .
Yatın artık hadi , geç oldu :)
Sana katılıyorum, eve hırsız girmek için çabaladığinda direk polisi aramıştım kapım zorlanıyor tek başımayım diye geç geldiğine mi yanarsın hırsız değil kapıyı karıştırmış demesine mi sonra günlerce uyuyamamıştım en son taşındık rahatladım.Polisler sokaktaki cakallardan korkar olmuş bizde mahallece cogu zman icip etrafa zarar verenleri silah atanları şikayet etmisligimiz coktur polisinde tokalaşıp gittigi coktur. Artık bazi gorevini beceremeyen insanlar yüüzünden sessiz kalmaya başladık arabamiza hirsiz girmis polisin aklı corba sigara parasinda
Birbirinizi korkutmanin anlamı yok siz ihbar ettikten sonra size bela olamazlar çünkü ortada bir sey yokken polisi aradığınızı gördü birsey yapacak olsalar neler yapacağınizi düşünürler diyelim düşünme bu kadar.Ya ne bileyim korktum birden annem benden pimpirikli beni korkutuyo ya..
Arkadaslar ya isin asli sabqh cözuldu.Merhaba arkadaslar.
Uyumayanlar nolur bi zahmet bana cevap yazabilir misiniz..
Konum su..
Saat 01:30 iki uc tane erkek.
Bizim apartmanin onunde cöp konteyniri var oarayi kaziyorlardi biseyler yapiyorlar bizzat gordum bunu..
Daha sonra biz cok korktuk ben polisi aradim.
Neyse polis adresi aldi v.s .
Neys3 polis gelmis .
Beni aradi polis bi bakar misiniz dogru yerde miyiz diye?neyse bende balkondan perdeyi kaldirip baktim polis arabasini gordum dogru yer dedim neyse polis bana demesin mi?vatandaslar hayvanlarini otlatiyorlarmis ya bu ne sacmalik arkadaslar benim bu ise hiç kafam yatmadi gecenin birinde hayvan mi otlatilir??
Hem hayvan otlatiyorlardida ben niye gormedim hayvan.acaba polislerde mi bu isin icinde ben cok korktum arkadaslar ya..
Adamlar resmen yeri kaziyorlardi gozlerimle gordum ya ben ..
Hayvan faln gormedim..
Hem adam gozculuk yapiyodu bi tanesi..bu isin icinde borsey var ama ..kabak ins. Benim basima patlamz aradigima bin pisman oldum polisi ya..keske hic aramasaydim.. hemen perdeyi indirdim korktum cunku ;beni gorurler diye.
Neyse evde abim yok annemle biz vardik hatta annem kizdi bana .niye polisi aradin sonra sikayet ettin diye eve gelorler dedi..
Simdi korkuyorum sonra bu adamlar eve falan gelir mi??cok korkuyorum..
Resmen poliseSen vatandaslik gorevini yapmissin.takdir ettim.kimse senden veya sizden bilmez rahat ol!!!! Mahalleden herhangi biri derler.Ayrica o gelen polis seni aramaz.Merkezden ihbar ettigin karakol arayip teyit etmistir.korkma sen dogru olani yapmissin.
Sagol canim .Bence olmadın..acılım dıye göz göre. Göre her yere bomba döşediler.Buda öyle olabilirdi.vicdanen rahatsın.haber vermesen hep kuşku duyacaktın.ben takdir ettim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?