- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır biriyle görüşüyordum telden her şey çok güzeldi olumsuz tek bir şey yoktu ısrarla benle buluşmak istedi bende önce biraz tanıyıp öyle görüşelim dedim nitekimde öyle oldu. Tanışmamızın başında birbirimize kitap hediye edelim diye konuşuyorduk ben kitap delisiyim sürekli alıp okurum sonra ona İstemenin esrarı en sevdiğim kitapı bir güzel hazırladım içine güzel notlar yazdım verdim çok sevindi. İlk buluşmamız çok güzel geçti hiç olumsuz bir şey yoktu arabasıyla eve bırakmak istedi teşekkür ettim kabul etmedim sonuçta çok iyi tanımıyordum. Ertesi gün mesaj attı günaydın canım biraz konuştuk ben mesaj attım 7 saat sonra gördüğü halde cevap vermedi bende sordum işim falan var dedi üzerime düştü ilgilendi ertesi gün oldu 8 kadar bekledim hala ne arama ne mesaj bende dedim umarım aradığını bulursun seni tanımak güzeldi dedim cevap yok , faceden beni silmedi bende silmedim 4 gün bekledim bir şey der diye ama hiç bir şey demedi bende faceden sildim, bu adam napmaya çalışıyor anlamış diilim. Daha öncede cevap vermezdi onu uyardım konuşmayalım dedim hemen açıklama yapardı işlerim çok yoğun derdi kendisi Astsubay.