Doğru mu yaptım? Ovulasyon testinden anlayan?

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
31
Kızlar ovu.test kullanmaya basladim. Fakat idrar tutma ve sıvı tükmeme işi hiç bana göre değil bende elimden geldigi kadariyla bu kurallara uymaya calisiyorum. Bu sabah 5 te uyandim lavaboya gittim. Daha sonra uyudum. Sabah 10.30 uyandigim gibi de altta ki testi yaptim.Üsttekilerde düne ait emin olmak adina iki kere yapmaya karar verdim.
Sizce bugün yaptigim çiş meselesi dogru mu
Screenshot_20170718-105047.webp

Son düzenleme:
Ovulasyon testi bildigim kadaoyla sabah ilk idrarla yapılmamali

Canım lh hormonu kadın vücudunda sabahın erken saatlerinde muhtemelen uyurken üretilmeye başlar gece 10-11 e kadar üretilir. O yüzden sabah saatlerinde değil öğleden sonra akşam üstü gibi saatler daha net sonuç verir. Ama pik yapmak üzere gibi duruyor. Akşam üstü tekrar yap da bakalım burada;)

Canım lh hormonu kadın vücudunda sabahın erken saatlerinde muhtemelen uyurken üretilmeye başlar gece 10-11 e kadar üretilir. O yüzden sabah saatlerinde değil öğleden sonra akşam üstü gibi saatler daha net sonuç verir. Ama pik yapmak üzere gibi duruyor. Akşam üstü tekrar yap da bakalım burada:KK66:
Bu güzel ve aciklayici cevabin icin cook tesekkur ederim yavrum. Aksam kac gibi yapayim

Yahuu yok bide ilk ay alip hemen pik yakalayip hamile kalanlara da burdan bir tebrik gönderiyorum :KK70: acaba sorun bizde mi :KK70:
Hele ilk kullandığımda gebelik testi gibi ilk idrarla yaptım o kadar gün pozitif gördüm ki:halay:e tabi pozitiflerde ilişkiye yükleniyorsun ya:halay:bitmedi o ay bitmediiiii:KK70::KK70:

Ben sabah kalkinca once wc giriyodum erken saatte sonra tkrar yatip kalktigimda yapiyodum ama ovulasyn olacagi dun icecek bile icmis olsan pik yapiyo. Cnku en son bikmistim bi koyu bi silik diye. Oglen 2de hadi bidaha yapayim dedim canm skldi ve pik yapmis test. Sabah oyle degildi ve o ay pik yaptiginda hamile kaldim. Pikten sonraki gun ilski oldu oglm olcak insallah.

Back
X