doğru mu yaptım sizce?

dbazin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
64
1
36
İzmir
kızlar merhabalar....
henüz iki aylık evliyim.eşimle severek evlendik;fakat kedi köpek gibi didişiyoruz.çok üzülüyorum.iki gün iyi olsak üçüncü gün mutlaka bişey buluyoruz.çok kırıyor beni.onla konuşmaya çalıştığımda dahi konuşmalarımdan bişey bulup başka bişey için tartışyoruz bu kez(
hiç tartışma yokken bikaç gün önce erkenden yatağa girdi arkası dönük yatıverdi şaşırdım.sahurda hiçbişy yokmş gibi konuştuk.yatağa girdik yine aynı.ertesi gün yine aynı şekilde yatağa girdi.hemen arkasından ben de girdim bu kez yatağa.ona bişey sordum cvp vermedi.sinirlerim bozuldu.tavır aldım.bu kez tavır aldım diye aramız açıldı.bişy yoktur ya diye düşünürken dün de aynısını yaptı.sanki birbirinden sıkılan çiftler gibi o bi uçta ben bi uçta yattık.dayanamadım konuştm onla cevap vermedi.uyudu öylece.kalktım oturdum saatlerce düşündüm.özeleştiri yaptım ama kendimde suç bulamadım.sahura kadar hiç uyumadım.sabah erkenden kendi bana yanaşmaya çalıştı(sanırım ilişki içindi) bu tavrı daha bi ağrıma gitti.sadece o işi yaptığı bi insan olmak istemediğim için onu tersledim.iyi mi yaptım bilmiyorum.birbirimize küstük.sabah öyle çıktı evden...:sinifsinif:

(( daha yeni evlisiniz ya niye böyle ki
biz erkek arkadaşımla ev tuttuk,6 ay beraber yasadık,o sarılmasa ben sariliyordum,ben sarilmasam o..hani bunun bir önceliği yok,ilk ben sarıldım sonra o veya ben 2 kere sarıldım o 1 kere falan diye..acaba siz çok kafanıza taktiğiniz için illa ondan bekliyor olabilirmisiniz ilk adımı?bilemedim ki ama neden böyle acaba..
eminim benden daha çok yardim edecek birileri çıkacaktır..ben pek yardımcı olamadım kusura bakmayın..

yok canım öyle değil.ben de takmam zaten öyle bişeyi.ama öyle bi yatıyorki sanki benim de ona sarılmamı istemiyor gibi...(

alisamamistir belki de evlilige..baslarda cok surtusmeler olabilir malesef ki..

belkide ...nedense bayanlar anaç ruhlarından dolayı böyle şeylere daha çok adapte olabiliyor.iyi bir şey mi bu, hiç bilmiyorum artık...

kendınzıe gore haklısınız sıze sadece cınsellık ıcın yaklasmasına kzımanızda gayet dogal..sevgı ılgı beklerken amacın farklı olması etkıler tabıkıde ınsanı..
baz ınsanlarıon ruh hallerı degısık oluyo mutluyken bıle mutsuzluk takılıyolar..ya esınızın ıcınde bı sıkıntısı vardır ..ve henuz alısma donemınde alınganlıklarda fazla olabılır..

Belkide bilmediğin sorunu vardır ve paylaşmaya hazır değildir. Yoksa durup dururkene niye öyle davransın ki. Sen bir kaç gün daha sabr et belki açılır sana olmadı al karşına konuş. Benim bilmediğim bir sorunumuz mu var diye. Söyle beraber bir hal çare bulalım de

bilmediğin bişeyler olabilir gerçektende.konuşmanız şart.

daha çiçeği burnunda taze evlisiniz keşke byle sorunlar olmasa ,
biraz bekleyin bişeyler yapmazsa konuşmayı deneyin tekrar

yeni evliyken oluyor malesef böyle problemler ama zamanla geçiyor ama yinede konuşun bir derdi vardır belki işle ilgili filan üzülmeyin diye söylemiyordur benim eşim çok yapar çünkü işle ilgili sıkıntısını söyleyemez

Oturup konuşacaksın,başka yolu yok canım...
Daha 2 ayda böyleyse 2 yılda nasıl olur kimbilir...
Ben bi kere eşime küsüp yatmıştım,hala söyler onu bana...
Şu an cıvıl cıvıl olmanız gereken bi dönemdesiniz,kazanmaya çalışın eşinizi...

Evlilikte iletişim çok önemli.
Varsayımla kendi kendinize kurmayla bir yere varamazsınız ki?
Alacaksınız karşınıza konuşacaksınız,bu kadar basit.

En başından beri mi böyle? Gerçi zaten başında sayılırsınız.bilmiyorumkismile
Biraz zaman verin bence...
Hiç bir şey değişmezse, karşınıza alıp adam akıllı konuşun.
Bir derdi bir sıkıntısı olmalı ki bu şekilde davranıyor.:uhm:

Çoğu kişi, "alıp karşınıza konuşacaksınız..." demiş...

İyi de, kız zaten konuşmaya çalıştığını ama konuşamadıklarından yakınıyor

Bence bir süre kendi haline bırakın, uzaktan izleyin, mesafeli davranın.

Bakalım o bu durumdan rahatsız olup sizinle konuşma ihtiyacı duyacakmı...

bence de konuşmayı dene eve gelince de surat yapma istersen aranız iice açılmasın. düşündüğün herşeyi söle ki daha iki aydan birbirinizi kırmayın. evliliğe anca alışıyordur kafasına bişiler takılmıştır. erkekler bize göre daha zor alışıyorlar evliliğe bence..

İlk aylar bu tip tartışmaların çok normal olduğunu düşünüyorum.Düşünsene bambaşka ailelerde yetişmiş,başka başka alışkanlıkları,yaklaşım biçimleri olan ayrıca farklı cinsten iki insan.Duyguları,düşünceleri aynı olamaz ki.Çok haklısın şevkat göstersin,dokunsun,sevgisini hissettirsin istiyorsun.bilemiyorum ne tarz sorunlarınız oldu bugüne kadar ya da hangi krizleri atlattınız evliliğinizi kurana kadar.Kafasında bunlarda olabilir olmayadabilir.Ama ilk ayları insanların birbirine alışma süresi olarak düşün.İki insan birbirleri üzerinde egemenlik kurmak istiyor,herkes kendisini baskın karekter olarak göstermek istiyor.Durum böyle oluncada çatışmalar başlıyor.Bence biraz sabredin.Anlayışla yaklaşın ama ne kadar üzüldüğünüzü,evlilikten beklediğinizin bu yaşadıklarınız olmadığınıda anlatın eşinize.Aynı şeyleri yaşadığım için şu dönem gayet iyi anlıyorum.Yanlız siz yaşamıyorsunuz yani,evlilikler oturana kadar bu süreç deam edicek.Biraz sabretmek düşüyor bizlere.

kesin kafasına bişey takmıştır...
sizinle paylaşmamıştır üstelemenizi bekliyordur...
durduk yere böyle davranacağını sanmam 2 aylık eşine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…