kızlar merhabalar....
henüz iki aylık evliyim.eşimle severek evlendik;fakat kedi köpek gibi didişiyoruz.çok üzülüyorum.iki gün iyi olsak üçüncü gün mutlaka bişey buluyoruz.çok kırıyor beni.onla konuşmaya çalıştığımda dahi konuşmalarımdan bişey bulup başka bişey için tartışyoruz bu kez(
hiç tartışma yokken bikaç gün önce erkenden yatağa girdi arkası dönük yatıverdi şaşırdım.sahurda hiçbişy yokmş gibi konuştuk.yatağa girdik yine aynı.ertesi gün yine aynı şekilde yatağa girdi.hemen arkasından ben de girdim bu kez yatağa.ona bişey sordum cvp vermedi.sinirlerim bozuldu.tavır aldım.bu kez tavır aldım diye aramız açıldı.bişy yoktur ya diye düşünürken dün de aynısını yaptı.sanki birbirinden sıkılan çiftler gibi o bi uçta ben bi uçta yattık.dayanamadım konuştm onla cevap vermedi.uyudu öylece.kalktım oturdum saatlerce düşündüm.özeleştiri yaptım ama kendimde suç bulamadım.sahura kadar hiç uyumadım.sabah erkenden kendi bana yanaşmaya çalıştı(sanırım ilişki içindi) bu tavrı daha bi ağrıma gitti.sadece o işi yaptığı bi insan olmak istemediğim için onu tersledim.iyi mi yaptım bilmiyorum.birbirimize küstük.sabah öyle çıktı evden...:sinifsinif:
teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için...
kesinlikle evde boşboş duran uğraşı olmayan bi insan değilim.eşimle tartışma olmadığı zamanlar çok eğleniyoruz.kahkahalarımız şakalarımız o derece yani...sırf bunların hatrına bu yaşadıklarımıza çok üzülüyorum.
[eşimle iki ay görüştük ve evlenme kararı aldık.ardından da bir buçuk yıl nişanlı kaldık.]
soran arkadaşlar için yazdım bunu.
bayram tatiline çıkmadan bikaç saat önce barıştık.tabi içimden gelerek değil.konuşmak istedim o istemedi.öyle gittik tatile orda da iki defa tartıştık ciddi boyutta.bu kez o sinirli halimle ben de her şeyi söyledim ona.bu tavırlarından bıktığımı, eğer insan kusur görmek isterse her şekilde görebileceğini ,onun bana söylediğinden daha açık ve net bir şekilde söyledim ona.tek kelime bile etmedi.bikaç saat tek başına oturdu.sonra aklı başına gelmiş gibi bana yanaştı tekrar.sarılıp özür diledi.çok içimden gelmedi ama ben de çok uzatmadım olayı. hareketlerine dikkat etmeye başladı.keşke bunları yaşamadan hatasını anlayabilseydi.çünkü şu anda özrünün hiçbir değeri yok ben de.umarım içten affedebilirim birgün onu...anlayamadığım şey erkeklere kötü davranınca gerçekten bi anda iyi oluveriyorlar.ne ters yaratıklar bunlar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?