doğru mu yaptım sizce?

arkadasım daha once hıc aynı evde kaldıgınız felan oldumu
yoksa evlenınce mı ılk defa aynı eve gırdınız
ya soyle bırsey yapsan
her erkek sonucta eglencelı seylere kendını kaptırır
mesela evde su an surat asmamaya calıs tak bır dızının cd sını otur onu ızlemeye calış
kendını oyalayacak evde ıyı vakıt gecırecegın seyler bulmaya calıs
senı evde pozıtf gorsun bakalım oda bıraz yanına yaklasır belkıde kavgalardan bırsey paylasamadıgınızdan oluyordur
yaptıgı tabıkı yanlıs
yanı senınle ettıgı kavgalardan cok senınle gecırdıgı vakıtın guzel olmasına daha cok onem verıyor erkekler
bazı arkadaslarım eslerı ıle oyun oynuyorlar , beraber ızledıklerı dızıler var komedı fılan, yabancı dızıler cok basarılı bu konuda
onların evlılıklerı daha bı pozıtıf gıbı sankı, ortak ılgı alanlarından

bekar bır ınsanım, benımkı sadece bır onerı, belkı sorunun cozumune yarar, belkı hıc ıse yaramaz ama senın kendını daha ıyı hıssetmene yarar belkı

küs olduğumuzda bile ya da ben trip yapıp sırtımı döndüğümde sevgilim hep bana sarılır bir şekilde. bence gereksiz yere soğukluk sokuyor aranıza eşin.
ama belki de uyurken sarılmaktan falan hoşlanmıyordur. eskiden de böyle miydi?

eger dusundugnuz gibiyse iyi olmus yani siz konustugunuz da cevap bile vermiyo isine geldigi zaman yanasıyo bir de baska zamanlar sormayı deneyin yemekte falan

valla ne diceğimi bilemiyorum evliliğin bu garip hallerini çözmüş değil ben..
allah yardımcın olsun öncelikle..daha sonra al karşına tv yi kapat..sessiz bi ortamda konuş..al karşına anlat ne var ne yoksa

Eşinle evlenmeden önce ne kadar zaman çıktınız onu merak ettim ben. Siz sevgiliyken de böyle küsme huyları var mıydı ki?

canım üstüne gitme bence
zamanla düzelir
erkekler bizim gibi değil.evlilik büyük sorumluluk gerektiren bişey.onlar biz kadınlar kadar çabuk adapte olamıyor maalesef.

ben insanoğlunun düzelebiliceğine inanmıyorum sadece biz onları yönlendirebilir yontabiliriz...

Mutlaka zaman içinde bir orta yol bulunuyor.

Ortak dil , ortak anlayış yaşadıkca,paylaştıkca öğreniliyor,gelişiyor eşler arasında...

Evliliğin ilk zamanlarda adapte olabilme zorlukları yaşanıyor.

Evliliğin ilk zamanları cok cok zor.
ben 8 aylık evliyim,hala ilk günlerdeki tartışmalarımız oluyor...
etrafımdaki herkes geçecek sabret,zamana ihtiyacınız var diyor.
bende onların tecrübelerine güvenerekten sabretmeyi ve zamana
bırakmayı tercih ettim...
her nekadar bazen sıkıntıya düşüp üzülüp içim içimi yesede,
yapacak başka birşeyim olmadığını düşünüyorum...
sabrediyorum,geçsin zaman oda bende alışalım...
sende sabret diyeceğim...

maalesef bazı erkekler evliliğe alışamıyor...çok fazla ilgiden de kendilerini bişey zannedip bi tarafları kalkıyor kaydirigubbakcemile3 benim evliliğime yıllar oldu ama ilk haftadan başlamıştık kedi köpek gibi birbirimizi yemeye ve halen de yemekteyiz..maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor

en baştan eşinizi alın karşınıza konuşun derim ben.Rahatsız olduğunuz hiçbişeyi içinize atmayın.Çünkü bişey nasıl başlarsa öyle devam eder.

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için...
kesinlikle evde boşboş duran uğraşı olmayan bi insan değilim.eşimle tartışma olmadığı zamanlar çok eğleniyoruz.kahkahalarımız şakalarımız o derece yani...sırf bunların hatrına bu yaşadıklarımıza çok üzülüyorum.
[eşimle iki ay görüştük ve evlenme kararı aldık.ardından da bir buçuk yıl nişanlı kaldık.]
soran arkadaşlar için yazdım bunu.
bayram tatiline çıkmadan bikaç saat önce barıştık.tabi içimden gelerek değil.konuşmak istedim o istemedi.öyle gittik tatile orda da iki defa tartıştık ciddi boyutta.bu kez o sinirli halimle ben de her şeyi söyledim ona.bu tavırlarından bıktığımı, eğer insan kusur görmek isterse her şekilde görebileceğini ,onun bana söylediğinden daha açık ve net bir şekilde söyledim ona.tek kelime bile etmedi.bikaç saat tek başına oturdu.sonra aklı başına gelmiş gibi bana yanaştı tekrar.sarılıp özür diledi.çok içimden gelmedi ama ben de çok uzatmadım olayı. hareketlerine dikkat etmeye başladı.keşke bunları yaşamadan hatasını anlayabilseydi.çünkü şu anda özrünün hiçbir değeri yok ben de.umarım içten affedebilirim birgün onu...anlayamadığım şey erkeklere kötü davranınca gerçekten bi anda iyi oluveriyorlar.ne ters yaratıklar bunlar ya...

evliliklerde en zor zamanlar evliliğin ilk bir yılıdır.. onu atlatmak çok önemli madem seni dinlemiyor içini dökeceğin bir mektup yaz cebine sok.. en kötü ihtimalle merakdan okuyacakdır... ama mektupda onu yerden yere vurma... onu yanındayken ble nasıl özlediğini yaz... hem derdini anlat hem onun ruhunu okşa.. değerli olduğunu belirt.. sakın gurur yapma... saçma olur.. sen mutlu olmak istiyorsan biraz altdan al.. tafraya tafra yapma... bu sorunu büyütür... çok güzel bir mektup yaz öyle yazki seni anlasın onun için ne kadar değerli olduğunu anlasın senin için ne kadar değerli olduğunu ffarketsin hatasınıda anlasın. canım edebiyat yap biraz kaybetmezsin.....

canım o seni kırdı diye kırmaya kalkman çözüm değil... aslında erkeler kötü davranıldığında barışır zihneyeti yanlış. sakın bu zihniyete bürünme... iki ayrı insanın severekde olsa bir eve girmesi yaşamaya başlaması bocalamalar yaşaması doğal... yaşlarınız ne bilmiyorum ama dediğim gibi bir mektup yaz barışmışda olsanız derdini tatlı dille anlat.... kendini neden bana özletiyorsun de seni sana şikayet ediyorum bundan dolayı de... kavga edebiliriz küsebiliriz ama yatakda barışmayı adet edinelim sarılıp uyalım de.. ruhunu bir ele geçirdinmi sonra komple ipler sende olur.. ama hırla gürle sorun çözmeye alışırsanı ikinizede ızdırap veren bir evliliğe dönüşür. ve asla afedci olmakdan vazgeçme... o hayat arkadaşın kısmetse bebeğpinin babası olacak daha yeniisiniz bunlar normal....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…