dogru mu yaptim yanlis mi :(( cok uzgunum

sebebini sormaması cok garip resmen ugraşamam der gibi tamam demiş.. üzgünüm ama sana değer verse sebep sorar, düzeltebiliriz derdi. şimdi 1-2 hafta zaman gecer döner sana ama bence sen DÖNME

Sanaldan başlayan bir muhabbet , sanaldan devam eden bir muhabbet ve sonunda sanaldan biten bir muhabbet.bunun neresi olgunca.Ve sanaldan başlayan ortak bir paylaşım olmayan bir muhabbette ilgi ve romantizm bekleme.Yaşınız kaç ?

Ben bu ilgi konusunu anlamiyorum. Sabah aksam sizi aramasimi lazim? Canim gercek hayatta boyle birsey yok. Heleki bu zamanda. Insanlar yogun calisiyor,oglanin ailesi isi okulu. Her insanda sair olamazki. Benim esimde flort zamanimizda habire arayip msj atmazdi. Her insan romantik, sair, yapiskan olamaz. Esimin bana dogru durust cicek almisligi bile yok cunki icinde yok oyle suprise romantiklik vs. Bende allah var beklemiyorum. Cicek vs almiyor ama sevgisi elhamdullilah cok. Boyle seyler arada sirada olmali yoksa insan sikilir hergun ara msjlas konus. Evlendikten sonra zaten hergun beraber olucaksiniz, geziceksiniz egleniceksiniz. Birak yavas yavas ilerlesin iliskin.

belki işi çok yoğundur..
ama yine de böyle davranmaması gerekirdi..
sevseydi böyle bırakmazdı hemen. açıklama yapardı

Ciddi düşünüyorsan bırak çocuğu..
Evlenince daa beter olcak çünkü...

En iyisini yapmışsın canım.
Arkasını bile aramamış direkt kabul etmiş.
Nasıl doğru bir karar verdiğini kanıtlamış

V vufu , ilişkilerin bir matematiği bulunmuyor. 2 kere 2 her zaman 4 etmiyor. Siz , kalbinizden geçenleri mantığınızla harmanlayıp bu kararı vermişsiniz. O zaman doğrudur.

Neden , niçin diye sorgulayıp henüz başlamamış , kendi içinizde " evet, biz sevgiliyiz " dahi diyemediğiniz bir arkadaşlık için kendinizi hırpalamayın.

Her şey gönlünüzce olsun :)

Dıgru yapmıssın seven sürekli sesini duymak ister. Biz tl faturası ödemkten bktk. Allahtan evlendık ...

Belki ilgisizlikten hoşlanan çok ilgiden bunalan kızlar vardır gerçi hic görmedim cok azdir ama madem sen ilgi bekliyorsun bu adam da gostermiyo gerçekten sevmiş olsa bile çok yipranirdin sürekli gereksiz kavga ederdiniz boşver gitsin seninle senin istediğin gibi ilgilenen birisiyle hayat daha güzelgecer

Madem gorusmeden once romantikti gorustukten sonra ilgisi bitti, ayrilinca da umursamadi, demek ki senden reelde cok hoslanmadi

Lisedeki halimizden farkliyiz sonucta

ayrılmayı hemen kabullenmesi san yeterince değer vermediğinin göstergesi doğru olanı yapmışsın.

bence iki taraf da umduğunu bulamadı, beklentileri yüksek tutmuş olmalısınız
bi şekilde siz de yanınıza gelmesini engellediniz, yüz yüze de halledebilirdiniz

olmamış, zorlamayın..

Geçmişin intikamını almış rahatlamış adam . Şaka bir tarafa da adam sizi gerçekten sevseydi en azından nedenini sorardı . Kimse terkedilmeyi gururuna sindiremez .Bir müddet sonra sizi arayacaktır ama bence siz dönmeyin yani karşılık vermeyin . Kaçan balık her zaman büyük olur bunu unutmayın .

sen ilk ayağına giden olarak hatayı orda yapmışsın zaten..
O zaman benim vaktim vardi ben gittim. Hem yasadigi yeri arkadaslarini kisaca nasil bir hayat surdugu konusunda biraz fikir sahibi olmak istedim. Bunu ayaga gitmek olarak hic dusunmedim. Belki de bu kadar vasit dusunmeliyim mutlu olmak icin..

:) guldurdunuz beni. Tesekkur ederim yorumunuz icin. Boyle duygusuz bi insanla ilk kez karsilasiyorum. Ve ne yapmam gerektigini bilemedim. Dediginiz gibi umarim gec de olsa nedenini sorar cunku gercekten bu tavrini anlayamadim

bence iki taraf da umduğunu bulamadı, beklentileri yüksek tutmuş olmalısınız
bi şekilde siz de yanınıza gelmesini engellediniz, yüz yüze de halledebilirdiniz

olmamış, zorlamayın..
Umdugunu bulamamak konusunda sanirim haklisiniz. Fakat neden bir iliski baslatti ve kendince yurutmeye calisti onu anlamadim. Begenmediyse sevemediyse ilk gittigim zamanlar belli edebilirdi kafam cok karisti

:) guldurdunuz beni. Tesekkur ederim yorumunuz icin. Boyle duygusuz bi insanla ilk kez karsilasiyorum. Ve ne yapmam gerektigini bilemedim. Dediginiz gibi umarim gec de olsa nedenini sorar cunku gercekten bu tavrini anlayamadim
Aslında sizi bunaltan neden neden gibi sorular değil mi .Ortada belli bir kusur yok sebep yok .Belirsizlik insanı mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…