Kızlar bütün yorumlarınızı okudum ama hepsine cevap veremedim.. psikoljim alt üst durumdaydı..
Her neyse iki gündür çok mutluyum.. :))
Iş yerinde uzun süredir (2yıl) üzerine çalıştığımız bir proje hayata geçti.. patrondan harika bir tebrik yediğim gün.. odama bir adam girdi ve elinde kocaman bir çiçekk.. dedimm bu kime çok şaşırdım :)) Nışanlımın göndermiş içinde de bir mektup döktürmüştee döktürmüşş .. sanki eski günlerimizde ki gibi.. :))
Akşam beni aldı yemeğe çıktık olanları bir an da olsa unuttuğum içten bir akşam geçirdim.. normalde hergün buluşuruz beni iş çıkışı alır eve götürür ama o gün bir başkaydıkk :))
Sonra bize geldi 1 bucuk 2 ay önceki faciadan sonra ilk defa eve davet ettim

Annem babam kardeslerim oturduk makara kukara.. çok hoştuu! Bugünde çok güzeldi.. :)) 2 ayda unuttuğum duyguları tekrar hatırlatıyor bana sanki.. ünideki yıllarımızdaki gibi olduk:))
Nışanlılık süreci bizi yok etmiş bunu farkettim.. aşk meşk heyecanı yok etmiş yerine telaşı stresi korkuyu getirmiş..
Ciddi anlamda 1 bucuk 2 aydir o kadar moralim bozuk o kadar berbat bir haldeydim ki.. bütün sedeflerim stresten azdı..

kendimi iyice çıkmazda gibi hissediyordum.. tabi ki Allah beter sıkıntılardan korusun herkesi.
Bir anda hem işim hem aşkım hem ailem depreşti :)) Kv ve kp ye gelince onlara karşı hala öfkeliyim amaaa banenee :))
Şaka maka herkese çok teşekkür ederiyorum.. vaktinizi ayırıp en baştan beri üzülüp yorumlar yapıp destek oldunuz..
Belki 1 hafta sonra yine berbat olacağım hiç bilmiyorum ama kendimi toparlayacak kadar mutluluğa ulaştım :))
Allah'm kimseye dert sıkıntı vermesin.. kimseyi sevdikleriyle sınamasın..
Bir sonra ki ekşına kadar hoşçakalın :))