Doğru mu yaptım, yardım edin kızlar.

asena3463

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
7
0
36
Ankara
merhabalar. forumu epeydir takip ediyorum. bende içimi dökeyim istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. 2 senelik bir flöörtten sonra evlendik. bu sırada herşeyi paylaştık diyebilirim. evliliğimizin daha ilk aylarında eşim eski sevgilisini unutamadığını bana açık açık söyledi. hatta görüşüyorlardı bile. ayrılmaya karar verdik.bu arada hamile kaldım.eşimden sakladım bu durumu. 2.5 aylıkken söyledim.eşim benimle ilgilenmeye başladı. artık hayatını sadece benimle devam ettirmek istediğini söyledi. doğurdum bebeğimi. şimdilik bir sorun yok. eşimde sanırım unuttu eski aşkını. doğrumu yaptım sizce. bu böyle devam edermi..:

hamile olduğunu öğrenince sanırım aşk rüyasından uyandı ve gerçeklere geri döndü.bi anlık gaflete düşmeden Allahtan kendine gelmiş

canım ne diyeceğimi bilemiyorum,çünkü o süreçte neler yaşadığınız çok önemli,eşinin yaptığı çok yanlış flörtte ve hatta evlenmeye karar verirken bilmiyomuydu kızı unutamadığını ne diye evleniyo o zaman ay çok kızdımkimbilir ne kadar kırılmışsındır,bunu sana yaşatmaya hiç hakkı yoktu,anlattıkların tabiki boşanma sebebi,ama çocuk var diyorsun eğer gerçekten o kızı tamamen unuttuğuna ve sana çocuk için değil,seni sevdiği için pişman olduğu için döndüğüne eminsen devam et,bide merak ettim şu anki hal ve hareketleri nasıl sana karşı?bu çok önemli

umarım sana bebek için değilde sevdiği için ilgi gösterseymiş.ay gel de sinirlenme işte madem başkasını seviyodun defol git onla evlensene be adam!!!

sanırım size bebek için dönmüş ama bi bakıma takdir ettim eşinizi dürüst davranmış size unutamadığını ve görüştüğünü söylemiş.ama yinede affettirmez tabiki.

boşver geçmişe bir sünger çek
bak sana geri dönmüş bence eşinin kafası yerinde değildi
bence seni sevdiğinin farkında değildi

seni sevmemiş olsa bebeği aldıralım derdi
veya bebeğe bakmaz ayrılırdı ki ayrılan çokkkkkk var
sadece ilk hamile kadığınızda söyleseydiniz.
olan oldu artık
ileriye bakın
geçmişi düşünüpte senin eşinin bebeğin huzurunu bozma

bebek aldırılamayacak duruma gelince söyledim hamileliğimi.eşimde bunun farkında. çünkü herşee rağmen seviyordum onu. aslında bir şekilde evliliğimi kurtarmak için yaptım. çocuk evliliği kuratrır derler ya. şimdilik öyle. hiç bir sorunumuz yok. ama ben tabi herşeyden emin değilim. yani kafamda hep soru işaretleri var. bu hayata sadece seninle ve bebeğimle devam etmek istiyorum deyince güvendim. inşallah böyle gider.

adeta bir kumar oynadım evliliğimi kurtarmak için ya kurtulursa diye çocuk yaptım diyosunuz.bunun yanında çokta emin olamıyorsunuz evliliğinizin kurtulup kurtulmadığından.çok büyük bir riske girmişsiniz.umarım çocuk "evlilik sürdürme görevini" başarıyla sağlamaya devam eder ne diyim

isteyerek mi hamile kaldınız?bu çok önemli bir ayrıntı?eğer isteyerek ve sadece eşinizi kendinize bağlamak için hamile kaldıysanız buda en az eşinizin hatası kadar büyük bir hata ve haksızlık.zaman tanımalıydınız?eşinizle konuşarak ve ondan emin olduktan sonra ikinizde isteyerek o bebeği dünyaya getirmliydiniz.felaket tellalığı yapmak istemem ama eşiniz bir süre sonra yine aynı şeyleri söylerse o zamn ne yapacaksınz?bu kez birde bebeğiniz var.2.bir bebek mi düşüneceksiniz o halde?

Ne adamlar var ya? Bir insanın hayalleriyle oynamak, gururunu kırmak ne kadar ucuz. 2 sene flört et, evlen adam çıksın "ben eski sevgilimi unutamadım" desin. Allah evladınızı size bağışlasın, analı babalı güzel günlerde büyütün inşallah ve siz ben bu itirafı sindirdim unuttum geçmişe değil önüme bakıyorum diyosanız ki önemli olan bu bize laf düşmez.

aslında isteyerek olmadı. hamileliğimi farkettiğimde aldırılabilecek durumdaydı. kıyamadım bebeğime. eşime hemen söylesem belkide kürtaj diyebilirdi. o süreçte hiçte iyi değildim. sağlıklı düşünemiyordum. birazda yakın arkadaşlarımın yaklaşımı etkili oldu. yani bebek eşinin sana olan sevgisini artırır söylemleri. eşimle hiçbir anlaşmazlığımız yoktu. sadece eski aşkı için ayrılmak istiyordu. fazla geç olmadan bitirelim demişti. bilemiyorum. şu an inanın bir sorun yok. ama dediğim gibi ilerde ne olurr.

canım bir anne olarak çok iyi anlıyorum bebeğine kıyamamanı..allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna.ama keşke o dönem dikkat edip hamileliği erteleseydin.ama artık geleceğe bakmalısın.her zaman bunları düşünürsen kendi sağlığını bozarsın.zamana bırak.eşine sevgi göster,beraber zaman geçirin.inşallah herşey istediğin gibi olur.

evet yani.eğer ikilemi çocuk doğurma konusunda yaşıyosan doğurdum yanlışmı yaptım diyosan bunun cevabının sana faydası yokki.olan olmuş geri dönüşü yok bu işin.

evet yani.eğer ikilemi çocuk doğurma konusunda yaşıyosan doğurdum yanlışmı yaptım diyosan bunun cevabının sana faydası yokki.olan olmuş geri dönüşü yok bu işin.

yanii..sen şimdi bebeğine sıkıca sarıl ona çok iyi bak..eşin konusundada zamana bırakmaktan başka bir çözüm yolu yok.o evde ikiniz yaşıyosunuz,eşinin seni sevip sevmediğini sadece sen anlarsın..

ohoooo çocuk dogmus bıle kocanın aklında eskı sevgılı falan kalmamıştır peeeh

ıyı etmişsin seviyosun cunku

ha yınede salıverme eski sevgılı hala yaşıyo malum

Sorun ne o zaman.
Unutmuş diyorsunuz, teşhisi koymuşsunuz zaten,
iyi de davranıyor, bebeğimiz var, sıkıntı yok diyorsunuz,
e o zaman sorun ne?
Neyi sorduğunuzu ben pek anlayamadım.
Böyle devam eder mi, eski aşkı sonra depreşir mi, nereden bileceğiz,
yaşayıp göreceksiniz.
Siz zaten kararlar vermiş, herşeyi yaşamışsınız, karar aşamasında da değilsiniz.

bu saaten sonra doğru olsa nolcak yanlış olsa nolcak iş işten geçmiş çocuk doğmuş.şimdi yanlış desek çocuğa geldiğin gibi git diyemeyiz ya hiç evlilik kurtulsun diye çocuk yapılır mı yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…