bebek aldırılamayacak duruma gelince söyledim hamileliğimi.eşimde bunun farkında. çünkü herşee rağmen seviyordum onu. aslında bir şekilde evliliğimi kurtarmak için yaptım. çocuk evliliği kuratrır derler ya. şimdilik öyle. hiç bir sorunumuz yok. ama ben tabi herşeyden emin değilim. yani kafamda hep soru işaretleri var. bu hayata sadece seninle ve bebeğimle devam etmek istiyorum deyince güvendim. inşallah böyle gider.
aslında isteyerek olmadı. hamileliğimi farkettiğimde aldırılabilecek durumdaydı. kıyamadım bebeğime. eşime hemen söylesem belkide kürtaj diyebilirdi. o süreçte hiçte iyi değildim. sağlıklı düşünemiyordum. birazda yakın arkadaşlarımın yaklaşımı etkili oldu. yani bebek eşinin sana olan sevgisini artırır söylemleri. eşimle hiçbir anlaşmazlığımız yoktu. sadece eski aşkı için ayrılmak istiyordu. fazla geç olmadan bitirelim demişti. bilemiyorum. şu an inanın bir sorun yok. ama dediğim gibi ilerde ne olurr.
canım bir anne olarak çok iyi anlıyorum bebeğine kıyamamanı..allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna.ama keşke o dönem dikkat edip hamileliği erteleseydin.ama artık geleceğe bakmalısın.her zaman bunları düşünürsen kendi sağlığını bozarsın.zamana bırak.eşine sevgi göster,beraber zaman geçirin.inşallah herşey istediğin gibi olur.
evet yani.eğer ikilemi çocuk doğurma konusunda yaşıyosan doğurdum yanlışmı yaptım diyosan bunun cevabının sana faydası yokki.olan olmuş geri dönüşü yok bu işin.
bu saaten sonra doğru olsa nolcak yanlış olsa nolcak iş işten geçmiş çocuk doğmuş.şimdi yanlış desek çocuğa geldiğin gibi git diyemeyiz ya hiç evlilik kurtulsun diye çocuk yapılır mı yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?