Doğru mu yaptım yoksa kismetimimi teptim?

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.111
4.828
373
Merhaba kk'nin guzel hanimlari,
Bir konuda kafa karisikligim var nedeninide bilmiyorum. Soyleki eski bir arkadasim sevdigi bir arkadasini benimle tanistirmak istedi. Ancak ben gorusmeyi kabul etmedim soyleki cocuk benden 8 yas buyuk hemen evlilik dusunmesi beni cok urkuttu. Yasinin olmasiyla eger olmazsa onu oyalayacağımı dusundum. Ama genel olarak beni korkutan direk evlilik uzerine olmasiydi bu gorusmenin. Ama beni supheye dusuren tanımadan direk reddetmem. Dusundukce bir olumlu bir olumsuz oluyor. Sizce akilli bir secim mi yaptim sizce ? Kafam baya karisti.

Iyide tanışır tanışmaz evlenmicektinizki.elektrik diye bisey var.belki uymucaktiniz birbirinize.yada görür görmez aşık olup sizde hemen evlenmek isteyecektiniz.yada birbirinizi beğenip anlasabilirdiniz evlilik su zaman olur diye.

Herkes oyle dedigi icin bende cok tereddut ettim. Acaba yanlis mi yaptim diye.

Bende öyle bir insanim ..sonra gorussemiydim acaba derim ..onlarin dedigini dinleyim dedim ...fotografta isinmadigim için konusmak icimden gelmedi ...sonuç husran..bence de bu işler kısmet ..yüzünü gordunuz mu

Bide ben suna inanırım kısmetin nerde olursa olsun gelir seni bulur
Ama bugün ama on yıl sonra

Bende oyle dusunuyorum ama gunum bunu dusunmekle geciyor hata mi yaptim diye.

Kendini evliliğe hazır hissetmiyorsan zaten görüşme

Şöyle hissetmiyorum. Annemle yasiyorum onu yanliz birakmaya kiyamiyorum. Bu kadar borcla sorumlulukla hic

Küçükmüşsün bence zamana bırak hayatı yaşa

En az iki senem var evlilik icin bir soru isaretim oldu belkide ilkkez boyle bisey basima geldigi icin :)
Bende öyle bir insanim ..sonra gorussemiydim acaba derim ..onlarin dedigini dinleyim dedim ...fotografta isinmadigim için konusmak icimden gelmedi ...sonuç husran..bence de bu işler kısmet ..yüzünü gordunuz mu

Gordum. Fena degil biraz kilolu onun disinda bir sikinti yok. Bilemedim bende baska bir sehirde kendisi annemde bir gorusseydin diyor

Ben hic gormedigim birini aile yapimiz farkli oldugundan istemedim dusunce yapimiz farkliydi ama uzun suredir yalniz olunca onu bile kismetimi teptim diye dusundum seni anliyorum.

Ama tek sorun yassa bir daha reddetmeyin. yastan kastim cok fark olmiyacak tabi ki.

Bu herkese göre değişir. Kendi adıma konuşmak gerekirse 8 yaş büyüğünü ben de görmeden reddederim.
29 yaşında bekarım. Yakın çevremde bana da tanıştıralım teklifleri geliyor. Anında reddediyorum. Hiç kısmet teptiğimi düşünmedim. İyi böyle. :)

Bende oyle dusunuyorum ama gunum bunu dusunmekle geciyor hata mi yaptim diye.

Şöyle hissetmiyorum. Annemle yasiyorum onu yanliz birakmaya kiyamiyorum. Bu kadar borcla sorumlulukla hic
Valla fotoya bakıp bişey hissetmediysen pek yanyanayken de hissedemezsin
Evlenmeden önce üc bes kişiyle tanıstırıldım ve sırf kalp kırmamak adına görüştüm veya ya olursa diye düşünerek
Ama olmayınca olmuyor istemeyerek gittim hic birinide görünce de istemedim
Kendi kafanda zaten hazır değilsin ciddi boyutta ilişkiye o yüzden hiç üzülme belki cok daha iyi bi zamanda cokda istedigin biri olucak bilemezsin

Ben hic gormedigim birini aile yapimiz farkl9 oldugundan istemedim dusunce yapimiz farkliydi ama uzun suredir yalniz olunca onu bile kismetimi teptim diye dusundum seni anliyorum.

Ama tek sorun yassa bir daha redetmeyin kastan kastim cok fark olmiyacak tabi ki.

Evet uzun zamandir hayatimda biri yok birde onceki iliskimde baya aci cekince arkadasim iyi olabilecegini dusunmus olmali. Zihniyeyini bilmiyorum acikcasi benim icinde onemli ama yanimadanda bilemem ki kafam cok karisik :)

aslında ben de pek tasvip etmem bu tür olayları sizin gibi ama yine de insanlara şans vermek güzel bi şey. belki çok iyi arkadaş bile olursunuz kim bilir :))

Back
X