Doğru mu yaptım yoksa kismetimimi teptim?

Bu herkese göre değişir. Kendi adıma konuşmak gerekirse 8 yaş büyüğünü ben de görmeden reddederim.
29 yaşında bekarım. Yakın çevremde bana da tanıştıralım teklifleri geliyor. Anında reddediyorum. Hiç kısmet teptiğimi düşünmedim. İyi böyle. :)

Benim basima ilk kez geldigi icin bu kadar karalar bagladim herhalde :)) Tesekkur edeeim yorumunuz icin :)

Keske tanissaymissiniz. Onyargili olmayin. Evlilige 2 senem var demissiniz o surede zaten birbirinizi tanirsiniz hemen yildirim nikahiyla evlenmeyecektiniz ki. Annemi birakmaya kiyamiyorum demissiniz cok haklisiniz ama eninde sonunda siz de bir aile kuracaksiniz. Belki de cok iyu biriydi gormeden tanimadan keske kestirip atmasaydiniz.

Valla fotoya bakıp bişey hissetmediysen pek yanyanayken de hissedemezsin
Evlenmeden önce üc bes kişiyle tanıstırıldım ve sırf kalp kırmamak adına görüştüm veya ya olursa diye düşünerek
Ama olmayınca olmuyor istemeyerek gittim hic birinide görünce de istemedim
Kendi kafanda zaten hazır değilsin ciddi boyutta ilişkiye o yüzden hiç üzülme belki cok daha iyi bi zamanda cokda istedigin biri olucak bilemezsin

Iste boyle hikayeler duymak istiyorum aslinda :)) cok kor kutuk asik olmak istemiyorum. Ama biraz mantiga uymasida gerek kafam bundan karisti galiba.

Keske tanissaymissiniz. Onyargili olmayin. Evlilige 2 senem var demissiniz o surede zaten birbirinizi tanirsiniz hemen yildirim nikahiyla evlenmeyecektiniz ki. Annemi birakmaya kiyamiyorum demissiniz cok haklisiniz ama eninde sonunda siz de bir aile kuracaksiniz. Belki de cok iyu biriydi gormeden tanimadan keske kestirip atmasaydiniz.

Iste bende bundan korkuyorum ama bi anda agzimdan cikti. Arkadasla konusmam lazim belki mantıklı bir neden sunabilir

aslında ben de pek tasvip etmem bu tür olayları sizin gibi ama yine de insanlara şans vermek güzel bi şey. belki çok iyi arkadaş bile olursunuz kim bilir :))

Yasi buyuk olunca ben oyaladi dite dusunur mu diye korkuyorum. Bende bosa baglanmak istemiyorum bilmiyorum.

Valla fotoya bakıp bişey hissetmediysen pek yanyanayken de hissedemezsin
Evlenmeden önce üc bes kişiyle tanıstırıldım ve sırf kalp kırmamak adına görüştüm veya ya olursa diye düşünerek
Ama olmayınca olmuyor istemeyerek gittim hic birinide görünce de istemedim
Kendi kafanda zaten hazır değilsin ciddi boyutta ilişkiye o yüzden hiç üzülme belki cok daha iyi bi zamanda cokda istedigin biri olucak bilemezsin

Peki evlendiginiz kisiyle nasil tanistiniz?
Tanistirma mi baska sekil de mi?

Demek ki bayımız da 32 yaşında :p

bence 30dan sonra kimse birilerini uzunca tanımaz maksimun 6 ay süre verir sana diye düşünüyorum hadi 1 yıl verse diyelim.
sen evliliğe hazır mısın? kariyer vs engelin var mı yok mu?

senin yaşın çok genç çok zamanın var acele asla etme. çünkü insan bazen eskilere bakıp aman iyi ki bazılarıyla olmamış şuankiyle tanışmışım diyebiliyor.

yaşıntınla olmaya görüşmeyi tercih et. en fazla 3 yaş fark olsun. 8 yaş fark fazla. tamam erkek geç olgunlaşıyor genellemesi yapıp herkesi genelliyoruz ama yanlış. o yaşta olupta cocuk ruhlu olan kadın cok. olgunluğu geçtim fiziksel olarakta 30dan sonra insanlar değişiyor. özellikle Türk erkekleri çok bakımsız ve genetik yönden çok talihsiz. 30dan sonra genel olarak göbekli kel bir erkeğe dönüyorlar. helleki kellik genetik olarak kaçınılmaz son bazı erkeklerde. bakıyorum 35 40 yaş arası erkeklere kel ve göbekli.

eğer aileler aracılığıyla tanışmayacaksan sorun yok. ve benden sana öğüt hiçbir erkekle önce arkadaş olarak tanı. hemen sevgili olup tanımaya kalkma. biz kadınlar hemen sevgili oluyoruz ayrılamıyoruz bile. erkek ayrılmak istemezse psikolojik şiddet fiziksel şiddet öldürme taciz tecavüz vs daha çok şeye sebep olabiliyor. korka korka yaklaş erkek denen canlıya arkadaşım.

erkeklere güvenme yaşını küçültür büyültür kimliğine bak. işi gücü var mı yok mu bak. kadına karşı zihniyeti ne ne değil bak.

Benide eşimle tanıştırmak için 4 yıl uğraştılar.Ben istemedikce o ısrar etti.inat ettim 4 yıl.ve sonra pes ettim tamam goruselim dedim ve tanıştığım an aşık oldum eşime.simdi o kaybettiğim 4 yıla yanıyorum:))Bence tanış otur konus.Hemen elinden tutup nikah salonuna gidecek değil ya..

Demek ki bayımız da 32 yaşında :p

bence 30dan sonra kimse birilerini uzunca tanımaz maksimun 6 ay süre verir sana diye düşünüyorum hadi 1 yıl verse diyelim.
sen evliliğe hazır mısın? kariyer vs engelin var mı yok mu?

senin yaşın çok genç çok zamanın var acele asla etme. çünkü insan bazen eskilere bakıp aman iyi ki bazılarıyla olmamış şuankiyle tanışmışım diyebiliyor.

yaşıntınla olmaya görüşmeyi tercih et. en fazla 3 yaş fark olsun. 8 yaş fark fazla. tamam erkek geç olgunlaşıyor genellemesi yapıp herkesi genelliyoruz ama yanlış. o yaşta olupta cocuk ruhlu olan kadın cok. olgunluğu geçtim fiziksel olarakta 30dan sonra insanlar değişiyor. özellikle Türk erkekleri çok bakımsız ve genetik yönden çok talihsiz. 30dan sonra genel olarak göbekli kel bir erkeğe dönüyorlar. helleki kellik genetik olarak kaçınılmaz son bazı erkeklerde. bakıyorum 35 40 yaş arası erkeklere kel ve göbekli.

eğer aileler aracılığıyla tanışmayacaksan sorun yok. ve benden sana öğüt hiçbir erkekle önce arkadaş olarak tanı. hemen sevgili olup tanımaya kalkma. biz kadınlar hemen sevgili oluyoruz ayrılamıyoruz bile. erkek ayrılmak istemezse psikolojik şiddet fiziksel şiddet öldürme taciz tecavüz vs daha çok şeye sebep olabiliyor. korka korka yaklaş erkek denen canlıya arkadaşım.

erkeklere güvenme yaşını küçültür büyültür kimliğine bak. işi gücü var mı yok mu bak. kadına karşı zihniyeti ne ne değil bak.

Tesekkur ederim bu yorumuzun icin. Benim eski erkek arkadasimla aramda 7 yas vardi bunu umursamiyordum cunku 3 sene birlikteydik. Yani onu tanima imkani bulmustum olmamisti kismet. Yasi buyuk olanlardan hem baba figuru hem arkadas hem sevgili gibi davrandigi icin mi seciyorum bilemiyorum. Zihniyetini anlamam icin tanimam lazim kapali biriyle zaten olamam gecmisinde yasadigim olaylari kaldirabilecek mi yoksa yuzumemi vuracak bu ayrimi iyi yapmam lazim bir yandanda o sevgi eksikligini gidermek istiyorum belkide bu yüzden canimi sıkıyorum. Birde toplum baskisi saka amaclida olsa yakamdan dusmuyor. "Kismetsizsin" lafi ozellikle cok dolaniyor cevremde. Bundan dolayi kendimi kanitlama hirsina mi girdim bilemiyorum. Ama dedikleriniz cok daha mantikli. Bencede olmamasi daha hayirli olmus.

Benide eşimle tanıştırmak için 4 yıl uğraştılar.Ben istemedikce o ısrar etti.inat ettim 4 yıl.ve sonra pes ettim tamam goruselim dedim ve tanıştığım an aşık oldum eşime.simdi o kaybettiğim 4 yıla yanıyorum:))Bence tanış otur konus.Hemen elinden tutup nikah salonuna gidecek değil ya..

Reddettikten sonra gelen talep yok aslinda durumu kabullenmis durumda karsi taraf belkide baska birine bakiyorlardir :)

En 2 sene uzak bana o durumlar biraz psikolojimle ilgili oldugunu anladim durumun :)) teşekkürler
Rica ederim .. yeni tanışma yaşadığın veya tanistirilacagin kisilere bunu belirt ama evlilik düşünmüyorum yakın zamanda de.. kim bilir belkide biriyle tanisicaksin ve işte o diyip tüm planlamalarinin sırası değişicek ;) RABBİM hakkında hayırlısıni versin ...

Rica ederim .. yeni tanışma yaşadığın veya tanistirilacagin kisilere bunu belirt ama evlilik düşünmüyorum yakın zamanda de.. kim bilir belkide biriyle tanisicaksin ve işte o diyip tüm planlamalarinin sırası değişicek :KK66: RABBİM hakkında hayırlısıni versin ...

Amn hepimizin hakkinda hayirlisini versin Rabbim. Ama sanmiyorum tam bir kapali kutuyum. Ilgi sevgi istiyorum ama yanima erkek sinek bile cesaret edip gelemiyor. Birde oyle tanisacagim bir ortamim yok. Cunku ailem icin para biriktirmeye calisiyorum bu nedenle kendimden kisiyorum artik.

8 yaş fark çok. İyi yapmışsın.
Tesekkur ederim. Bende mantikli olarak bakinca boyle dusunuyorum.

Yasi buyuk olunca ben oyaladi dite dusunur mu diye korkuyorum. Bende bosa baglanmak istemiyorum bilmiyorum.
Aynı şehirde olsaydınız bir kez görüşün derdim.
Başka şehirdeyse maceraya gerek yok bence.
O tür ilişkiler yürümüyor, insanlar birbirini tam anlamıyla tanıyamıyor.

Aynı şehirde olsaydınız bir kez görüşün derdim.
Başka şehirdeyse maceraya gerek yok bence.
O tür ilişkiler yürümüyor, insanlar birbirini tam anlamıyla tanıyamıyor.

Dogru soyluyorsunuz. Bende maceraya atilmak istemiyorum acikcasi. Karsimdakini her anlamiyla tanimak istiyorum. Buyuk bir karar benim icin evlilik birde olumsuz orneginin icindeyken. Tesekkur ederim yorumuz icin:)

Dogru soyluyorsunuz. Bende maceraya atilmak istemiyorum acikcasi. Karsimdakini her anlamiyla tanimak istiyorum. Buyuk bir karar benim icin evlilik birde olumsuz orneginin icindeyken. Tesekkur ederim yorumuz icin:)
Rica ederim.

Tesekkur ederim bu yorumuzun icin. Benim eski erkek arkadasimla aramda 7 yas vardi bunu umursamiyordum cunku 3 sene birlikteydik. Yani onu tanima imkani bulmustum olmamisti kismet. Yasi buyuk olanlardan hem baba figuru hem arkadas hem sevgili gibi davrandigi icin mi seciyorum bilemiyorum. Zihniyetini anlamam icin tanimam lazim kapali biriyle zaten olamam gecmisinde yasadigim olaylari kaldirabilecek mi yoksa yuzumemi vuracak bu ayrimi iyi yapmam lazim bir yandanda o sevgi eksikligini gidermek istiyorum belkide bu yüzden canimi sıkıyorum. Birde toplum baskisi saka amaclida olsa yakamdan dusmuyor. "Kismetsizsin" lafi ozellikle cok dolaniyor cevremde. Bundan dolayi kendimi kanitlama hirsina mi girdim bilemiyorum. Ama dedikleriniz cok daha mantikli. Bencede olmamasi daha hayirli olmus.
canım senin psikolojini bozmuş çevrendekiler yani toplum. sakın ama sakın evlenmek için evlenme. evlilik için muhakkak ki bir erkek bir kadın bulunur bu zor değil önemli olan sana uygun karşılıklı sevgi olan birbirinizi mutlu eden bir evliliği yapabilmek. emin ki o seni gazlayanlar boşanmak için can atıp boşanamıyorlardır. cunku ülkemizde evlilikler cok saglıksız kararlar ile acele ıle gerceklesıyor. sende kendini yakma. baba figürü düşüncesini de bırak. bak 32 yaşındaki adam 24 yaşındakine bulaşıyor sende kendinden 10 yaşa yakınlara bulaşayım diyorsun baştan sınırların olsun bazı konularda. 24 25 26 27 28 29 30 31 yaşlarındakini denedin bitti 32ye geçtin yani. hayırlı mı hayırsız mı bilmeyiz ama yaş konusunda sana uygun değil. erkekler senin kestiğin tırnağa kurban olsunlar. geçmiş hesabı sorana ömür emanet etme. 'kısmetsizsin evlen niye evlenmiyorsun' tarzında konuşanlarla irtibatını kes. konuşmamaya çalış.

Back
X