Demek ki bayımız da 32 yaşında
bence 30dan sonra kimse birilerini uzunca tanımaz maksimun 6 ay süre verir sana diye düşünüyorum hadi 1 yıl verse diyelim.
sen evliliğe hazır mısın? kariyer vs engelin var mı yok mu?
senin yaşın çok genç çok zamanın var acele asla etme. çünkü insan bazen eskilere bakıp aman iyi ki bazılarıyla olmamış şuankiyle tanışmışım diyebiliyor.
yaşıntınla olmaya görüşmeyi tercih et. en fazla 3 yaş fark olsun. 8 yaş fark fazla. tamam erkek geç olgunlaşıyor genellemesi yapıp herkesi genelliyoruz ama yanlış. o yaşta olupta cocuk ruhlu olan kadın cok. olgunluğu geçtim fiziksel olarakta 30dan sonra insanlar değişiyor. özellikle Türk erkekleri çok bakımsız ve genetik yönden çok talihsiz. 30dan sonra genel olarak göbekli kel bir erkeğe dönüyorlar. helleki kellik genetik olarak kaçınılmaz son bazı erkeklerde. bakıyorum 35 40 yaş arası erkeklere kel ve göbekli.
eğer aileler aracılığıyla tanışmayacaksan sorun yok. ve benden sana öğüt hiçbir erkekle önce arkadaş olarak tanı. hemen sevgili olup tanımaya kalkma. biz kadınlar hemen sevgili oluyoruz ayrılamıyoruz bile. erkek ayrılmak istemezse psikolojik şiddet fiziksel şiddet öldürme taciz tecavüz vs daha çok şeye sebep olabiliyor. korka korka yaklaş erkek denen canlıya arkadaşım.
erkeklere güvenme yaşını küçültür büyültür kimliğine bak. işi gücü var mı yok mu bak. kadına karşı zihniyeti ne ne değil bak.