Doğru mu yaptım yoksa kismetimimi teptim?

Belki yanlıştır ama ben 30 yaş üstü hoşsohbet hali vakti yerinde beylerin hayat arkadaşlarını kendileri bulabileceği kanaatindeyim. Neden kendi bulamadı da böyle eşin dostun bulduğu kızla pat diye evlenmeyi düşündü diye geldi aklıma. Yani iyi yapmışsın yaş farkınız da fazla üstelik. Keyfine bak hiç düşünme bence

8 yaş çok büyük bir fark değil bence. Evlilik düşünmesi de normal. Ama tanışır tanismaz hadi nikah salonuna demezdi :) fotoğrafını falan gordunuz mu ondan mı kafaniz karıştı belki de etkilendiniz

Onun hemen evlilik dusundugunu nerden biliyorsunuz? Siz o kisinin adina da cikarimlar yapiyorsunuz. Belki oyle birisi degil. Ote yandan bellliki zaten pek begenmemissiniz. Ve yasinizda daha 24. Yine de ilerde yuz yuze görüşmeden hayir demeyin insanlara. Belli mi olur?

canım senin psikolojini bozmuş çevrendekiler yani toplum. sakın ama sakın evlenmek için evlenme. evlilik için muhakkak ki bir erkek bir kadın bulunur bu zor değil önemli olan sana uygun karşılıklı sevgi olan birbirinizi mutlu eden bir evliliği yapabilmek. emin ki o seni gazlayanlar boşanmak için can atıp boşanamıyorlardır. cunku ülkemizde evlilikler cok saglıksız kararlar ile acele ıle gerceklesıyor. sende kendini yakma. baba figürü düşüncesini de bırak. bak 32 yaşındaki adam 24 yaşındakine bulaşıyor sende kendinden 10 yaşa yakınlara bulaşayım diyorsun baştan sınırların olsun bazı konularda. 24 25 26 27 28 29 30 31 yaşlarındakini denedin bitti 32ye geçtin yani. hayırlı mı hayırsız mı bilmeyiz ama yaş konusunda sana uygun değil. erkekler senin kestiğin tırnağa kurban olsunlar. geçmiş hesabı sorana ömür emanet etme. 'kısmetsizsin evlen niye evlenmiyorsun' tarzında konuşanlarla irtibatını kes. konuşmamaya çalış.

Yazdiklariniz o kadar iyi geldi ki oncelikle tesekkur ederim :) zaten benim icinde yas buyuk problem birde olumlu dusunurse hemen isteriz demis o laf baya beni korkuttu. Hayatimda birinin olmasini istiyorum ama hemen evlilik degilde tanimak istiyorum. Hem gecmis konusu hem aile konusunda beni gercekten seven ve zihniyeti acik biriyle tanismam daha saglikli olacaktir. Suandan itibaren herkesin agzini kapatmalarini sagliyorum. Tesekkurler tekrardan :))

24 yaşındasın. gerek yok hemen evlilik niyetiyle tanıştırmalara. kendin bulursun.

bence tanışın, şu an için evlilik düşünmediğinizi de başta söyleyin..
kısmetse olur. yaşı büyük diye hemen evleneceğini sanmayın.
şöyle ki evlenir dediğiniz kişiler dururken, asla evlenmez dediğiniz insanlar evleniveriyor.

kısmetin olsaydı hayır dememiş olurdun zaten..

O kadar haklisinizki kaderci bir insanimdir normalde pat diye agzimdan cikti.

Beğensen görüşürdün demek ki hoşlanmamışsın.

Hos cocuk ama bana gore baya buyuk Allah sahibine bagislasin onuda :)

Belki yanlıştır ama ben 30 yaş üstü hoşsohbet hali vakti yerinde beylerin hayat arkadaşlarını kendileri bulabileceği kanaatindeyim. Neden kendi bulamadı da böyle eşin dostun bulduğu kızla pat diye evlenmeyi düşündü diye geldi aklıma. Yani iyi yapmışsın yaş farkınız da fazla üstelik. Keyfine bak hiç düşünme bence

Bu ayrinti benimde kafami baya kurcaladi. Acaba neden direk ben evlenmek icin mi evleniyor diye baya soru işareti oldu kafamda.

8 yaş çok büyük bir fark değil bence. Evlilik düşünmesi de normal. Ama tanışır tanismaz hadi nikah salonuna demezdi :) fotoğrafını falan gordunuz mu ondan mı kafaniz karıştı belki de etkilendiniz

Gordum hos cocuk ama pek etkilenmedim ama canli kanli gormesi daha cok arzu ederdim.

Onun hemen evlilik dusundugunu nerden biliyorsunuz? Siz o kisinin adina da cikarimlar yapiyorsunuz. Belki oyle birisi degil. Ote yandan bellliki zaten pek begenmemissiniz. Ve yasinizda daha 24. Yine de ilerde yuz yuze görüşmeden hayir demeyin insanlara. Belli mi olur?
Cikarim degil kendi soylemis hemen isteyebiliriz diye en cok bundan gozum korktu. Yoksa bir sans verebilirdim tanimak icin ama kimsenin onunu kapamak istemem. Tesekkurler tavsiyenizi dikkate alacagim:))

iyide
ileride anlaşırsak evlenir demeyle
anlaşırsak evlenir arasında
demenin farkı yok bence

saçmalışsınız tanıştığınız ertesi günü nikah masasına mı oturtacaktı zorla
çocuk musunuz

24 yaşındasın. gerek yok hemen evlilik niyetiyle tanıştırmalara. kendin bulursun.

O daha mantikli geliyor ne yalan soyluyim :))

bir kez görüşebilirdin

Ayri sehirlerdeyiz yuz yuze gorusme imkanimiz olsaydi hayir demezdim diye dusunuyorum :)
bence tanışın, şu an için evlilik düşünmediğinizi de başta söyleyin..
kısmetse olur. yaşı büyük diye hemen evleneceğini sanmayın.
şöyle ki evlenir dediğiniz kişiler dururken, asla evlenmez dediğiniz insanlar evleniveriyor.

Evet haklisiniz ama dedigim gibi olumsuz olursa kotu olur fazla dusunuyorum galiba

iyide
ileride anlaşırsak evlenir demeyle
anlaşırsak evlenir arasında
demenin farkı yok bence

saçmalışsınız tanıştığınız ertesi günü nikah masasına mı oturtacaktı zorla
çocuk musunuz

Yok oyle bisey degil dedigim 7 8 ay sonra falan ama benim kafamda 2 sene var ailemi toparlamak istiyorum. Evlenirsem bile karsimdaki bana aileme maddi destek saglamama karisir mi bunu gozlemlemem lazim. 24 yasindayim cocukta degilim olgun bir yetiskin oldugumuda savunmuyorum. Tesekkurler

Bence tanışın neden hemen reddettiniz ki, sizi zorla nikah masasına götürecek hali yok, hem belki tanışınca siz hemen evlenmek isteyeceksiniz olamaz mı :)

Bence tanışın neden hemen reddettiniz ki, sizi zorla nikah masasına götürecek hali yok, hem belki tanışınca siz hemen evlenmek isteyeceksiniz olamaz mı :)

Arkadasimda bunu soyledi. Yas yuzunden reddetme belli mi olur diye. Bilemiyorum. Artik siradakilere diyim :)

Back
X