Doğru mu yaptım yoksa yanlış mı bilmiyorum...

Valla bu erkekler odun kadinlara düşen iş yontmak
Gerçi sen daha iyi bilirsin sonuçta konusuyosun ama yuzyuze gorusmekle konusmak arasinda dağlar kadar fark var..
Umarim her sey gonlunce olurr

Kararından dönme. Bir anda tüm bu söylediklerinden vazgeçecek değil. Köprüyü geçme misali..

arkadasım belamı arıyorsun???? bıraz sert oldu ama oyle ne ısın var boyle adamla yahu ..arkana bıle bakma

Simdiden bu kader baski yaparsa yarin burgun ne yapar allah bilir.bencede dogru karar vermisin baslamadan bitirmen cok iyi olmus

Böyle bir hayat istiyorsan evlen . Ama ileride kızkardeşin falan varsa görüşümezsin malum enişte erkek .

Yuzyuze görüşmede fayda var ancak eğer o bey ile bir gelecek düşünürsen inan ki o sana değil sen ona uyarsin.aşık olursun çok seversin hayalindeki adamdır o zaman kendi yaşam biçiminden fedakarlıklar yapabilirsin belki ancak hala görmediğin bir insan hep kafanda soru işaretleri kalır ve sogursun

Siz hic yuzyuze gorusmemisseniz bu adam nasil sizi sevmisde bize sans ver diyor?
Istedigi esdeki ozellikleri ve yasamak istedigi hayat tarzini acik acik konusmasi iyi hosda boyle dusunen biri hicde yuz yuze gorusmedigi birine bunlar ters geliyorsa tmm hersey senin istedigin gibi olsun demez.

Yuh o ne ya. Kendi de kadinlara bakmayacak konusmayacak. Arkadaşların eşleri de dahil... Bunu yer mi . Kısaca uzak durun..

Yuzyuze gorusup tanımaya çalış. Birbirinizin herşeyini öğrenin. Sonra isteklerinizi konuşursunuz..ayrıca adam dinini yaşıyor demek ki..şaşiracak veya kinanacak bir durum yok. Sen de bu hayata ayak uydurabilirmiyim diye kendine soracaksin. Kararıni ona gore vereceksin..

Şimdi senin istediğin gibi olsun demiş, evlenirseniz yarın o ilk dediği şeyleri diyicek.. Evleninceye kadar istediğin gibi hareket edip evlendikten sonra değişecek.. Öyle düşünüyorsa evlendiği kişiyi eve kapatsın muhabebet kuşu gibi kafese koysun.. İlk söylediklerinden farklı olacağını sanmıyorum. Allah korusun.. Hayırlısı olsun diyorum.

Aman sakin yapma. Evlenince onu yapamazsin, bunu yapamazsin, bensiz disari adim atamazsin hatta evin balkonuna cikamazsin bile der.

Mantigini kullan. Anlasamadigin belli. Tmm simdi karismam der evlenince burnundan getirir. Sonra ben ne yaptim diye kafani taslara vurursun.

çok doğru bir karar vermişsin
erkekler evlendikten sonra sözlerini unutuverir...

Çok doğru bir karar vermişsiniz.
Hayata bakış şekliniz çok farklı bu açık.
Hal böyleyken zorlamanın anlamı yok.
Evlilikte bu tarz denklikler çok önemli.

Ugurlu mu ugursuz mu görüşmeden etmeden bi de pazarliga durmussunuz. Adam kesin deli blöf yapiyor dereyi gecene kadar hesabi. Sen de normal degilsin.
Banada normal gelmedi konu sahibi telefondan nasıl anlamış karekterli olduğunu bide sadece telde konuşarak nasıl aşık oluyorlar birbirlerine kafam karıstı yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…