- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
- 53
- Konu Sahibi _Visneliturta_
-
nasıl oldu inan bende anlamadım laf lafı, konu konuyu açtı bir şekilde geldik bu konulara. Ama bir yandan da düşününce iyi ki açılmış söylemiş düşüncelerini diyorum. İçinde tutup, kendini başka biri gibi gösterip, sonradan çıksaydı ortaya düşünceleri daha kötü olurdu sanırım.Niye gorusmeden bu kadar derin muhabbetlere indiniz merak ettim.
Ama gorusmezsen aklinda hep bi soru isareti kalacak, acaba gorussem nasil olurdu diye yer durursun kendini.
Gorus ama uymazsa salla bence
Evet ama kaybetme olasiliğinda hemen 180 derece dönüş yapmiş.nasıl oldu inan bende anlamadım laf lafı, konu konuyu açtı bir şekilde geldik bu konulara. Ama bir yandan da düşününce iyi ki açılmış söylemiş düşüncelerini diyorum. İçinde tutup, kendini başka biri gibi gösterip, sonradan çıksaydı ortaya düşünceleri daha kötü olurdu sanırım.
Konuşmalarımız hep telefonla oldu. Bu hafta sonu görüşmeyi planlamıştık aslında. Ama düşüncelerimiz uymayıp, aklım yatmayınca onu da iptal ettim.Nasıl yani yüzyüze görüsmediniz anlamadım? Bir de o adam dağdan mı indi eski yeri mağara mıydı
Takmam diyorum aslında ama yakın çevremden bir kaç kişi görüş yüz yüze daha farklı olur sonra pişman olma diyorlar.Evet ama kaybetme olasiliğinda hemen 180 derece dönüş yapmiş.
Goruşmezsen ben takmam aklimi bi daha kurcalamaz dersen gorusme fakat hep acaba denesemiydik demek istemiyosan sadece gorus. Sonuçta gorustun diye illa ciddi olmak zorunda değilsiniz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?