- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
yaslar otuz civarinda. Iliski uzun süreli degil. Yaslandi lafini sadece o evli cift cok problemli oldugu icin söyledim dedi.Yaşlarınız kaç?
Kaç yıllık ilişkiniz?
Aramayin sormayın ben sizi haksiz bulmadım ama asıl takıldığım nokta o zaten yaşlandı ne demek be?
Evlenince sizde yaşlanınca sizi sevmekten mi vazgeçecek sorun bakalım.
Ama çok saçma bir çıkarım sizin yaptığınız. Her şeyde böyle yaparsanız daha çok kavga edersiniz.Mesela su an bir dizi izliyor orda bir adam karisini aldatiyor cok güzel kadinlarla ama tabiki dizinin ana temasi o degil. Ona diyorum ki sen bunu dogru buldugun icin diziyi izliyosun ben dogru bulmadigim icin o dizi hosuma gitmiyor. Cok kiziyor.
Biliyorum kendimi degistirme calisiyorum. Yogun aldatilma ve kaybetme korkusu yasiyorumAma çok saçma bir çıkarım sizin yaptığınız. Her şeyde böyle yaparsanız daha çok kavga edersiniz.
Tamam ya kizmayinolgunluk 0
kapris 100
ikinizde de durum bu.
ayrıca blöf yapıp da elinde patlayınca ağlayan kadınlar çok komik oluyor. sen demişsin çok görüşüyoruz diye. adam da o zaman görüşmeyelim demiş. sen derken iyi de o aksiyon alınca mı kötü?
Aldatılmayi bilmem ama bu şekilde adamı darlamaya devam ederseniz terkedilme gerçekleşebilir. Ama adam onu sevmiyor bence yaşlandı zaten demesi hatalı o konuda haklı buldum sizi.Biliyorum kendimi degistirme calisiyorum. Yogun aldatilma ve kaybetme korkusu yasiyorum
Bir kac mesaj öncede tartistigimiz konunun detayini yazdim. Ikimizde sorun cözmek icin gereken iletisimimizin yanlis oldugunu biliyoruz mesela ben asiri gururluyum ve üzerime düsmesini isterim tartisirken altinda yatan duygularim bunlardir. Ama düzeltmeye calisiyorum cünkü kendim zarar görüyorumKonunun başını anlamadım çünkü anlattığınız mesele neydi, nasıl anlattınız, sevgiliniz nasıl yorum yaptı, size göre yanlış olan kısım neydi yazmamışsınız. Neydi de konu yaşlandı sevmiyora geldi. Çok havada kalmış orası. Fikrini sorup sonra eleştirdiğiniz ve bunu tartışmaya çevirdiğiniz için sizi hatalı buldum. Karşınızdaki insana çok görüştüğümüz için kavga ediyoruz derseniz elbette görüşmeyelim der. Üstüne bu nasıl bir lükstür ki bozulan ve kırılan taraf siz oluyorsunuz. İlişkinize devam etmek istiyorsanız lafınızı yiyeceksiniz. Bu da size ders olur söylediğiniz laflara dikkat edersiniz. Karşılıklı düzgün bir iletişim her ilişkinin temelini oluşturur
Tesekkür ederim. Haksizsam haksizsin deyin zaten, cünkü yanlislarimi düzeltmek isterim. Mesaj atmaktaki sorunum asiri gururlu olmam, ve acaba ipleri eline verirmiyim korkusu. Biliyorum cok sacma ama elimde degil.Maalesef biraz seni haksız gördüm. Hisler biraz nasıl geliyorsa öyle yaşanmalı. Atın "özledim" diye bir mesaj. Gerisi zaten çok güzel gelir. :)
Aynen ben de yaygarayi o yüzden kopardim zaten.Ben adamin fikirlerini mide bulandirici buldum. Adam berikiyi sevmiyor , zaten yaslandi => sen yaslaninca ben kendi yaslanmis olmama bakmadan gozum disardaki kariyi kizi keser, baskasina da gonlum kayar cunku yaslandin malum cope gitme vaktin geldi
Bir kac mesaj öncede tartistigimiz konunun detayini yazdim. Ikimizde sorun cözmek icin gereken iletisimimizin yanlis oldugunu biliyoruz mesela ben asiri gururluyum ve üzerime düsmesini isterim tartisirken altinda yatan duygularim bunlardir. Ama düzeltmeye calisiyorum cünkü kendim zarar görüyorum
Yasli kadin demesinin asli su.
Benim bir arkadasim var on yillik evli. Önceden o kadar güzel kendine bakardi ki son yillarda cok saldi. Gecen bulustugumuzda yüzümüze kullandigimiz krem konusu acildi sen ne kullaniyosun dedim. Cok ucuz bir krem markasi söyledi ucuz derken gercekten cok ucuz ve aslinda el kremidir yüze sürülmez. Neyse neden onu kullaniyosun dedim esi demiski bütün kremler ayni pahali kremler markalarin kadinlari kandirmak icin bir oyunuymus. O yüzden arkadasta bu kremi kullaniyormus bu arada kendisi ev hanimi(konuyla alakasi var)
Bu konudan bahsettim ona. Onun yorumu suydu adam kadini artik sevmiyormus, nasil olsa yaslandi pahali kremleri alipta beni masrafa sokmasin o yüzden bütün kremler ayni diye inandirayim onu diye düsünmüstür dedi. Ben de sen arkadasim hakkinda nasil öyle konusursun. O zaman tüm yaslanan kadinlar icin kocalari böyle düsünsün dedim. O da ben sadece bunu bu cift icin söylüyorum onlar sadece bebek icin biraradalar dedi. Kendisi de taniyor onlari biraz. Ben de sen onlarla mi yasiyosun da bunlari söyleyebiliyosun dedim. Öyle tartistik iste.
Herkese merhaba, bir süredir beraberlik yasadigim biri var. Gecen kavga ettik kavganin konusunu söyleyim. Ben ona bir arkadasim ve esi arasinda gecen tartismanin konusunu söyledim sen ne düsünüyorsun diye. O da bence adam kadin sevmiyor zaten kadin yaslandi gibi bir laf etti. Ben de bu senin kendi hislerin galiba falan dedim neyse o bir sey dedi ben bir sey baya tartistik sonra. Sana cok kirildim cünkü senle acik acik konusamiyorum her seyi yanlis anliyorsun dedi. Aramizda öyle bir kirginlik oldu. Ben de belkide cok görüstügümüz icin cok kavga ediyoruzdur dedim. O da o zaman bu haftasonu görüsmeyelim dedi. Ben de gururumdan tamam sen nasil istersen dedim. Bugün bana mesaj yazmis normalde bugün görüscektik bugün görüsüyoruz degil mi yazmis ve haftasonunu ayri geciriyoruz degil mi yazmis(normalde her hafta sonu görüsüyoruz) ben de buna bozuldum. Bugünde görüsmeyelim yazdim, sonra aradi beni neden dedi bende gecen kavgada cok kirildim biraz düsünmek istiyorum dedim. O da peki dedi sadece. Yakinda görüsürüz dedik ve kapattik. O da bozuldu ben de. Simdi bir belirsizlik olustu aramizda ben düsüncem dedigim icin ve bu beni cok üzüyor ama lafimida yemek istemiyorum. Yani aslinda ona demeliydim ki bana haftasonu görüsmeyelim demek yerine o zaman birbirimizi kirmayalim kavga etmeyelim demeliydin ama sanki onla görüsmeye can atiyormusum gibi olmasin diye tamam görüsmeyelim dedim. Sizce ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?