Dogru mu yaptim?

yaslar otuz civarinda. Iliski uzun süreli degil. Yaslandi lafini sadece o evli cift cok problemli oldugu icin söyledim dedi.
 
Mesela su an bir dizi izliyor orda bir adam karisini aldatiyor cok güzel kadinlarla ama tabiki dizinin ana temasi o degil. Ona diyorum ki sen bunu dogru buldugun icin diziyi izliyosun ben dogru bulmadigim icin o dizi hosuma gitmiyor. Cok kiziyor.
Ama çok saçma bir çıkarım sizin yaptığınız. Her şeyde böyle yaparsanız daha çok kavga edersiniz.
 
olgunluk 0
kapris 100

ikinizde de durum bu.

ayrıca blöf yapıp da elinde patlayınca ağlayan kadınlar çok komik oluyor. sen demişsin çok görüşüyoruz diye. adam da o zaman görüşmeyelim demiş. sen derken iyi de o aksiyon alınca mı kötü?
 
Tamam ya kizmayin Herkeste bir iliski yürütcek olgun olmuyor malesef. Hala ögrenme asamasindayim..
 
Konunun başını anlamadım çünkü anlattığınız mesele neydi, nasıl anlattınız, sevgiliniz nasıl yorum yaptı, size göre yanlış olan kısım neydi yazmamışsınız. Neydi de konu yaşlandı sevmiyora geldi. Çok havada kalmış orası. Fikrini sorup sonra eleştirdiğiniz ve bunu tartışmaya çevirdiğiniz için sizi hatalı buldum. Karşınızdaki insana çok görüştüğümüz için kavga ediyoruz derseniz elbette görüşmeyelim der. Üstüne bu nasıl bir lükstür ki bozulan ve kırılan taraf siz oluyorsunuz. İlişkinize devam etmek istiyorsanız lafınızı yiyeceksiniz. Bu da size ders olur söylediğiniz laflara dikkat edersiniz. Karşılıklı düzgün bir iletişim her ilişkinin temelini oluşturur
 
Bir kac mesaj öncede tartistigimiz konunun detayini yazdim. Ikimizde sorun cözmek icin gereken iletisimimizin yanlis oldugunu biliyoruz mesela ben asiri gururluyum ve üzerime düsmesini isterim tartisirken altinda yatan duygularim bunlardir. Ama düzeltmeye calisiyorum cünkü kendim zarar görüyorum
 
Maalesef biraz seni haksız gördüm. Hisler biraz nasıl geliyorsa öyle yaşanmalı. Atın "özledim" diye bir mesaj. Gerisi zaten çok güzel gelir. :)
 
Kadin yasli konusuda söyle
Maalesef biraz seni haksız gördüm. Hisler biraz nasıl geliyorsa öyle yaşanmalı. Atın "özledim" diye bir mesaj. Gerisi zaten çok güzel gelir. :)
Tesekkür ederim. Haksizsam haksizsin deyin zaten, cünkü yanlislarimi düzeltmek isterim. Mesaj atmaktaki sorunum asiri gururlu olmam, ve acaba ipleri eline verirmiyim korkusu. Biliyorum cok sacma ama elimde degil.
 
Ben adamin fikirlerini mide bulandirici buldum. Adam berikiyi sevmiyor , zaten yaslandi => sen yaslaninca ben kendi yaslanmis olmama bakmadan gozum disardaki kariyi kizi keser, baskasina da gonlum kayar cunku yaslandin malum cope gitme vaktin geldi
 
Ben adamin fikirlerini mide bulandirici buldum. Adam berikiyi sevmiyor , zaten yaslandi => sen yaslaninca ben kendi yaslanmis olmama bakmadan gozum disardaki kariyi kizi keser, baskasina da gonlum kayar cunku yaslandin malum cope gitme vaktin geldi
Aynen ben de yaygarayi o yüzden kopardim zaten.
 
Yasli kadin demesinin asli su.

Benim bir arkadasim var on yillik evli. Önceden o kadar güzel kendine bakardi ki son yillarda cok saldi. Gecen bulustugumuzda yüzümüze kullandigimiz krem konusu acildi sen ne kullaniyosun dedim. Cok ucuz bir krem markasi söyledi ucuz derken gercekten cok ucuz ve aslinda el kremidir yüze sürülmez. Neyse neden onu kullaniyosun dedim esi demiski bütün kremler ayni pahali kremler markalarin kadinlari kandirmak icin bir oyunuymus. O yüzden arkadasta bu kremi kullaniyormus bu arada kendisi ev hanimi(konuyla alakasi var)

Bu konudan bahsettim ona. Onun yorumu suydu adam kadini artik sevmiyormus, nasil olsa yaslandi pahali kremleri alipta beni masrafa sokmasin o yüzden bütün kremler ayni diye inandirayim onu diye düsünmüstür dedi. Ben de sen arkadasim hakkinda nasil öyle konusursun. O zaman tüm yaslanan kadinlar icin kocalari böyle düsünsün dedim. O da ben sadece bunu bu cift icin söylüyorum onlar sadece bebek icin biraradalar dedi. Kendisi de taniyor onlari biraz. Ben de sen onlarla mi yasiyosun da bunlari söyleyebiliyosun dedim. Öyle tartistik iste.
 

Düzeltmeye çalışın bence de. Haksız olduğunuz bir konuda tartışırken neden birisi üzerinize düşsün? Beklentileriniz hem aşırı hem saçma. Bir yerden sonra karşınızdaki insan kim olursa olsun bıktırırsınız. Bu yaptığınız gurur değil bence ego. Kimse o kadar nazınızla oynamaz. Yazdığınızı şimdi okudum ama bakış açınızı değiştirmeniz şart. Sizin bakış açınızla bakarsak daha dün savaş dizisi izledim yani ben savaş çıkmasını onaylıyor muyum o yüzden mi hoşuma gidip izliyorum? Sizin söylediğinizle verdiğim örnek aynı. Sadece birinde insanlar birbirini öldürüyor birinde adam karısını aldatıyor. Hepi topu dizi. Anlam yüklemeyin bu kadar.

Son mesajınıza istinaden söylüyorum bir başkasının bakış açısından bakıp yorum yapmak için illa o şekilde düşünmeye veya hak vermeye gerek yok. Önce bunu anlamanız lazım.
 

Su yazindan sonra ben sana hak verdim.Keske bastada boyle yazsaydin topa tutulmazdin.

Bunu sadece o cift icin soyluyormuş muş hadi ordan sadece o kadinmi yaslaniyormus?Bizde yaslanacagiz

O lafi da gec bebek icin bir aradalar ne demek?

Bende olsam senin gibi dusunurdum demekki biz evlenip yaslansak coluk cocuga karissak adam salacak beni zaten yaslandi diyecek Cocuk da var neyse diye lutfedip katlanacak.
Sonra da gozu baska yerlere kayacak..
 

bunlardan hiçbir şey olmaz.
mesaj atın ve deyin ki:

- zaman zaman alınganlıklarım olabilir. Senin gibi et ve kemik değilim. Hormonlarım da var. Etin de benim kemiğin de. Severim de döverim de... hafta sonu gel!

hemen soğukluk kaybolacaktır :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…