Gebeliğe Hazırlık Doğruluk payı varmı????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyam67

Kûn fe yekûn❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.403
1.030
133
Kizlar oncelikle nekadar dogru bilmiorum ama duydugum bisiyi paylasmak istiorum adet geciktigi zaman rahim kendini hamilelige hazirlio die bisi duydum bilen varmi yada bunu yasayan varmi gercekten

Benim ilk evlendigim zamanlar gecikiyodu kaynanamda boyle demisti fakat sonra ogrendim ki pko varmis 11 ay oldu henuz hazirlamadi heralde:KK12:

Kizlar oncelikle nekadar dogru bilmiorum ama duydugum bisiyi paylasmak istiorum adet geciktigi zaman rahim kendini hamilelige hazirlio die bisi duydum bilen varmi yada bunu yasayan varmi gercekten
Bunu bende cok merak ediyorum.Benımde adetlerım gecikmeli oluyor.inşallah nedeni budur.ama sunu diyebilirim.bır tanıdığımın 3 ay boyunca adetı geçiriyordu.uzamaya başlamıştı döngüsü... 3.ayın sonunda hamıle olduğunu öğrendi.dogruluk payı olabilir.

Bunu bende cok merak ediyorum.Benımde adetlerım gecikmeli oluyor.inşallah nedeni budur.ama sunu diyebilirim.bır tanıdığımın 3 ay boyunca adetı geçiriyordu.uzamaya başlamıştı döngüsü... 3.ayın sonunda hamıle olduğunu öğrendi.dogruluk payı olabilir.
Bende normalde hep duzenlidir buay 2gun gecikti ve erken bitti acaba bole bisi olabilirmi diede merak ettim insallah insallah oledir

Benim ilk evlendigim zamanlar gecikiyodu kaynanamda boyle demisti fakat sonra ogrendim ki pko varmis 11 ay oldu henuz hazirlamadi heralde:KK12:
Bende hormon testi yaptirdim yeni cok sukur bisi cikmadi galiba dusundugum dusu kafama taktigim icin hamilelikte gecikiyor

Canım bir sorunun yoksa bencede gebelıge hazırlıyordur büyük ıhtımal.bırde az olmus yakın zamanda hamıle kalabılırsın inşallahh
Hayirlisi canim aslinda ikinci icin istiyoruz ama bu ikincilerde gec oluo sanirim herkes ikinci cocukta zorlaniyor

Hayirlisi canim aslinda ikinci icin istiyoruz ama bu ikincilerde gec oluo sanirim herkes ikinci cocukta zorlaniyor
bende kendimi bildim bileli pkosum adetlerim hep gecikir evlendim baktim adetler gecikiyor cocukda tehlikede hemen pesine dustuk dr dr gezdim 3.5yil ugrastik kontroller 1asilama 2tup bebek sonrasi dr degistirip klomenin ilk ayinda gebe kaldim sonrasinda 4yil korunmadigimiz halde gebelik olmadi 2.yi istedik dr gittim klomen ovitrelleyle yine ilk ay oldu simdi 5yil daha gecti 3.istoyoruz ama 3aydir ugrasiyorum klomen kullandim banamisin demedi ustune nurtopu gibi gitmeyen kist birakti bende yani bu isler nasip birazda

bende kendimi bildim bileli pkosum adetlerim hep gecikir evlendim baktim adetler gecikiyor cocukda tehlikede hemen pesine dustuk dr dr gezdim 3.5yil ugrastik kontroller 1asilama 2tup bebek sonrasi dr degistirip klomenin ilk ayinda gebe kaldim sonrasinda 4yil korunmadigimiz halde gebelik olmadi 2.yi istedik dr gittim klomen ovitrelleyle yine ilk ay oldu simdi 5yil daha gecti 3.istoyoruz ama 3aydir ugrasiyorum klomen kullandim banamisin demedi ustune nurtopu gibi gitmeyen kist birakti bende yani bu isler nasip birazda
Canım bende 3.cocugu istiyorum.korunmayı yeni bıraktım.senın çocukların kac yasındalar..

Aynen canim tabi nasipten oteye yol olmazmis

yumurtlama yoksa adet gecikir yada progesteron salınım defekti vardır. hiç alakası yok. eskiden adet gecikmesinden insanlar hamileliğini anlarmış. bunlara inanmayın.

Her ay yumurtluyorum.. çünkü yumurtlama takibi yaptırıyorum son 3 aydır adetlerim ya bir kaç gün geç yada bir kaç gün erken geliyor ve 3 aydır az az geliyor banada herkes hamileliğe hazırlanıyor vücudun diyorlar.. yarın adet günüm bakalım adet olunca dra gidecem soracam..

Benimde gecikmişti hep 7 ay boyunca
Annem rahim kendini hazirliyo derdi hep
Yengelerimde demişti
7 ay sonra hamile kaldm

Kaç gün gecikmelerin oluyordu canım..?
1 hafta daha fazla olduğuda oluyodu
Bazen 3 4 gün
Ama mutlaka gecikiyodu
40 45 gunde oluyodum çoğu zaman
7 ay sonra mucizem geldi elhamdulillah Rabb'im tüm isteyene nasip etsin inşaAllah

1 hafta daha fazla olduğuda oluyodu
Bazen 3 4 gün
Ama mutlaka gecikiyodu
40 45 gunde oluyodum çoğu zaman
7 ay sonra mucizem geldi elhamdulillah Rabb'im tüm isteyene nasip etsin inşaAllah
Benimde son 3 aydır düzensiz hayatımda senede bir ay düzensiz olurdu sonraki aylarda hemen düzene girerdi bu sefer hiç öyle değil sürekli gecikiyor inşallah bende senin gibi sağlıklı bir mucizeye kavuşurum..

Benimde son 3 aydır düzensiz hayatımda senede bir ay düzensiz olurdu sonraki aylarda hemen düzene girerdi bu sefer hiç öyle değil sürekli gecikiyor inşallah bende senin gibi sağlıklı bir mucizeye kavuşurum..
InşaAllah canım benim Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah :KK200::KK200::KK200:

Back
X