Cok agir kelimeler kullanmisti bana karsiReddedince başka kadına gitmek tamamen bahane. İstemediğiniz zaman birlikte olmamak hakkınız, reddedersem gider korkusuyla zevk almayacağınız şeyi neden yapasınız?
Aslında küslüklerde iki tarafında isteğiyle gerçekleşen sevişmeler barışmaya yardımcı olabilir.
Bir ay uzun süreli bir küslük. Neden küsmüştünüz?
Eski kiz arkadasiyla ilgili bir konuda tartisirken verdigitepki beni cok kizdirmisti olayi tam anlatmak gerekirse evlendigim ilk zamanlarda eski kiz arkadasinin resmini bulmistum kitabin arasinda kayinvalidemlerde oturuyorduk o zaman kv. Resmi görünce bu kiz cok güzeldi oglum hep bu eve getirirdi cok geldi buraya demisti. Gecenlerdede bu konu acilmisti söyledim annen böyle demisti benim anneni sevmemi nasil beklersin benim annem deseydi senin tepkin ne olurdu dedim. O da hosuna gider gibi güldü olaya beni cok kizdirdi gülmesi hosunami gitti annenin söyledigi dedim gülmeye devam etti. Tartisma büyüdü bana sana iyi yapiyorum oh ne güzel oluyor dedi bende sinirlenip öyle i benimde eski erkek arkadaslarim senden daha yakisikliydi dedim ( benim canimin nasil yandigini anladin istedim) o da bana BENIM YATTIGIM KADINLAR SANA 10 BASAR dedi. Olaybenim icin orda bitti. Daha önceleride bana sinirlenip disarda senden iyi cok kadin var. Yada baska bir tartismada seni aldatacam görürsün sen benim eski sevgililerim senden cok iyidi laflarini duymustum. O zaman ayni sekilde karsilik vermenistim. Bu laflarin canimi cok yaktigini evlilikde söylenmeyecegini söylmeistim. Ama durmadi en sonunda benide söyletti. Olayin cok üstüne gitti gülerek en son bana iyi ediyorum sana oholsun sen hepsini hakediyorsun demesk beni tasirdiReddedince başka kadına gitmek tamamen bahane. İstemediğiniz zaman birlikte olmamak hakkınız, reddedersem gider korkusuyla zevk almayacağınız şeyi neden yapasınız?
Aslında küslüklerde iki tarafında isteğiyle gerçekleşen sevişmeler barışmaya yardımcı olabilir.
Bir ay uzun süreli bir küslük. Neden küsmüştünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?