Dogrumu yaptim?

berlume

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
81
17
288
- Yurtdışı
Esimle bir aya yakin zamandir küsüz. ( cok agir laf etmisti) Gecen gün uzun süredir birliktelik yasamiyoruz ihtiyacim var deyip yanima geldi kizgin olmama ragmen red etmedim. Iliski sirasinda hic birsey hissetmedim sadece ihtiyacini karsilamasini istedim 5 dakika sürdü zaten. Sonrasinda yine konusmamaya devam ettik. (Ben konusmak istemiyorum). Sizce yapmatigim dogrumuydu? Red etsem baska kadina gitse suclu ben olacaktim geldim red ettin diycekti bir yandanda söyledigi lafi kaldiramiyorum dogrumu yaptim yanlismi bilemiyorum kizlar birseyler söyleyin kafamdaki ikilem son bulsun. Siz olsaniz napardiniz

Reddedince başka kadına gitmek tamamen bahane. İstemediğiniz zaman birlikte olmamak hakkınız, reddedersem gider korkusuyla zevk almayacağınız şeyi neden yapasınız?
Aslında küslüklerde iki tarafında isteğiyle gerçekleşen sevişmeler barışmaya yardımcı olabilir.
Bir ay uzun süreli bir küslük. Neden küsmüştünüz?

Bence bu kadar uzun küslük ikinizede zarar verir. Konuşup çözmekte fayda var acaba meseleni neydi bu duruma geldiniz

Bencwle birbirinizden daha fazla sogumadan barisin ten uyumu denen bisi var . Dokundugunuz kisi size yabanci gibi gelicek daha sonta hic birlikte olmak istemiceksiniz.

Size ağır laf etti diye küstüğünüz kocanınızın gönlünü mü eylediniz başka kadına gitmesin diye? Doğru mu yaptım? diye soruyosunuz gerçekten.

Cinsellik kırgınlığın sonlanması için çoğu kez etkili bir araç olabiliyor. Ama benim bahsettiğim bir iki günlük kırgınlıklar için... 1 ay nedir ya...

Toplumdaki kadinin üzerinde olusturulan baskilar ister istemez bilinc altimizi mi etkiliyor acaba yada aldatilma korkusumu bilemedim. Hani derler ya kadin erkegin ihtiyacini karsilamak zorunda erkek gidersede aglamayin diye ve ne yazikki bu suclamalar en cok da hemcinslerimizden geliyor bunlar ister istemez bilinc altimiza isliyor. Bi taraftan aldatilinca suclamalardan dolayi keske dememek bi taraftan kadinlik gururu bu dünyada kadin olmak ne kadar zor...

Yasadigimiz toplumda kac tane aldatilan kadina %100 hak veriliyor. Her 5 aldatilan kadindan 4 tanesi hatta yeri geliyor 5 tanesi bile kocan neden aldatti sende hic suc yok mu diyor. Mutlaka isin ucu kadina dokunuyor. Yanlismiyim? Bu bize yanlis gelsede dogru gelsede böyle? Ayrica ben bir iliskide aldatan tarafin %100 haksiz oldugu düsüncesindeyim. Aldatmanin hic bir bahanesi olamaz. Ama benim gibi düsünen ve uygulayan kisi var gercekci olalim

Reddedince başka kadına gitmek tamamen bahane. İstemediğiniz zaman birlikte olmamak hakkınız, reddedersem gider korkusuyla zevk almayacağınız şeyi neden yapasınız?
Aslında küslüklerde iki tarafında isteğiyle gerçekleşen sevişmeler barışmaya yardımcı olabilir.
Cok agir kelimeler kullanmisti bana karsi

Isin garip yönüde o günden sonra evde bana bütün islerimde yardim ediyor ev isi olsun yemek olsun her seye yardim ediyor. Benden adim bekliyor konusmak icin gözümün icine bakiyor ama ben konusmak istemiyorum. Masayi kaldiriyor bulasiklari makineye diziyor ve hatta camasir yikiyor bunlarin hepsi o geceden sonra yapmaya basladi peki bunun nedeni ne?

Eski kiz arkadasiyla ilgili bir konuda tartisirken verdigitepki beni cok kizdirmisti olayi tam anlatmak gerekirse evlendigim ilk zamanlarda eski kiz arkadasinin resmini bulmistum kitabin arasinda kayinvalidemlerde oturuyorduk o zaman kv. Resmi görünce bu kiz cok güzeldi oglum hep bu eve getirirdi cok geldi buraya demisti. Gecenlerdede bu konu acilmisti söyledim annen böyle demisti benim anneni sevmemi nasil beklersin benim annem deseydi senin tepkin ne olurdu dedim. O da hosuna gider gibi güldü olaya beni cok kizdirdi gülmesi hosunami gitti annenin söyledigi dedim gülmeye devam etti. Tartisma büyüdü bana sana iyi yapiyorum oh ne güzel oluyor dedi bende sinirlenip öyle i benimde eski erkek arkadaslarim senden daha yakisikliydi dedim ( benim canimin nasil yandigini anladin istedim) o da bana BENIM YATTIGIM KADINLAR SANA 10 BASAR dedi. Olaybenim icin orda bitti. Daha önceleride bana sinirlenip disarda senden iyi cok kadin var. Yada baska bir tartismada seni aldatacam görürsün sen benim eski sevgililerim senden cok iyidi laflarini duymustum. O zaman ayni sekilde karsilik vermenistim. Bu laflarin canimi cok yaktigini evlilikde söylenmeyecegini söylmeistim. Ama durmadi en sonunda benide söyletti. Olayin cok üstüne gitti gülerek en son bana iyi ediyorum sana oholsun sen hepsini hakediyorsun demesk beni tasirdi

Su anki durumumuz ise ben dün konustum ben ayrilmak istiyorum dedim. Olaylarda bütün sucu üstüme atti. Bende olaylari bir kenara birak bütün olaylarda ben sucluolayim sen hakli ol sana bir tek soru soracam bana cevap ver dedim. Ben sana deseydim ki benim yattigim erkekler sana 10 basar. Ne yapardin beni affedermiydin bu evliligi sürdürümüydün dedim. Kesinlikle hayir seni affetmez ve bitirirdim dedi. O zaman beni anla bende seni istemi orum hayatimda dedim. Evimizi yeni yaptik 4 senedir oturuyoruz insaatda beraber calistik erkek gibi insaatisi yaptim. Burayi terk edip gitmek bana koyuyor. Banka krediniz var kendisi ödüyor. Bende calisi orum ama krediyi ödeyecek kdar degil. Sen git bu evden ben cocuklarimlakalayim dedim. Sen mi ldeyeceksin evin kredisini dedi. O zaman ben gideyim ama bana evimi bulup yerlene kadar yardim et sonra kendi yoluna git dedim tamam dedi. Bakalim nolacak ev aramaya basladim artik dedigi gibi yardim edecekmi yoksa sonuna kadar direnecek mi blöf mü yapiyor

Öncelikle siz zaten bitirmişsiniz resmi olmasa da beyinlerinizde boşanmışsınız yani geriye sadece resmiyete dökmek kalmış ayrıca kadınlar da bekaret zar ile ölçülebiliyorken erkeklerde sırf zar yok diye sana üstelik KARISINA sanırım birde cocugunuz var anladıgım kadarıyla ÇOCUĞUNUN KARISINA esk sevgililerim senden iyiydi benim yattıklarım sana 10 basar diyebiliyorsa o insandan ne adam olur ne sana koca olur ne de çocuklarına baba olur bacım yuva kolay kurulmuyor fakat böyle iğrençleşen bir insan ile de ne yatağımı paylaşırdım ne evimi ne yemeğimi ne sevgimi,sadakatimi Allah ıslah etsin hidayet versin umarım sana da çocuğunla yada çocuklarınla daha güzel bir hayat sunar Rabbim bu adam ile daha fazla aynı evde aynı havayı soluma cocuklarına da solutma bence sana söyledıklerını okuyunca midem bulandı pislik herif. :sinirli::sopa:

Cok tesekkür ederim evet iki tane cocugum var. Zaten kendisini istemedigimi bosanmak istedigimi söyledim tamam bende seni istemiyorum dedi. O zaman git evden ben cocuklarimla kalirim dedim zorluk cikaracak ya aksilik yapacak ya senmi ödeyeceksin kredisini diyor gitmiyorda o zaman cocuklarimla bana bir ev acmama yardim et tasinayim ben gidim diyorum seslenmedi tamam dedi bakalim sözünde duracakmi ciddi oldugumu anlayinca cirkeflesecek mi su anda ev ariyorum

Ben sanmıyorum ki yardım etsin sen kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış bence güçlü dimdik minnet etmeden sadece Allah'a daya sırtını o hıcbısey haketmıyor hele ki seni HİÇ. Yolun açık olsun çocuklarınla

Yattiklarim sana on basar dediğinde güzel bir cevap haketmis de yine büyüklük sizde kalmış. Beyefendi geri adım atacaktır buna eminim. Ama huzursuzluk olmuş. Allah yardımcınız olsun.

Adam hala kendini hakli görüyor sende evlilikde su hatalari yaptin bunu yaptin susmuyor benim onu suclayagim konulari bendenönce bana söylüyor agzim acik kaliyorum laf yetistiremyiorum en sonunda tamam sen haklisin diyorum adamda ego tavan deniyorki benim sözüm cok agir bari özür dileyip kendimi affetirmeye calisim yok ben konusmuyorum kendide kafa tutuyor 1 aydir kendi neyin kafsini tutuyor sorsan kendince hep o hakli ne derse desin ne yaparsa yapsin adam özür dilemeyi bilmiyor adla özür dilemez en büyük hatayida yapsa ben gidecem konusacam sonra iyilikle bak hata yaptin diycem anca o zaman ama karsidaki kirilinca suclanmiyor sen küstünmü ben hic konusmam havasinda kendini begenmis yüksek egolu

Sonuna kadar zorlar sabreder baktiki her sey gercekten bitmis ben kararliyim o zaman geri adim atar be adam beni oraya kadar getirmeden aklin berdeydi hata yapipda ben hakliyim diye kafa tutan insani affedeceksende affedemiyorsun sonuna kadar bekler ev tutacam anliycak ondan sonra yalvaracak o saatden sonrada kac yazarki

15 yıllık evlilikte hala 15 sene önce olan olayın kavgasını cikarttiginiz için sizi de biraz haksız gördüm. Resmen canınız huzur kaçırmak istemiş ve arşivden teee evliliğin ilk yılındaki olayı cikarmişsiniz. Demek ki üstümüzden atamadığıniz bazı şeyler var evlilikte. Eğer bunları cozmezseniz 15 yil değil 45. Yilinizda da hala anar durursunuz.
Benim tanidigim çok tatlı bir teyze var. Eşinden boşanmış. Boşanmasının en büyük sebebi de düğün günü,adamın gelinlik aldirmamasi, o gun kavga çıkması falan. Yani önemli gördüğü , anlattığı olay bu. ama işin ilginç tarafı iki çocuk ve 18 yıldan sonra boşanmış. Yani 18 sene o ilk günkü olayi yük gibi sırtında taşımis.
Aslında düşününce ne kadar üzücü şeyler..
Bence siz boşanmayı düşünmeden önce bir aile terapisi alabilirsiniz .anladığım kadarıyla Avrupa'da yaşıyorsunuz. Türkiye'den daha çok seçeneğiniz vardır bu tarz hizmetler için. Belki şu zehir olan cicim aylarinizla yüzleşip artık canınızı yakmayacak seviyeye getirebilirseniz (yardım eşliğinde) hem kavgalariniz azalabilir hem iç huzurunuz artabilir.

Bu arada esinize hak verdiğimi sakın ha düşünmeyin. Söylediği cümle tam anlamıyla dangalaklik. İki çocuk babası bir adamın ağzından çıkmayacak bir cümle.

Back
X