- 17 Mart 2023
- 88
- 55
- 3
- Konu Sahibi turuncucetvel
-
Kaç yaşındasınız? Çalışıyormusunuz?Eski konumda bahsetmiştim eşimin maddi sorunlarını.Kumar oynadığını söylemşti çoğu kişi.Uygulamadan kuruşu kuruşuna harcadığına bakıyorum kumar değil.Konu da artık bu değil.Evliliğimde çok yorulduğumu hissediyorum.Asla temizliğe yemeğe yardım etmiyor.Çok büyük kavgalar da ettik oturup düzgünce konuştuk da.Çalışma otur evde temizlik yemek yap karı olan sensin demekten başka yaptığı bir şey yok.Kimi anlattıklarım bu sebepten boşanılmaz diyor kimisi de git kendine ev tut kendi pisliğini temizlersin diyor.Doğrusu ne bilmiyorum.Market alışverişi temizlik yemek bende.Eve gelip bunları yapmaya artık gücüm yetmiyo ama boşanmak için yeterli sebep mi bilmiyorum.Bildiğim tek şey çok yorgunum hep yorgunum
Bu saydıklarınızı tek siz yapmak zorundaysanız neden evlendinizEski konumda bahsetmiştim eşimin maddi sorunlarını.Kumar oynadığını söylemşti çoğu kişi.Uygulamadan kuruşu kuruşuna harcadığına bakıyorum kumar değil.Konu da artık bu değil.Evliliğimde çok yorulduğumu hissediyorum.Asla temizliğe yemeğe yardım etmiyor.Çok büyük kavgalar da ettik oturup düzgünce konuştuk da.Çalışma otur evde temizlik yemek yap karı olan sensin demekten başka yaptığı bir şey yok.Kimi anlattıklarım bu sebepten boşanılmaz diyor kimisi de git kendine ev tut kendi pisliğini temizlersin diyor.Doğrusu ne bilmiyorum.Market alışverişi temizlik yemek bende.Eve gelip bunları yapmaya artık gücüm yetmiyo ama boşanmak için yeterli sebep mi bilmiyorum.Bildiğim tek şey çok yorgunum hep yorgunum
2 haftadır markete git diyorum gitmedi dışardan yedik 2 hafta...Evde ekmek bile yok ama gitmiycem diye tutturdu.Temizliği de 10 gündür yapmıyorum her yer toz, klozet kapağı idrar ve kıl.lavabo içleri yatağın içi pislik içinde.Ama onun için önemli değil.Elinde 1 tabak meyve hep tv başında.sadece tuvalete ve sigara içmeye kalkıyorAyrılmaya cesaretiniz yoksa ev işlerinin hiçbirini yapmayın. Bırakın evi pislik götürsün. Seçimi kendi yapsın ister temizliğe yardım etsin ister ayrılsın.çok mu önemli bu adamın varlığı boş verin yokluğunda en azından iş yükünüz azalır
Parasını vermem diyor onu da yaptım haftada bir biriyle anlaştım şansımdan ya tuvaleti temizlemedi ya tozları almadı sadece yerleri silip süpürdü ya da salonda sigara içti.Çalışıyorum etraftan da sorup soruşturup bulamıyorum.İnanın temizliğe yardımcı birini bulsam parası da gözümde değil.Ama böyle hayat geçer mi çocuğum olsa bakmaz ben evde yokken ölür çocuk açlıktan.Bir akrabası da böyle ki eşiyle konuştum temizlikçi tuttum yardım etmediği için dedi gayet mutlu.Kendime yediremiyorum karısın temizliği yapacan yemeği yapacan lafını dağ ayısı gibiHer şeye yetişmek zorunda değilsiniz. Hafta bir iki gün evi temizlemek için biriyle anlaşabilrsiniz.
Evet bence de.Biri evi süpürür diğeri siler biri yemek yapar biri alışverişi vs vs.Ama o ben tv izleyecem karısın sen yapacaksın tabi diyor.YıldımBu saydıklarınızı tek siz yapmak zorundaysanız neden evlendiniz
evlilik Bnm gözümde ekip işidir bu saydığınız işlerden kolay gözükeni bile kolay değil eşiniz birgün bunları tek yaparsa siizn değerinizi anlar emin olun
2 haftadır markete git diyorum gitmedi dışardan yedik 2 hafta...Evde ekmek bile yok ama gitmiycem diye tutturdu.Temizliği de 10 gündür yapmıyorum her yer toz, klozet kapağı idrar ve kıl.lavabo içleri yatağın içi pislik içinde.Ama onun için önemli değil.Elinde 1 tabak meyve hep tv başında.sadece tuvalete ve sigara içmeye kalkıyor
Çalışıyor ailemle arası iyi hasta vs olsam bakar eder hastaneye götürür.Dibine kadar sosyalleşiriz hiç sıkıntı değil ama yorgunluktan burnum kanıyor yardım et diyorum sen de yapma diyorEv işlerini yapmıyor hade onu kabul edelim ev işi dışındaki sorumluluklarını yerine getiriyorum?
Öküze bak hele. Bana bu üslup kullanılsa ve çocuk da ortada yoksa boşanma perileri gelirdi bana.Evet bence de.Biri evi süpürür diğeri siler biri yemek yapar biri alışverişi vs vs.Ama o ben tv izleyecem karısın sen yapacaksın tabi diyor.Yıldım
Çalışıyor ailemle arası iyi hasta vs olsam bakar eder hastaneye götürür.Dibine kadar sosyalleşiriz hiç sıkıntı değil ama yorgunluktan burnum kanıyor yardım et diyorum sen de yapma diyor
[/QUOTE
Eşiniz acımasız ne yazık ki.
Onu da yapmıyordu daha doğrusu maaşını çar çur ediyordu bu ay dikkat etti annesine babasına konuyu açıncaÖküze bak hele. Bana bu üslup kullanılsa ve çocuk da ortada yoksa boşanma perileri gelirdi bana.
Eve para mı getirmiyor? Bu kısmı anlayamadım.
Yani bu tavırda birinin sanmam ki diğer alanlardaki düşünceleri /hareketleri insancıl ve makul olsun.Evet bence de.Biri evi süpürür diğeri siler biri yemek yapar biri alışverişi vs vs.Ama o ben tv izleyecem karısın sen yapacaksın tabi diyor.Yıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?