- Konu Sahibi turuncucetvel
-
Eee ben de öyleyim.hatta daha saat 6 .koca gün geçmek bilmeyecek diye oyalanıp duruyorum.ben de anlamıyorum valla neden bu kadar farklıyım.bu arada neden sanal uygulamaları kullanmıyorsunuz? komisyon falan alınmıyor bildiğim kadarıyla.Hiperaktif misin bacım. İnsanlar sabah 7-7.30 gibi evden çıkıp 6dan önce giremiyor. Özel sektör gibi yerlerde zaten 6 gün çalışılıyor. Yemek ye kalk topla 8, tatil gününde temizlik ütü. Herkesin marketi eve 3 adım da değil. Ben geçen yıl 5.30dan önce giremiyordum eve bu yıl 4.15 gibi giriyorum o 75 dakika bile öyle çok şey farkettiriyor ki anlatamam. İşte harcanan efor, çalışma koşulları, bünye... hepsi etkiler hayat verimini. Yorulunca burnu kanayan insanın bünyesi de çok güçlü olmasa gerek
Polislerin mesaisi diğer memurlarla tam örtüşmüyor, bildiğim kadarıyla daha uzun, babamın mesai süresi 10 saatten uzundu diye hatırlıyorum, çalıştığın şubeye göre harcadığın efor da değişir. Çocuk şube çok ağırdır mesela, asayiş, terörle mücadele öyle. Mesai içinde pozitif ayrımcılık olduğunu da sanmıyorum, her işe erkekler gibi koşuyorlardırHmm.maşallah.kadın polislerde nasıl çalişılıyor ?
Bilmiyorum o kadarını.olabilir tabi.ama forumdaki herkes bu şekilde konuşuyor.anlam veremiyorum gencecik insanların bu kadar yorgunluk muhabbetine.Polislerin mesaisi diğer memurlarla tam örtüşmüyor, bildiğim kadarıyla daha uzun, babamın mesai süresi 10 saatten uzundu diye hatırlıyorum, çalıştığın şubeye göre harcadığın efor da değişir. Çocuk şube çok ağırdır mesela, asayiş, terörle mücadele öyle. Mesai içinde pozitif ayrımcılık olduğunu da sanmıyorum, her işe erkekler gibi koşuyorlardır
dünya iyisi olsa benim için bitmiştir böyle bi cümleyi kuran adam.ben tv izleyecem karısın sen yapacaksın tabi
Alışma meselesi o, bir de 2 limon bir ekmek bile ihtiyaç ve bunun için de sanal market kullanmak ayıp olur.Eee ben de öyleyim.hatta daha saat 6 .koca gün geçmek bilmeyecek diye oyalanıp duruyorum.ben de anlamıyorum valla neden bu kadar farklıyım.bu arada neden sanal uygulamaları kullanmıyorsunuz? komisyon falan alınmıyor bildiğim kadarıyla.
Bu sefer de para getir derdi.niyet kötü.bi de adam saygı duymuyor size ya, işinizi, mesleğinizi geçtim size bile saygı duymuyor.
evde otursun bana baksın evi temizlesin ben yayılayım istiyorduysa ev hanımı olacak birisini seçseydi madem?
Siz olsanız ne yapardınızBoşanmayacaksanız oturup plan yapın.
Temizlik için yardımcı şart.
Birini beğenmezseniz diğeri gelir o olmazsa berikini çağırırsınız.
Deneye deneye birini bulursunuz.
Haftada 3 gün yarım gün gelse,yemek de yapar,salata da.
Bu işleri yapmayı ben de sevmiyorum,eşim yapar ama işten geç geliyor,kıyamam. Hep destek alıyorum o yüzden.
Alışverişi de yapmak istemiyorsanız online alışveriş yapın.
Bunları yapın diye demiyorum.
Boşanacaksanız zaten yol belli.
bi de adam saygı duymuyor size ya, işinizi, mesleğinizi geçtim size bile saygı duymuyor.
evde otursun bana baksın evi temizlesin ben yayılayım istiyorduysa ev hanımı olacak birisini seçseydi madem?
Kesinlikle.Zaten hep söyler çalışmayan kadınları anlamıyorum diye ama bana gelince çalışmasaydın şöyle iyi olurdu böyle iyi olurdu diyorBu sefer de para getir derdi.niyet kötü.
Başlarda eve iyi para giriyor ohh çok iyi diyordu ben yetişemeyince yok yaaa çalışmayan eş iyidir demeye başladıbi de adam saygı duymuyor size ya, işinizi, mesleğinizi geçtim size bile saygı duymuyor.
Yeri geliyor günde 10 saat çalışıyorum dışarıda.Yağmurun altında kaldığımda oluyor aç kaldığımda.Enerjim kalmıyor haliyleBilmiyorum o kadarını.olabilir tabi.ama forumdaki herkes bu şekilde konuşuyor.anlam veremiyorum gencecik insanların bu kadar yorgunluk muhabbetine.
Erkeklerden bir farkımız yok kaldı ki mesleğin kadını erkeği yok hepimiz aynıyızPolislerin mesaisi diğer memurlarla tam örtüşmüyor, bildiğim kadarıyla daha uzun, babamın mesai süresi 10 saatten uzundu diye hatırlıyorum, çalıştığın şubeye göre harcadığın efor da değişir. Çocuk şube çok ağırdır mesela, asayiş, terörle mücadele öyle. Mesai içinde pozitif ayrımcılık olduğunu da sanmıyorum, her işe erkekler gibi koşuyorlardır
Erkeklerden bir farkımız yok kaldı ki mesleğin kadını erkeği yok hepimizPolislerin mesaisi diğer memurlarla tam örtüşmüyor, bildiğim kadarıyla daha uzun, babamın mesai süresi 10 saatten uzundu diye hatırlıyorum, çalıştığın şubeye göre harcadığın efor da değişir. Çocuk şube çok ağırdır mesela, asayiş, terörle mücadele öyle. Mesai içinde pozitif ayrımcılık olduğunu da sanmıyorum, her işe erkekler gibi koşuyorlardır
İstifa edeceğimi söylesem inanmaz etmeyeceğimi bilirSaka herhalde; kimin ne zaman olecegi belli mi? Bizim aile buyuklerimiz cok sukur 75lerini gectiler. Onlardan miras beklese cocuklari 60i gectiler. 60 yasindan sonra 2 daire kalsa ne kalmasa ne!
Madem kadin/erkek rollerini net oynamak istiyor o zaman siz de istifa edeceginiz, artik sadece ev ile ilgileneceginizi soyleyin bakalim ne olacak
Bünyem güçlü ama görevden gelip yemeği hazırlayıp o pişene kadar temizlik yapınca halsiz kalıyorum ertesi gün.Sonrası tansiyon yüksekliği burun kanamasıHiperaktif misin bacım. İnsanlar sabah 7-7.30 gibi evden çıkıp 6dan önce giremiyor. Özel sektör gibi yerlerde zaten 6 gün çalışılıyor. Yemek ye kalk topla 8, tatil gününde temizlik ütü. Herkesin marketi eve 3 adım da değil. Ben geçen yıl 5.30dan önce giremiyordum eve bu yıl 4.15 gibi giriyorum o 75 dakika bile öyle çok şey farkettiriyor ki anlatamam. İşte harcanan efor, çalışma koşulları, bünye... hepsi etkiler hayat verimini. Yorulunca burnu kanayan insanın bünyesi de çok güçlü olmasa gerek
Diğer konunuzu da okudum çok haklısınız diğer konunuz dada parasını hemen bitiriyor evin tüm yükü size kalıyor kusura bakmasın böyle şey olmaz siz ona bakmak zorunda değilsiniz. Temizlik konusunda da muhakkak bir kadınla anlaşın biri olmazsa diğeri olur. Temizliğe gelen kadına hangi işlerin yapılması gerekiyorsa net şekilde belirtin deneye deneye bir tanesi tutar. Belkide beğenirseniz yemek için bile anlaşırsınız Market alışverişini sanaldan halledin haftada iki gün getirtseniz yeter size tabi market alışverişi parasını eşiniz versin. Temizliğe gelen kadının parasına karışmam diyorsa o zaman bütçe planı yapın bütün faturaları ve mutfak masrafını o üstlensin sizde temizlikçi parasını verin başkada hiçbir harcama yapmayın o yapsın. Siz kendi paranızı gönlünüzce harcayın biriktirin olurda ilerleyen zamanlarda ayrılırsanız bir birikiminiz olurEski konumda bahsetmiştim eşimin maddi sorunlarını.Kumar oynadığını söylemşti çoğu kişi.Uygulamadan kuruşu kuruşuna harcadığına bakıyorum kumar değil.Konu da artık bu değil.Evliliğimde çok yorulduğumu hissediyorum.Asla temizliğe yemeğe yardım etmiyor.Çok büyük kavgalar da ettik oturup düzgünce konuştuk da.Çalışma otur evde temizlik yemek yap karı olan sensin demekten başka yaptığı bir şey yok.Kimi anlattıklarım bu sebepten boşanılmaz diyor kimisi de git kendine ev tut kendi pisliğini temizlersin diyor.Doğrusu ne bilmiyorum.Market alışverişi temizlik yemek bende.Eve gelip bunları yapmaya artık gücüm yetmiyo ama boşanmak için yeterli sebep mi bilmiyorum.Bildiğim tek şey çok yorgunum hep yorgunum
Eee etmeyin zaten.kadınların kafasında artık ne iş için, ne çocuk için, ne de başka birşey için işi bırakma seçeneği gerçmemeli.madem erkeklerden bir farkımız yok diyoruz, ee neden erkeklerin aklından işi bırakmak diye bir seçenek geçmezken, bizimkinden geçiyor.Erkeklerden bir farkımız yok kaldı ki mesleğin kadını erkeği yok hepimiz
İstifa edeceğimi söylesem inanmaz etmeyeceğimi bilir
Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum tekstilte örme de makina dairesinde iplik dolduruyorum tamamen bedenen yapılan bir iş bu evde iki kardeşim kocam 3 te kedim var temizlik yemek market çamaşır düzeni herşey herşey bende yoğurdumu evde mayaliyorum yemek öyle tek çeşit değil salata çorba yoğurtlu birşey ana yemek kardeşim her yemeği yemiyor kocam yemek seçiyor onların yemekleri hep ayrı çay meyve her gün lavaboyu ovar tuvaleti çamaşır suyuyla yıkarım asla geceden bulaşığım kalmaz 5. Kat asansörsuz bina pazar market alışverişi yaparım bu seneye kadar hep ben taşıdım şimdi eşimle aynı yerde çalışıyoruz o taşıyor pazardan çıkınca alıyor beni evde sadece ben iş yapıyorum kız kardeşim haftada bir gün toplarsa evi o bilmiyorum ya ben mi anormalim insanlar nasıl bu kadar yoruluyor herşeyi düzenine göre yaparsan daha az işin olur ki ben evde kaldığım dönem daha çok yoruluyordum temizlikteniş çıkışı 10 dakika markete uğrayıp gelmek çok mu zor yaniŞimdi uğramaya da gerek yok sanaldan çalışma da yaygınlaştı.hep derim günde 12 saat çalişılmıyorsa bu kadarcık işler iş değildir diye.erkeğin ayılığı asla kabul edilemez ama buradaki kadınların konuşmalarına, şu ölümüne yorgunluk, yoğunluk muhabbetlerine de şaşkınlıkla yaklaşıyorum.tek enerjisi yerinde kadın benim heralde memlekette.işten çıkıuorum yok onu yap, yok bunu yap, yok şunu yap.bitmiyor koskoca gün, bitmiyor.üstelik yeterince yorulmadıgım için erken de yatamıyorum.yetişmeyi bırakın ne halt edeceğimi şaşıyorum hergün hergün.ama ortada çok ufak da olsa bir iş varsa ve adaletsizlik varsa sinir bozucudur yine de.ama yoruldum, bittim, yetişemiyorum falan filan ne kadar saçma.çocuk da yok.
Niye tüm yük sizde? Bu övünülecek birşey değil. İki gün sonra o hizmet ettiğiniz insanlar yapmasaydi diyecek farkında mısınız?Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum tekstilte örme de makina dairesinde iplik dolduruyorum tamamen bedenen yapılan bir iş bu evde iki kardeşim kocam 3 te kedim var temizlik yemek market çamaşır düzeni herşey herşey bende yoğurdumu evde mayaliyorum yemek öyle tek çeşit değil salata çorba yoğurtlu birşey ana yemek kardeşim her yemeği yemiyor kocam yemek seçiyor onların yemekleri hep ayrı çay meyve her gün lavaboyu ovar tuvaleti çamaşır suyuyla yıkarım asla geceden bulaşığım kalmaz 5. Kat asansörsuz bina pazar market alışverişi yaparım bu seneye kadar hep ben taşıdım şimdi eşimle aynı yerde çalışıyoruz o taşıyor pazardan çıkınca alıyor beni evde sadece ben iş yapıyorum kız kardeşim haftada bir gün toplarsa evi o bilmiyorum ya ben mi anormalim insanlar nasıl bu kadar yoruluyor herşeyi düzenine göre yaparsan daha az işin olur ki ben evde kaldığım dönem daha çok yoruluyordum temizlikten
Polissiniz işiniz garanti bir iş gelecek için garantiniz var ben sizin yerinizde olsaydım kesinlikle çekmezdim böyle bir adamı kendinize bunu yapmayın ben bunu hak ediyor muyum diye sorun bence kesinlikle etmiyorsunuzBünyem güçlü ama görevden gelip yemeği hazırlayıp o pişene kadar temizlik yapınca halsiz kalıyorum ertesi gün.Sonrası tansiyon yüksekliği burun kanaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?