Doğrusu hangisi bilmiyorum

Eee ben de öyleyim.hatta daha saat 6 .koca gün geçmek bilmeyecek diye oyalanıp duruyorum.ben de anlamıyorum valla neden bu kadar farklıyım.bu arada neden sanal uygulamaları kullanmıyorsunuz? komisyon falan alınmıyor bildiğim kadarıyla.

Hmm.maşallah.kadın polislerde nasıl çalişılıyor ?
Polislerin mesaisi diğer memurlarla tam örtüşmüyor, bildiğim kadarıyla daha uzun, babamın mesai süresi 10 saatten uzundu diye hatırlıyorum, çalıştığın şubeye göre harcadığın efor da değişir. Çocuk şube çok ağırdır mesela, asayiş, terörle mücadele öyle. Mesai içinde pozitif ayrımcılık olduğunu da sanmıyorum, her işe erkekler gibi koşuyorlardır

Bilmiyorum o kadarını.olabilir tabi.ama forumdaki herkes bu şekilde konuşuyor.anlam veremiyorum gencecik insanların bu kadar yorgunluk muhabbetine.

Alışma meselesi o, bir de 2 limon bir ekmek bile ihtiyaç ve bunun için de sanal market kullanmak ayıp olur.

Maşallah enerjin iyiymiş, herkes senin gibi olamıyor

bi de adam saygı duymuyor size ya, işinizi, mesleğinizi geçtim size bile saygı duymuyor.

evde otursun bana baksın evi temizlesin ben yayılayım istiyorduysa ev hanımı olacak birisini seçseydi madem?

bi de adam saygı duymuyor size ya, işinizi, mesleğinizi geçtim size bile saygı duymuyor.

evde otursun bana baksın evi temizlesin ben yayılayım istiyorduysa ev hanımı olacak birisini seçseydi madem?
Bu sefer de para getir derdi.niyet kötü.

Siz olsanız ne yapardınız

Boşanma sebebi bunlar zaten maddi olarak da yük sende, çekme derim hayata bi kere geliyorsun

Başlarda eve iyi para giriyor ohh çok iyi diyordu ben yetişemeyince yok yaaa çalışmayan eş iyidir demeye başladı

Bilmiyorum o kadarını.olabilir tabi.ama forumdaki herkes bu şekilde konuşuyor.anlam veremiyorum gencecik insanların bu kadar yorgunluk muhabbetine.
Yeri geliyor günde 10 saat çalışıyorum dışarıda.Yağmurun altında kaldığımda oluyor aç kaldığımda.Enerjim kalmıyor haliyle

Erkeklerden bir farkımız yok kaldı ki mesleğin kadını erkeği yok hepimiz aynıyız

Erkeklerden bir farkımız yok kaldı ki mesleğin kadını erkeği yok hepimiz
İstifa edeceğimi söylesem inanmaz etmeyeceğimi bilir

Bünyem güçlü ama görevden gelip yemeği hazırlayıp o pişene kadar temizlik yapınca halsiz kalıyorum ertesi gün.Sonrası tansiyon yüksekliği burun kanaması

Diğer konunuzu da okudum çok haklısınız diğer konunuz dada parasını hemen bitiriyor evin tüm yükü size kalıyor kusura bakmasın böyle şey olmaz siz ona bakmak zorunda değilsiniz. Temizlik konusunda da muhakkak bir kadınla anlaşın biri olmazsa diğeri olur. Temizliğe gelen kadına hangi işlerin yapılması gerekiyorsa net şekilde belirtin deneye deneye bir tanesi tutar. Belkide beğenirseniz yemek için bile anlaşırsınız Market alışverişini sanaldan halledin haftada iki gün getirtseniz yeter size tabi market alışverişi parasını eşiniz versin. Temizliğe gelen kadının parasına karışmam diyorsa o zaman bütçe planı yapın bütün faturaları ve mutfak masrafını o üstlensin sizde temizlikçi parasını verin başkada hiçbir harcama yapmayın o yapsın. Siz kendi paranızı gönlünüzce harcayın biriktirin olurda ilerleyen zamanlarda ayrılırsanız bir birikiminiz olur

Erkeklerden bir farkımız yok kaldı ki mesleğin kadını erkeği yok hepimiz

İstifa edeceğimi söylesem inanmaz etmeyeceğimi bilir
Eee etmeyin zaten.kadınların kafasında artık ne iş için, ne çocuk için, ne de başka birşey için işi bırakma seçeneği gerçmemeli.madem erkeklerden bir farkımız yok diyoruz, ee neden erkeklerin aklından işi bırakmak diye bir seçenek geçmezken, bizimkinden geçiyor.

Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum tekstilte örme de makina dairesinde iplik dolduruyorum tamamen bedenen yapılan bir iş bu evde iki kardeşim kocam 3 te kedim var temizlik yemek market çamaşır düzeni herşey herşey bende yoğurdumu evde mayaliyorum yemek öyle tek çeşit değil salata çorba yoğurtlu birşey ana yemek kardeşim her yemeği yemiyor kocam yemek seçiyor onların yemekleri hep ayrı çay meyve her gün lavaboyu ovar tuvaleti çamaşır suyuyla yıkarım asla geceden bulaşığım kalmaz 5. Kat asansörsuz bina pazar market alışverişi yaparım bu seneye kadar hep ben taşıdım şimdi eşimle aynı yerde çalışıyoruz o taşıyor pazardan çıkınca alıyor beni evde sadece ben iş yapıyorum kız kardeşim haftada bir gün toplarsa evi o bilmiyorum ya ben mi anormalim insanlar nasıl bu kadar yoruluyor herşeyi düzenine göre yaparsan daha az işin olur ki ben evde kaldığım dönem daha çok yoruluyordum temizlikten

Niye tüm yük sizde? Bu övünülecek birşey değil. İki gün sonra o hizmet ettiğiniz insanlar yapmasaydi diyecek farkında mısınız?

Bünyem güçlü ama görevden gelip yemeği hazırlayıp o pişene kadar temizlik yapınca halsiz kalıyorum ertesi gün.Sonrası tansiyon yüksekliği burun kanaması
Polissiniz işiniz garanti bir iş gelecek için garantiniz var ben sizin yerinizde olsaydım kesinlikle çekmezdim böyle bir adamı kendinize bunu yapmayın ben bunu hak ediyor muyum diye sorun bence kesinlikle etmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…