- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
- Konu Sahibi turuncucetvel
-
Sizce boşanır mıydınız bu sebeplerden.Gözümde çok büyüyor yeniden ev tutmak düzenimi değiştirmek.Kiralar 7binden başlıyor zaten.Bir de yıkılan hayallerim tabiYani bu tavırda birinin sanmam ki diğer alanlardaki düşünceleri /hareketleri insancıl ve makul olsun.
Çalışma otur evinde temizlik yap ne ya?
Yardımcı kadının parasını vermem ne?
Sizin maaşınız yok mu? İzin mi alacaksınız bi de eve yardımcı çağırırken?
Yardımcı aramaya devam edin. İlla ki ortalama biri denk gelir. Eksik bile yapsalar şimdiki halinizden iyidir.
Eğer ev müsaitse ben olsam odamı ve lavabo imu banyomu ayırırım. Çok ciddiyim.
Asla ama asla çocuk yapmay
Bosan diye demiyorum ama adam ortaklaşa duzende elinizde para kalmaması için uğraşıyor. Farkında mısınız? 5 yıl sonra çocukla ayrılsaniz ev ailesi üzerine hak talep edemeyeceksiniz. Şu an oturduğunuz evin ortalama kirası ne kadardır?Sizce boşanır mıydınız bu sebeplerden.Gözümde çok büyüyor yeniden ev tutmak düzenimi değiştirmek.Kiralar 7binden başlıyor zaten.Bir de yıkılan hayallerim tabi
Evi biz oturmaya karar verince ailesi benim istediğim şekilde yaptırdı.şu an kirası 10 13bin civarıdır.O şöyle düşünüyor ailelerimiz varlıklı bana ailemden 2 ev ona da 2 ev düşüyor bir de oturduğumuz ev var.Yiyelim içelim diyor dibine kadar harcayalım diyor.Ama ayrılsam ailemin 5 kuruş faydası olmaz ancak Allah gecinden versin öldüklerinden sonra babamdan 2 ev kalırBosan diye demiyorum ama adam ortaklaşa duzende elinizde para kalmaması için uğraşıyor. Farkında mısınız? 5 yıl sonra çocukla ayrılsaniz ev ailesi üzerine hak talep edemeyeceksiniz. Şu an oturduğunuz evin ortalama kirası ne kadardır?
Bence yeterli sebep.çünkü bunun altında saygı, sevgi, anlayış eksikliği yatıyor.hayatına, kariyerine saygı duymuyor. Empati yapmıyor, size acımıyor.daha ne olacak ?.sebep temizlik yapmamak değil yani bu dediklerim.evde otur temizlik yap o zaman karı değil misin demiş adam ? Tam bir ortadoğu ayısı gibi.bunun düzeleceğini sanmıyorum.Eski konumda bahsetmiştim eşimin maddi sorunlarını.Kumar oynadığını söylemşti çoğu kişi.Uygulamadan kuruşu kuruşuna harcadığına bakıyorum kumar değil.Konu da artık bu değil.Evliliğimde çok yorulduğumu hissediyorum.Asla temizliğe yemeğe yardım etmiyor.Çok büyük kavgalar da ettik oturup düzgünce konuştuk da.Çalışma otur evde temizlik yemek yap karı olan sensin demekten başka yaptığı bir şey yok.Kimi anlattıklarım bu sebepten boşanılmaz diyor kimisi de git kendine ev tut kendi pisliğini temizlersin diyor.Doğrusu ne bilmiyorum.Market alışverişi temizlik yemek bende.Eve gelip bunları yapmaya artık gücüm yetmiyo ama boşanmak için yeterli sebep mi bilmiyorum.Bildiğim tek şey çok yorgunum hep yorgunum
Kaç saat çalışıyorsunuz günde? Burnunuz kanayacak kadar da yorgunluk nasıl olabilir ?.Evet ben de hep aynı cümleyi kuruyorum acımasız bi insansın karşında burnum kanıyo yorgunluktan diyorum kafan çalışmıyo sen de yapma diyorum sana diyor ama kaç gün yapmayacağım tuvalet mecbur kullanılıyor yatakta uyurken yastıktan kıllar geliyor
Çok basit haftada bir evi temizlemeye birini alın. Parasinı da o odesin32 yaşındayım çalışıyorum.Maddi anlamda uyardım bu ay eline maaşının bi kısmı kaldı onu hallediyoruz sayılır.Çocuğumuz yok.Başka sebep yok tek sorun benim her şeye yetişmem yetişmeye çalışmam
Gelecek olan mal varlığına güvenerek yaşanmaz ki,bunun hastalığı sağlığı var..o evlerin yok olması 30 saniyelik bir depreme bakıyor bunu ülke olarak kaç kez yaşadık.. hadi maddi konuları geçiyorum,size karşı davranışı da hiç normal değil,evlilik bu degil. Ne demek hicbir konuda size yardımcı olmamak, temizliğinde çözümü var,market alışverişinin de çözümü var ama size bu konulardaki yaklaşımı size verdiği değeri,evliliğine verdiği değeri gösteriyor. Bunlar boşanma sebebi değil diyenleri dikkate almayın,o evde yasayan sizsiniz.Evi biz oturmaya karar verince ailesi benim istediğim şekilde yaptırdı.şu an kirası 10 13bin civarıdır.O şöyle düşünüyor ailelerimiz varlıklı bana ailemden 2 ev ona da 2 ev düşüyor bir de oturduğumuz ev var.Yiyelim içelim diyor dibine kadar harcayalım diyor.Ama ayrılsam ailemin 5 kuruş faydası olmaz ancak Allah gecinden versin öldüklerinden sonra babamdan 2 ev kalır
iş çıkışı 10 dakika markete uğrayıp gelmek çok mu zor yaniBence araştırın iyi bi temizlik yapan abla tutun haftada 1 gelsin yapsın. Tek başınıza çalışan bi kadın için çok zor olur temizlik ev market alışverişi. Sorun böylelikle çözülür. Bazı erkekler eşiniz gibi maalesef bu tür şeyleri kadının göreviymiş gibi görüyorlar.
PolisimKaç saat çalışıyorsunuz günde? Burnunuz kanayacak kadar da yorgunluk nasıl olabilir ?.
Saka herhalde; kimin ne zaman olecegi belli mi? Bizim aile buyuklerimiz cok sukur 75lerini gectiler. Onlardan miras beklese cocuklari 60i gectiler. 60 yasindan sonra 2 daire kalsa ne kalmasa ne!Evi biz oturmaya karar verince ailesi benim istediğim şekilde yaptırdı.şu an kirası 10 13bin civarıdır.O şöyle düşünüyor ailelerimiz varlıklı bana ailemden 2 ev ona da 2 ev düşüyor bir de oturduğumuz ev var.Yiyelim içelim diyor dibine kadar harcayalım diyor.Ama ayrılsam ailemin 5 kuruş faydası olmaz ancak Allah gecinden versin öldüklerinden sonra babamdan 2 ev kalır
Hmm.maşallah.kadın polislerde nasıl çalişılıyor ?Polisim
Herkes senin gibi değil ki ablacım sakin ol sakiiiiiinnniş çıkışı 10 dakika markete uğrayıp gelmek çok mu zor yaniŞimdi uğramaya da gerek yok sanaldan çalışma da yaygınlaştı.hep derim günde 12 saat çalişılmıyorsa bu kadarcık işler iş değildir diye.erkeğin ayılığı asla kabul edilemez ama buradaki kadınların konuşmalarına, şu ölümüne yorgunluk, yoğunluk muhabbetlerine de şaşkınlıkla yaklaşıyorum.tek enerjisi yerinde kadın benim heralde memlekette.işten çıkıuorum yok onu yap, yok bunu yap, yok şunu yap.bitmiyor koskoca gün, bitmiyor.üstelik yeterince yorulmadıgım için erken de yatamıyorum.yetişmeyi bırakın ne halt edeceğimi şaşıyorum hergün hergün.ama ortada çok ufak da olsa bir iş varsa ve adaletsizlik varsa sinir bozucudur yine de.ama yoruldum, bittim, yetişemiyorum falan filan ne kadar saçma.çocuk da yok.
Bunun nesiyle evli kalıyorsun peki, motivasyonun ne. Keseyi döndüremiyor, eve yardım etmiyor, hizmetçi olup üstüne para vermek için mi? İstediğin evlilik gerçekten bu muydu? İnatla yapmayacağım diyen, markete bile gitmeyen adamla beraber yaşamam ben, koca almamış adamı evlat edinmişsin. Sevgi falan kurtarmaz bu işi. Bütün işi sen yapacaksan neden bu adamlasın yatak sıcak olsun diye mi? Bunlar için gayet de boşanılır.2 haftadır markete git diyorum gitmedi dışardan yedik 2 hafta...Evde ekmek bile yok ama gitmiycem diye tutturdu.Temizliği de 10 gündür yapmıyorum her yer toz, klozet kapağı idrar ve kıl.lavabo içleri yatağın içi pislik içinde.Ama onun için önemli değil.Elinde 1 tabak meyve hep tv başında.sadece tuvalete ve sigara içmeye kalkıyor
Adam kafasında hesap yapmış. Kira vermediginiz için evin tüm masraflarını size kitlemis. Evi olan bir arkadaşla ev arkadasligi yapmak gibi.Evi biz oturmaya karar verince ailesi benim istediğim şekilde yaptırdı.şu an kirası 10 13bin civarıdır.O şöyle düşünüyor ailelerimiz varlıklı bana ailemden 2 ev ona da 2 ev düşüyor bir de oturduğumuz ev var.Yiyelim içelim diyor dibine kadar harcayalım diyor.Ama ayrılsam ailemin 5 kuruş faydası olmaz ancak Allah gecinden versin öldüklerinden sonra babamdan 2 ev kalır
Hiperaktif misin bacım. İnsanlar sabah 7-7.30 gibi evden çıkıp 6dan önce giremiyor. Özel sektör gibi yerlerde zaten 6 gün çalışılıyor. Yemek ye kalk topla 8, tatil gününde temizlik ütü. Herkesin marketi eve 3 adım da değil. Ben geçen yıl 5.30dan önce giremiyordum eve bu yıl 4.15 gibi giriyorum o 75 dakika bile öyle çok şey farkettiriyor ki anlatamam. İşte harcanan efor, çalışma koşulları, bünye... hepsi etkiler hayat verimini. Yorulunca burnu kanayan insanın bünyesi de çok güçlü olmasa gerekiş çıkışı 10 dakika markete uğrayıp gelmek çok mu zor yaniŞimdi uğramaya da gerek yok sanaldan çalışma da yaygınlaştı.hep derim günde 12 saat çalişılmıyorsa bu kadarcık işler iş değildir diye.erkeğin ayılığı asla kabul edilemez ama buradaki kadınların konuşmalarına, şu ölümüne yorgunluk, yoğunluk muhabbetlerine de şaşkınlıkla yaklaşıyorum.tek enerjisi yerinde kadın benim heralde memlekette.işten çıkıuorum yok onu yap, yok bunu yap, yok şunu yap.bitmiyor koskoca gün, bitmiyor.üstelik yeterince yorulmadıgım için erken de yatamıyorum.yetişmeyi bırakın ne halt edeceğimi şaşıyorum hergün hergün.ama ortada çok ufak da olsa bir iş varsa ve adaletsizlik varsa sinir bozucudur yine de.ama yoruldum, bittim, yetişemiyorum falan filan ne kadar saçma.çocuk da yok.
Neden değil ya ama.ben de normal birninsan değil miyim?Herkes senin gibi değil ki ablacım sakin ol sakiiiiiinnn
Onu bile yapmıyor ki.markete gitmiyormuş.Saka herhalde; kimin ne zaman olecegi belli mi? Bizim aile buyuklerimiz cok sukur 75lerini gectiler. Onlardan miras beklese cocuklari 60i gectiler. 60 yasindan sonra 2 daire kalsa ne kalmasa ne!
Madem kadin/erkek rollerini net oynamak istiyor o zaman siz de istifa edeceginiz, artik sadece ev ile ilgileneceginizi soyleyin bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?