Doğrusu hangisi bilmiyorum

Sizce boşanır mıydınız bu sebeplerden.Gözümde çok büyüyor yeniden ev tutmak düzenimi değiştirmek.Kiralar 7binden başlıyor zaten.Bir de yıkılan hayallerim tabi

Sizce boşanır mıydınız bu sebeplerden.Gözümde çok büyüyor yeniden ev tutmak düzenimi değiştirmek.Kiralar 7binden başlıyor zaten.Bir de yıkılan hayallerim tabi
Bosan diye demiyorum ama adam ortaklaşa duzende elinizde para kalmaması için uğraşıyor. Farkında mısınız? 5 yıl sonra çocukla ayrılsaniz ev ailesi üzerine hak talep edemeyeceksiniz. Şu an oturduğunuz evin ortalama kirası ne kadardır?

Bir süre evden gitseniz tek kalsın evde , sizi özlüyor mu evliliği kurtarmak için fedakarlık yapmayı kabul edecek mi görseniz.
Çünkü anlattığıniz şey de beni rahatsız eden temizlik şu bu değil .
erkeğin zerre umrunda olmuyor olması. Yani bosanirsan boşa ben bok içinde yasarim umrumda değil işine gelmiyorsa kapı orda tavrı. Bir süre ayrı kalmanız iyi gelebilir

Evi biz oturmaya karar verince ailesi benim istediğim şekilde yaptırdı.şu an kirası 10 13bin civarıdır.O şöyle düşünüyor ailelerimiz varlıklı bana ailemden 2 ev ona da 2 ev düşüyor bir de oturduğumuz ev var.Yiyelim içelim diyor dibine kadar harcayalım diyor.Ama ayrılsam ailemin 5 kuruş faydası olmaz ancak Allah gecinden versin öldüklerinden sonra babamdan 2 ev kalır

Bence yeterli sebep.çünkü bunun altında saygı, sevgi, anlayış eksikliği yatıyor.hayatına, kariyerine saygı duymuyor. Empati yapmıyor, size acımıyor.daha ne olacak ?.sebep temizlik yapmamak değil yani bu dediklerim.evde otur temizlik yap o zaman karı değil misin demiş adam ? Tam bir ortadoğu ayısı gibi.bunun düzeleceğini sanmıyorum.

Kaç saat çalışıyorsunuz günde? Burnunuz kanayacak kadar da yorgunluk nasıl olabilir ?.

Çok basit haftada bir evi temizlemeye birini alın. Parasinı da o odesin

Gelecek olan mal varlığına güvenerek yaşanmaz ki,bunun hastalığı sağlığı var..o evlerin yok olması 30 saniyelik bir depreme bakıyor bunu ülke olarak kaç kez yaşadık.. hadi maddi konuları geçiyorum,size karşı davranışı da hiç normal değil,evlilik bu degil. Ne demek hicbir konuda size yardımcı olmamak, temizliğinde çözümü var,market alışverişinin de çözümü var ama size bu konulardaki yaklaşımı size verdiği değeri,evliliğine verdiği değeri gösteriyor. Bunlar boşanma sebebi değil diyenleri dikkate almayın,o evde yasayan sizsiniz.

iş çıkışı 10 dakika markete uğrayıp gelmek çok mu zor yani Şimdi uğramaya da gerek yok sanaldan çalışma da yaygınlaştı.hep derim günde 12 saat çalişılmıyorsa bu kadarcık işler iş değildir diye.erkeğin ayılığı asla kabul edilemez ama buradaki kadınların konuşmalarına, şu ölümüne yorgunluk, yoğunluk muhabbetlerine de şaşkınlıkla yaklaşıyorum.tek enerjisi yerinde kadın benim heralde memlekette.işten çıkıuorum yok onu yap, yok bunu yap, yok şunu yap.bitmiyor koskoca gün, bitmiyor.üstelik yeterince yorulmadıgım için erken de yatamıyorum.yetişmeyi bırakın ne halt edeceğimi şaşıyorum hergün hergün.ama ortada çok ufak da olsa bir iş varsa ve adaletsizlik varsa sinir bozucudur yine de.ama yoruldum, bittim, yetişemiyorum falan filan ne kadar saçma.çocuk da yok.

Boşanmayacaksanız oturup plan yapın.

Temizlik için yardımcı şart.
Birini beğenmezseniz diğeri gelir o olmazsa berikini çağırırsınız.

Deneye deneye birini bulursunuz.

Haftada 3 gün yarım gün gelse,yemek de yapar,salata da.

Bu işleri yapmayı ben de sevmiyorum,eşim yapar ama işten geç geliyor,kıyamam. Hep destek alıyorum o yüzden.

Alışverişi de yapmak istemiyorsanız online alışveriş yapın.

Bunları yapın diye demiyorum.

Boşanacaksanız zaten yol belli.

Saka herhalde; kimin ne zaman olecegi belli mi? Bizim aile buyuklerimiz cok sukur 75lerini gectiler. Onlardan miras beklese cocuklari 60i gectiler. 60 yasindan sonra 2 daire kalsa ne kalmasa ne!
Madem kadin/erkek rollerini net oynamak istiyor o zaman siz de istifa edeceginiz, artik sadece ev ile ilgileneceginizi soyleyin bakalim ne olacak

Herkes senin gibi değil ki ablacım sakin ol sakiiiiiinnn

Bunun nesiyle evli kalıyorsun peki, motivasyonun ne. Keseyi döndüremiyor, eve yardım etmiyor, hizmetçi olup üstüne para vermek için mi? İstediğin evlilik gerçekten bu muydu? İnatla yapmayacağım diyen, markete bile gitmeyen adamla beraber yaşamam ben, koca almamış adamı evlat edinmişsin. Sevgi falan kurtarmaz bu işi. Bütün işi sen yapacaksan neden bu adamlasın yatak sıcak olsun diye mi? Bunlar için gayet de boşanılır.

İlk bir kaç ay dışarı işleri konusunda biraz zorluk yaşadık biz ama asla sizin noktanıza çıkmadı. 'Bunları da ben yapacaksam neden evliyiz?' Diye sorunca biraz silkelenmişti çünkü evlenelim diye tutturan kendisiydi. Çalışan bir kadına 'ev işi kadın işidir istersen çalışma' diyecek baba yiğit gidip çalışmayanından bakacaktı. İşi bırakamayacağınızı bildiği için kendini kurtarma yolu bulmuş beyefendi.

Adam kafasında hesap yapmış. Kira vermediginiz için evin tüm masraflarını size kitlemis. Evi olan bir arkadaşla ev arkadasligi yapmak gibi.
Dibine kadar harcayalim dese düzeltilir. Para biriktirip gezersiniz. Yaz tatili için rezervasyon yaptırdı mi? Kendi aile evinde oturup masrafları size kitleyip bir de ev işine elini sürmüyor. Eğer yaa miras kalacak ne gerek var gibi masumane olsa temizlikçi tutar. Kendi oarasi kumara mi, birikime mi, yoksa günlük lüks harcamaya mi gidiyor bilemiyorum ama böyle evlilik zor yani

Hiperaktif misin bacım. İnsanlar sabah 7-7.30 gibi evden çıkıp 6dan önce giremiyor. Özel sektör gibi yerlerde zaten 6 gün çalışılıyor. Yemek ye kalk topla 8, tatil gününde temizlik ütü. Herkesin marketi eve 3 adım da değil. Ben geçen yıl 5.30dan önce giremiyordum eve bu yıl 4.15 gibi giriyorum o 75 dakika bile öyle çok şey farkettiriyor ki anlatamam. İşte harcanan efor, çalışma koşulları, bünye... hepsi etkiler hayat verimini. Yorulunca burnu kanayan insanın bünyesi de çok güçlü olmasa gerek

Herkes senin gibi değil ki ablacım sakin ol sakiiiiiinnn
Neden değil ya ama.ben de normal birninsan değil miyim? Onu bile yapmıyor ki.markete gitmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…