- 5 Ağustos 2017
- 225
- 116
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Neyin mutluluğu bu ya? Adam yarın bir gün bırakacak gönül eğlendiriyor arkadaşınla. Karısı ile ilişkisi yokmuş öyle mi? Yedin mi sen bunu? Bal gibi de karısı ile ilişkisi var. Böyle adamlar eşlerine yakalanınca ne diyor biliyor musun? O kadın bana musallat oldu peşimi bırakmadı ben seni seviyorum karıcım.Olum de dahil daha buyuk acilar yasadim ama buna dayanamiyorum.
Yani mutlular hayatlarini yasiyorlar..ben hayir dedim ama onlar mutlu..mutlu olamazlar evli vs buna inanmiyorum..mutlular..ve benim canim cok aciyor.aciyo ya napayim.siz yargilasan8z da aciyo gercek bu..engel olamiyorum.
cok da mutlularmis.
Neyin mutluluğu bu ya? Adam yarın bir gün bırakacak gönül eğlendiriyor arkadaşınla. Karısı ile ilişkisi yokmuş öyle mi? Yedin mi sen bunu? Bal gibi de karısı ile ilişkisi var. Böyle adamlar eşlerine yakalanınca ne diyor biliyor musun? O kadın bana musallat oldu peşimi bırakmadı ben seni seviyorum karıcım.
Ozaman adamı kabul etseydin boşanır senle olurdu bacımAdam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim
Tövbeler olsun,adam karaktersiz ne duygusali Allah ini seversen bildiğin karaktersiz,şöyle anlatayım KA_RAK_TER_SİZ yapma gözünü seveyim bosanirmis o bosansin ben saçımı üçe vururum evde karısıni yaglayıp ballamiyorsa ne olayim.Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?