Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Ozaman adamı kabul etseydin boşanır senle olurdu bacım
Etmedim.o adam bekar olsaydi da ben o adamla yapamazdim..ama seviyorum..bu daha asagida..ne duygumun arkasinda durabiliyorum ne icim acimadan kararimin arkasinda..canim yaniyo.bazen mantik kar etmiyor

Bence gidip psikolojik destek almalısın.
Nitekim şrfsz dediğimiz bir tip için üzülüyorsun bu da senin ruhsal açıdan sağlıklı olmadığını gösteriyor.

Hayır evli adamdan ne bekliyor(sunuz)lar anlamıyorum.
Adam düzgün biri olsa zaten bunu yapmazdı.

Hicbir beklentim yok..yoktu..yani yapmadim zaten ben kabul etmedim..ama biliyorum ki o kadin arkamdan onun bana ilgisini de bildigi icin onu dolduruyor..beni kotuluyor..ve mutlular..bu beni uzuyo ben yenidrn adapte olamiyorum hayata..bu aksam.disari cikacaktik iptal ettim mesela..kimsryi gormek hicbisi yapmak istemiyorum.mutsuzum ya cok

Beklentisi olmayan biri bu kadar üzülmez.
Bazı şeyleri kendinize itiraf edip kabullenin bari!

Etmedim.o adam bekar olsaydi da ben o adamla yapamazdim..ama seviyorum..bu daha asagida..ne duygumun arkasinda durabiliyorum ne icim acimadan kararimin arkasinda..canim yaniyo.bazen mantik kar etmiyor
Çok takıntı yapmışsın sen bence .bir an önce düşüncelerinden kurtul ..mantık kar etmiyor ama yapıcak bişeyde Yok . Zamanla acın geçer . Düşünüp kendini doldurma derim .

Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim
Bu pişmanlık nedir? İcraat yapmayı geçtim ileride evlendiğin kişi için biri bu duyguları beslese hoşuna gider mi?Adam mı bitti nasıl insanlarsınız ya?Sadece size değil lafım bu tür adamların pardon adam demişim yaratıkların da kanı beş para etmez.

Kardes sen dogru yolda olduguna emin misin ?
Daha once de sevmedigin bi adamla evlenecektin kafaniza gore yasiycaktiniz
Simdi de diyosun evli adami unutamiyorum
Nasil bi hayat yasiyon ya sen
Ananiz babaniz nerde ya yok mu kardesin
Bu kadar boslukta olunur mu ya
Adam evliiii anliyon mu evliiii hay Allahim ya bazen gercekten insanlar baslarina geleni hakediyorlar

yanarım yanarım da kimseyi aldatmayan ben darbe üstüne darbe yerken , böyle adamların bulaştığı her kadın tarafından sevilmesine yanarım

sevginizi hakedene verin lütfen

Ya ne mutlu olacaklar adam evliymiş ne mutlusu. Karısı öğrensin de o kızı o zaman görürüm mutluluklarını. Adam karıcım karıcım gezer affetsin diye, kızı da öyle bırakır ortada.

Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim
Yapmayın etmeyin bunu kendinize Allah’ın aşkına.Ne duygusallığı,ne boşluğu resmen Karaktersizlik,Kişiliksizlik,şeref yoksunu biri ya.Sen olmassan başkası olur demiş açık açık benim karakterim yok Çiçek’ten çiçeğe konarım demiş işte adam.Sanki evli olup başkasıyla birlikte olmak normalmiş gibi çok mutlular ne ya, kurtulduğunuza şükredin ve en kısa zamanda profesyonel bi destek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…