- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Etmedim.o adam bekar olsaydi da ben o adamla yapamazdim..ama seviyorum..bu daha asagida..ne duygumun arkasinda durabiliyorum ne icim acimadan kararimin arkasinda..canim yaniyo.bazen mantik kar etmiyorOzaman adamı kabul etseydin boşanır senle olurdu bacım
Hasta oldum yeni toparladim bunu duydum yine hasta olacagim.samimiyet yok derken..Kıytırık konular insanlar ve duygular zerre samimiyet doğruluk yok
Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim
Hicbir beklentim yok..yoktu..yani yapmadim zaten ben kabul etmedim..ama biliyorum ki o kadin arkamdan onun bana ilgisini de bildigi icin onu dolduruyor..beni kotuluyor..ve mutlular..bu beni uzuyo ben yenidrn adapte olamiyorum hayata..bu aksam.disari cikacaktik iptal ettim mesela..kimsryi gormek hicbisi yapmak istemiyorum.mutsuzum ya cokBence gidip psikolojik destek almalısın.
Nitekim şrfsz dediğimiz bir tip için üzülüyorsun bu da senin ruhsal açıdan sağlıklı olmadığını gösteriyor.
Hayır evli adamdan ne bekliyor(sunuz)lar anlamıyorum.
Adam düzgün biri olsa zaten bunu yapmazdı.
Saflik degil de gucsuzumsafmısın?
adam çok duygusalsa mutsuz olduğu için boşansın madem.
hem bekar olunca aşık olma şansı artar bak mesela sen..
Beklentisi olmayan biri bu kadar üzülmez.Hicbir beklentim yok..yoktu..yani yapmadim zaten ben kabul etmedim..ama biliyorum ki o kadin arkamdan onun bana ilgisini de bildigi icin onu dolduruyor..beni kotuluyor..ve mutlular..bu beni uzuyo ben yenidrn adapte olamiyorum hayata..bu aksam.disari cikacaktik iptal ettim mesela..kimsryi gormek hicbisi yapmak istemiyorum.mutsuzum ya cok
Çıcığı vırdırGeri zekalı neden boşan mı yormuş?
Çok takıntı yapmışsın sen bence .bir an önce düşüncelerinden kurtul ..mantık kar etmiyor ama yapıcak bişeyde Yok . Zamanla acın geçer . Düşünüp kendini doldurma derim .Etmedim.o adam bekar olsaydi da ben o adamla yapamazdim..ama seviyorum..bu daha asagida..ne duygumun arkasinda durabiliyorum ne icim acimadan kararimin arkasinda..canim yaniyo.bazen mantik kar etmiyor
Bu pişmanlık nedir? İcraat yapmayı geçtim ileride evlendiğin kişi için biri bu duyguları beslese hoşuna gider mi?Adam mı bitti nasıl insanlarsınız ya?Sadece size değil lafım bu tür adamların pardon adam demişim yaratıkların da kanı beş para etmez.Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ha deniyor yani elindekini de kaybetmek istemiyor ya aşık olmazsam karımda bir köşede dursun diyorAdam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Olum de dahil daha buyuk acilar yasadim ama buna dayanamiyorum.
Yani mutlular hayatlarini yasiyorlar..ben hayir dedim ama onlar mutlu..mutlu olamazlar evli vs buna inanmiyorum..mutlular..ve benim canim cok aciyor.aciyo ya napayim.siz yargilasan8z da aciyo gercek bu..engel olamiyorum.
Yapmayın etmeyin bunu kendinize Allah’ın aşkına.Ne duygusallığı,ne boşluğu resmen Karaktersizlik,Kişiliksizlik,şeref yoksunu biri ya.Sen olmassan başkası olur demiş açık açık benim karakterim yok Çiçek’ten çiçeğe konarım demiş işte adam.Sanki evli olup başkasıyla birlikte olmak normalmiş gibi çok mutlular ne ya, kurtulduğunuza şükredin ve en kısa zamanda profesyonel bi destek alın.Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Saflik degil de gucsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?