- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Ha deniyor yani elindekini de kaybetmek istemiyor ya aşık olmazsam karımda bir köşede dursun diyor
Hanimefendi ev,is,numara her seyi degistrik zaten daha nasil kacilitNe buluyorsunuz evli barklı adamlardan ya. Ayrılmış kurtulmuş olmanıza sevinmek yerine hala ah vah ediyorsunuz, sizin yerinize geçen yeni ikinci kadın için kahroluyorsunuz.
Çok mu mutlu oluyorsunuz ikinci kadın olarak? Çok mu güzel bir şey yasaklar? Bir kadın olarak yuvaya saygı çok mu zor? Hadi adam belli, e siz evli adamdan neden kaçmıyorsunuz? Yarın başınıza gelse böyle bir durum sayar söversiniz ama.
Resmen adam gelse koşarak gideceksiniz.
Neyin kaçması yaaaa :) koşacaksın resmen dönse. Neyse. Müstehak.Hanimefendi ev,is,numara her seyi degistrik zaten daha nasil kacilit
Donemez cunku bulamaz oyle bi ihtimal yok..sosyal medyada dahil kapali..ulasma imkani yok..birakmadim yolNeyin kaçması yaaaa :) koşacaksın resmen dönse. Neyse. Müstehak.
Tamam bacım git köşende sen bir güzel üzül üzül dur.Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim
OlduTamam bacım git köşende sen bir güzel üzül üzül dur.
Biz de keyfimize bakalım.
Bence de oldu.
ben olsam karısına dersim o arkadaş olacak gerizekalıyada evli adamla ne işi var diye sorardımBirini cok sevdim..evli idi ve ben iliskinin baslamasina izin vermedim.basta evliligini bilmiyordum.iliski baslamadan ogrendim.ve olmadi.cok yalvardi..hayir dedim ama.hayatimin askiydi sanirim.ben bu kadar beni ceken baska bir adam hatirlamiyorum..
Tabi o sana asigim dese de reddetigim 8cin baskasi olacak zaten esimle iliskimiz yok baskasiyla olacagim sen ise cok uzuleceksin dedi.evimi isimi numarami her seyimi degistirip sosyal medyami da kapayim resmen kayiplara karistim..haberini aldim dun arkadasimla beraberlermis.arkadasim da pek sayilmaz ya arkamdan kuyumu kazan biri..cok da mutlularmis..ama ben uzuntuden yine yiyip icememeye basladim..yine hasta olacagim.cok mutsuzum
Sevgilisi fegildim biz hic baslamadikAdamın dediği oldu üzüldün yani.
Doğru bir karar verdim derken neden kararının doğruluğuna inanmıyorsun ki?
Sen Allah bilir adamın kaçıncı sevgilisiydin.. Bir cibiliyetsiz için üzülmeye değer mi?
Ayrıca mutlu falan olmayacaklar o kadın da pişman olacak. Tükenecek adam boşansın diye beklerken. Boşanıp onunla evlense bile hep şüphe ile yaşayacak..
O kiz onunla evlenmez zaten..Adamın dediği oldu üzüldün yani.
Doğru bir karar verdim derken neden kararının doğruluğuna inanmıyorsun ki?
Sen Allah bilir adamın kaçıncı sevgilisiydin.. Bir cibiliyetsiz için üzülmeye değer mi?
Ayrıca mutlu falan olmayacaklar o kadın da pişman olacak. Tükenecek adam boşansın diye beklerken. Boşanıp onunla evlense bile hep şüphe ile yaşayacak..
Kime asik olacagimizi secemiyoruz ama dogru iliskiyi secebiliyiruz ben dogru olani sectim.ama mutsuzum.ya niye anlamak bu kadar zor..Evli adam arkadasinlâ ve mutlu diye uzuluyorsun. Hmmm böyle sahsiyetsiz şahsiyet hayatının aşkı ve Sen evli olduğunu duymânâ bilmene rağmen hala onda aklın. Kusura bakmayın ama üzülmeye hasta olmaya dahi hakkınız yok .
Birini cok sevdim..evli idi ve ben iliskinin baslamasina izin vermedim.basta evliligini bilmiyordum.iliski baslamadan ogrendim.ve olmadi.cok yalvardi..hayir dedim ama.hayatimin askiydi sanirim.ben bu kadar beni ceken baska bir adam hatirlamiyorum..
Tabi o sana asigim dese de reddetigim 8cin baskasi olacak zaten esimle iliskimiz yok baskasiyla olacagim sen ise cok uzuleceksin dedi.evimi isimi numarami her seyimi degistirip sosyal medyami da kapayim resmen kayiplara karistim..haberini aldim dun arkadasimla beraberlermis.arkadasim da pek sayilmaz ya arkamdan kuyumu kazan biri..cok da mutlularmis..ama ben uzuntuden yine yiyip icememeye basladim..yine hasta olacagim.cok mutsuzum
Olum de dahil daha buyuk acilar yasadim ama buna dayanamiyorum.
Yani mutlular hayatlarini yasiyorlar..ben hayir dedim ama onlar mutlu..mutlu olamazlar evli vs buna inanmiyorum..mutlular..ve benim canim cok aciyor.aciyo ya napayim.siz yargilasan8z da aciyo gercek bu..engel olamiyorum.
Esi biliyor daha onceden aldattigini.bosanmiyor.ayrica esine soylesem ne olacak.inkar edecekler..resim falan cekmeliyim bunu da su an yapamam ama inan bana ileridr yapacagim.
Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim
Sevgilisi fegildim biz hic baslamadik
O kiz onunla evlenmez zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?