Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Ne buluyorsunuz evli barklı adamlardan ya. Ayrılmış kurtulmuş olmanıza sevinmek yerine hala ah vah ediyorsunuz, sizin yerinize geçen yeni ikinci kadın için kahroluyorsunuz.
Çok mu mutlu oluyorsunuz ikinci kadın olarak? Çok mu güzel bir şey yasaklar? Bir kadın olarak yuvaya saygı çok mu zor? Hadi adam belli, e siz evli adamdan neden kaçmıyorsunuz? Yarın başınıza gelse böyle bir durum sayar söversiniz ama.
Resmen adam gelse koşarak gideceksiniz.

Adamın umurunda bile değilsin. Zannediyorsun ki sana aşık! Konuşmaların o kadar anlaşılır ki! Sana aşık bu adam ve senin için karısını boşayacak sana gelecek zannederken öteki kadına gitmesi zoruna gitmiş!
Ondan bu hallerin.
O kadar belli ki kafandan geçenler!
Yeminle tiksindim!

Ha deniyor yani elindekini de kaybetmek istemiyor ya aşık olmazsam karımda bir köşede dursun diyor

ayşe, fatma, hayriye haydi çiftetelliye diyor..

düzelmiyor sen ve arkadaşın gibileri bu adilere aşık olmaya devam ettikçe, bu şekil sen olmazsan beriki işte..
insanda biraz gurur olur yahu, bırak aşkı yüzünü bile görmek istememen lazım.
seni metres yapamazsam arkadaşını yaparım diyecek kadar yüzsüz arsız bir adam için acı çekmek

Hanimefendi ev,is,numara her seyi degistrik zaten daha nasil kacilit

Senden alamadığını başkasından almak içnin bir ilişkiye başlamış bu kadar karaktersiz bir insan için üzülmeyi nasıl başarıyorsunuz ya adam seni sevse zaten başkasıyla olamaz hiç mi başka erkek kalmadı bir dünyada o mu var depresyona giriyorsunuz

Sanırım olaylarda yaşanan duygularda bir karışıklık var; arkadaşınız sonu olmayacak bir ilişkiye girdiği için mutsuz, böyle bir ilişkiden kendinizi kurtardığınız için de siz mutlu olmalısınız bu durumda. Bu şimdi olmuyorsa da bir süre sonra olacak emin olun, bekleyin ve görün..

Evli adam arkadasinlâ ve mutlu diye uzuluyorsun. Hmmm böyle sahsiyetsiz şahsiyet hayatının aşkı ve Sen evli olduğunu duymânâ bilmene rağmen hala onda aklın. Kusura bakmayın ama üzülmeye hasta olmaya dahi hakkınız yok .

ben olsam karısına dersim o arkadaş olacak gerizekalıyada evli adamla ne işi var diye sorardım

Adamın dediği oldu üzüldün yani.
Doğru bir karar verdim derken neden kararının doğruluğuna inanmıyorsun ki?
Sen Allah bilir adamın kaçıncı sevgilisiydin.. Bir cibiliyetsiz için üzülmeye değer mi?
Ayrıca mutlu falan olmayacaklar o kadın da pişman olacak. Tükenecek adam boşansın diye beklerken. Boşanıp onunla evlense bile hep şüphe ile yaşayacak..

Sevgilisi fegildim biz hic baslamadik

O kiz onunla evlenmez zaten..

Kime asik olacagimizi secemiyoruz ama dogru iliskiyi secebiliyiruz ben dogru olani sectim.ama mutsuzum.ya niye anlamak bu kadar zor..

Dğrunun yükünü taşımak zordur.
Şöyle düşünün evli ya da bekar bu adam bir şeyşeri göze almaya değmezmiş. Aşık vs eğilmiş. Derdi aldatmakmış karısını. Ne mutlu size ki oyununa gelmemişsiniz.

Esi biliyor daha onceden aldattigini.bosanmiyor.ayrica esine soylesem ne olacak.inkar edecekler..resim falan cekmeliyim bunu da su an yapamam ama inan bana ileridr yapacagim.

Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim

Sevgilisi fegildim biz hic baslamadik

O kiz onunla evlenmez zaten..

Senin sonunu hiç iyi görmüyorum. Sen de yüksek bir ikinci kadın olma potansiyeli var. Adam şimdi mesaj atsa koşa koşa gidecek gibisin. Kesin paralıdır da..

Kendini ağırdan sattın ama adam blöfünü yemedi gitti başka saf buldu ona yamandı sen de elin boş kaldın diye ağlıyorsun... Ben mutlu! olamadım o oldu he.. Önündeki maçlara bak artık ne yapacaksın

Adam adam diyorum da lafın gelişi gerekli sıfatı ekler zaten aklı başında üyeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…