- 23 Haziran 2017
- 225
- 157
- 33
- Konu Sahibi olucakemel
-
Faturalar kira geçte olsa çalıştığı zaman ödeniyor güzel getirili bir inşaat işi biliyor. Evin yiyecek yönünden eksiği olmuyor çünkü yemeği seviyor.Karnımız doyuyor ama sosyal hayat özgüven kalmadı.Tembel adamla çok zor.
Ne yiyip içiyorsunuz?
Faturalar ne oluyor?
Allahım korusun hasta olsanız sigortanız da yok.
İçinizi çok kararttım ama maalesef bunlar gerçek.
Şimdi çalışmıyorum bulurum iş zor değil. Babamın evinde küçücük bir odamız var çocuk ilk okula gidecek bunun yanında babam zor bir adam.Neden ayrılmaktan bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum
İşinizde varmıs
Ayrılalım diyosunuz kabul etmiyor ne demek sizde ayrılabilirsiniz
Hayat mutsuz gecirmek icin cok kısa
Olmuyorsa zorlamayın
İyi de geç ödemek normal mi kiradır,faturadır?Faturalar kira geçte olsa çalıştığı zaman ödeniyor güzel getirili bir inşaat işi biliyor. Evin yiyecek yönünden eksiği olmuyor çünkü yemeği seviyor.Karnımız doyuyor ama sosyal hayat özgüven kalmadı.
Bi süre sonra kendiniz ayrı eve çıkarsınızŞimdi çalışmıyorum bulurum iş zor değil. Babamın evinde küçücük bir odamız var çocuk ilk okula gidecek bunun yanında babam zor bir adam.
Sigorta sorun olmuyor devletin sağladığı oluyor, en son benim çalıştığım dönemden yararlandıkİyi de geç ödemek normal mi kiradır,faturadır?
Sigortanız yok galiba?
Ağlıyor karşımda, tek tek aileme düzeleceğini anlatıyor ailemde aşırı merhametli bende aynı huydayım ezip geçemiyorum.ayrılmak istiyorum kabul etmiyor derken? medeni kanun diye bişey var ve boşanmak için kocanın izni gerekmiyor.
Ağlıyor karşımda, tek tek aileme düzeleceğini anlatıyor ailemde aşırı merhametli bende aynı huydayım ezip geçemiyorum.
Çalıştığınız dönemde yararlanmanız normal değil mi zaten?Sigorta sorun olmuyor devletin sağladığı oluyor, en son benim çalıştığım dönemden yararlandık
Annemlerle aynı apartmanda 1+1 evdeyiz planlı geldim zaten buraya. evden gitmiyor ailem 100% arkamda olamıyo çok yaygara yapıyo seviyorum ayrılmam tamam çalışıcam... Yuvada kolay bozulmuyor tamam düzelir kızım biraz daha bakalım diyorlar.Bi süre sonra kendiniz ayrı eve çıkarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?