Doğruyu bulamıyorum

13 senelik evliliğini 10 gün önce çatır çatır boşaya boşaya bitirdi arkadaşım.

5 yıl önce ayrılmak istediğinde eşi intihara kalkıştı kız bir şans daha verdi yerlere yattı herif.
Ayrılamazsın dedi ölürüm dedi gitme dedi kız koydu kapının önüne
Hatta gülmekten kopmuştum ki tamam madem sen git ben bu evde çocuğumla yaşarım dedi adam
Evler ayrıldı hepimize bütün hünerlerini sergiledi tabi Hakan efendi ağladı zırladı. İşe girdim dedi.
Aaa dedik bak çalışıyor bu sefer anladı yok anam 2 gün sonra duyduk ki çıkmış işten acıklı müzikler çalıyomuşta atolyede ağlıyormuş çalışamazmış

Yine aynı yine aynı.....

Çalıştığınız dönemde yararlanmanız normal değil mi zaten?
Önemli olan sürekliliği değil mi?
Bu akşam acil bir durum olsa mesela?
Acil ücretsiz. Geliri düşük olanlara devlet sağlıktan yararlanma fırsatı veriyor.
Benim eşimde düzelmez olan bana oluyor cesaretimi toplamam lazım

Acil ücretsiz. Geliri düşük olanlara devlet sağlıktan yararlanma fırsatı veriyor.

Acilin ücretsiz olduğunu biliyorum da her hastalıkta acile gidilmez ki...
Kronik bir durum olsa acilde uzman doktor bulamazsınız ki.
Neyse...
Yani uzun lafın kısası gerçekten ayrılmak istemiyorsanız bu şekilde devam edin. Yok ben çekemem diyorsanız açın davanızı...

neden sadece kadınlar ayrılmaktan korkar ben hıc anlamam
o korkmuyor sızı kaybetmeye boyle yasıyor kendı kendıne
neyıne guvenıyor kı bu adam

sız bu adama mecbur degılsınız kı

Valla anayasa kararı vermiyosun kuzum ne cesareti istemiyor musun bu adamı? Yanında uyumak falan istemiyomusun ? bitmiştir... Ben seni istemiyorum net.... Git söyle ya biz bu hale getiriyoruz adamları zatn

neden sadece kadınlar ayrılmaktan korkar ben hıc anlamam
o korkmuyor sızı kaybetmeye boyle yasıyor kendı kendıne
neyıne guvenıyor kı bu adam

sız bu adama mecbur degılsınız kı
2 küçük kız çocuğu var düzelmesini beklemem onlar için.
Valla anayasa kararı vermiyosun kuzum ne cesareti istemiyor musun bu adamı? Yanında uyumak falan istemiyomusun ? bitmiştir... Ben seni istemiyorum net.... Git söyle ya biz bu hale getiriyoruz adamları zatn
Zaten adam benle yatmıyor ki yatakta rahat edemiyor tv karşısı daha iyiymiş. Yüzünü görmeye tahammülüm kalmadı.

2 küçük kız çocuğu bunşar

Zaten adam benle yatmıyor ki yatakta rahat edemiyorum çok sıcakmış oda
e ıkı kız cocuguysa nolmus kı
benımde var cocugum ?

cocugunuz yan gelıp yatan sadece yıyıp ıcıp yatan bır erkegı rol model alıp oyle bır adamla evlenebılırler bunu normal karsılayıp devam ettıgınız ıcın
?
bunu benımsetıyorsunuz farkında olmadan

o adamın yanlıs oldugunu normal olanın herkesın ayakları ustunde durması gerektıgını aıle kavramının bambaska oldugunu ogretmenız ıkı kız cocugunun gelecegı ıcın daha dogru degıl mı ?

Doğru söylüyorsun farkındayım şimdi çok küçükler babaya çok düşkünler biraz daha beklesem mi bıçak gibi bitirsem mi yada bi umut kızları için düzelir diye düşünmekten uyuyamaz oldum. Gerçekten zor bir karar.

Ben de çocuktan sonra 16 ay çalışamadım. Eşim çalışmasına rağmen yetmiyordu, çalışmasa ne olurdu düşünemiyorum? Kaldı ki sizin 2 çocuğunuz var. Ben 5 ay olacak çalışıyorum daha yeni yeni oh demeye başladık. Gerçekten fazla bile dayanmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…