Doğruyu söyle!......

esım yok ama sevgılımden hıc saklamadım
alttakı ıstedgın kıyafetı alamyınca delırırmısın ?

hayır tabıkııı temizlik hastası bi insan yapamaz bunu .s
alttaki mutfagi iki gün pis bıraktınmı hiç temizlemediğin oldumu?

1 gün olmusturda 2 gün olmamıstır mutfak pis olunca rahat edemem ben......

sen altta ki hiç 1 hafta banyo yapmadıgın oldu mu?

Oldu 1999 depreminde yemek zor bulduk ilk günler

Seni nasıl buldum cornim

Alttakii arkadaşımm en son kime ve ne yalan söyledin :26::26:

.

kayınvalideme çok iyiyim belim de iyi hasta değilim dedim

altta ki hiç evde bir şeye zarar verip kimsenın haberı olmadan ortadan kaldırdın mı?

Son düzenleme:
kayınvalideme çok iyiyim belim de iyi hasta değilim dedim

altta ki hiç evde bir şeye zarar verip kimsenın haberı olmadan ortadan kaldırdın mı?

Ayyyy o kadar olmuştur kiii sakarım ben, annemlerin sehpasının tekeri kırılmıştı söyleyemeden geldim hala utanıyorum :26::26:

Alttaki, küfür edermisin?

.

Ayyyy o kadar olmuştur kiii sakarım ben, annemlerin sehpasının tekeri kırılmıştı söyleyemeden geldim hala utanıyorum :26::26:

Alttaki, küfür edermisin?

.

öhöhöhööhöhö yani şöyle okkalı kayamam ama ufak tefek şeylerim vardır...ama utanırım ya

altta ki hiç yemek yaktın mı? ama bayagı yanmış olması lazım dumandan göz gözü görmücek

yok sadece dibi tuttu o derece yakmadım hiç

alttaki seni herkesin yanında gülme tutup kendine hakim olmadığın oldumu hiç rezil olacak kadr?

evet durduk yere biile gülme krizi tutar bazen sınıf sessizken olmuştu bi kere hoca dışarı çıkardı beni çok gülüyorum diye :) cıkınca devam ettim gülmeye
alttaki annenin cok sevdiği yemek tabaklarından birini kırıp gizlediğin oldumu :)?

Hiç tabak kırmadım ama bilerek ve isteyerek bardakları kırıyordum çok fazla olduğu için ve gizlemezdim.

Alttaki hiç iki haftadır yatakta olan nevresime parfümü boca edip yeni yıkanmış süsü verdin mi?

hayır

Alttaki gizlice gece evden çıkıp sevgilinle buluştunmu yada gece sizin evinizin önüne geldimi

çoooooook :) genelde böle yaparım ck heyecanlı oluyo ama :d
alttaki evde çekirdek cıtlayıp yerdki kabukları gördüğün halde süpürmediğin oldumu?

çoooooook :) genelde böle yaparım ck heyecanlı oluyo ama :d
alttaki evde çekirdek cıtlayıp yerdki kabukları gördüğün halde süpürmediğin oldumu?

Olmadı annem öldürür
Alttaki eve misafir geldiğinde annene 'misafirlere uyuduğumu söyle' dedirttin mi? :)

Eveeeet

Alttaki; bir arkadaşınla buluşacağında daha evden çıkmamışken yolu yarıladım dedin mi?

ay ne söyledim acabaa

akşama ne yicez dedi sevgilim ben biliyorum dedim ama bilmiyorum

Alttaki sen telefonda bilmediğin nuamra çeviirip aradınmı birini

Hayır...............

Alttaki; sevgilinin yanında gazını kaçırıp ses başka yerden geliyormuş gibi yaptın mı ( bir arkadaşım yapmış bunu anlattı epey güldüm aklıma geldi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…