Doğruyu söyle!......

gizli degl alanen yaptgm bşeydi ta ki dyete başlyana kadar gece bşeyler yerdm
alttaki soyle hadi hiç toplu spor yapılan yerlere gdp de spor hocası bakmadagnda yaptrdıgı hareketleri kaytardın mı?

gittimde kayataramadım canım arkadaşımdı zaten ben kaytarsam diğerleride yüz bulurdu yapamazdım ayrıca peşpeşe 2 derse girip benide zorla soktuğu halde kaytaramıyordum şimdi alttaki söylermisin toplu taşıma aracına bindiğinde seni sıkıştıranın karnına dirsek atmak istedinmi hiç?

valla yaptımm bilee oh olsunnn
alttaki hiç ayrılmak isteyipte bi türlü ayrılamadığın bi sevgilin oldu mu?

hayıııııııııırrr ilkim sonum mutluluğum aşkımı çooook seviyorumm
kulaklıkla telefon konuşurken etrafında delirdiğini sanan birsürü insandan biri yanına gelip hasta olduğunu falan sordu mu hiç

ben kulaklk kullanamadm hiç sevmedm kulaklıgı ama kullananlar gece yarısı yurtta koridorda karşma çıknca bi tırsıordm ne yalan soleym
hiç olmadk bi yerde gülme krizine tutuldun mu hiçç ?

ben kulaklk kullanamadm hiç sevmedm kulaklıgı ama kullananlar gece yarısı yurtta koridorda karşma çıknca bi tırsıordm ne yalan soleym
hiç olmadk bi yerde gülme krizine tutuldun mu hiçç ?

hemdee nasıllll

altaki başkasına sinirlenip hıncını
kocandan yada çocuğundan çıkardığın oldumu

Evet geçirdim.
Sen hiç sana anlatılan bişeyi ağzından kaçırıp başkasına anlatarak pişman oldun mu?

Hayır iyi sır tutarım, anlatma gereği duysam da olayları isim vermeden anlatırım
Sen hiç canın sıkılınca eline makas alıp saçını kestin mi?

kısmen...
en azından kalacak yerim vardı :))

alttaki bulaşık telleriyle saatlerce temizlesen anca düzelecek olan bi tencereyi hiç çöpe attın mı???

yapmam mı çok defa
alttaki sen hiç ders de oje sürerken hoca seni farkedip kafana vurduğunda suratına bulaşan ojeyle hocanın suratına baka baka ben bisey yapmadım dedin mi?

ben değil de en yakın arkadaşımın başına geldi bu.ben de yanındaydım.hemi de üniversitede.kız okula geldi bir baktık ayağında pofuduk terlik.
ama çok şeker bir şeydi.yanlışlık ayağına terliklerini de göstermek istemiş olabilir hala şüpheliyim.

alttaki sen hiç önemli bir yerde gaz kaçırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…