Doğruyu söyle!......

arkadaşınla aynı rezıllığı paylaşıyoruz ay yok gaz çıkarmadım olsa utancımdan ölürdüm galıba

alttakı pekı sen hıç yolda yürürken koca levhayı görmeyıp ona çarptın mı?
Yada başka bırşeye?

kaçırdım eş dost toplanmış yemek yerken masada kaçdı gitti çok utandım

altaki sen hic hastanede ayağına galoş giyip sonra hastaneden o galoşla çıkıp şakır şukur galoş sesiyle yolda yürüyüp sesin nerden geldiğine bakındın mı?

pardon yeni gördüm. levhaya değilde kavgaya bakarken citlerle cevrili agacı görmeyip çarpıp dibine devrildim.

allata ki sen hiç uyurken deprem oluyo sanıp bütün ev halkını toplayıp kanepenin dibine yatırdın mı?

evet, sevgılımı masanın altına soktum deprem oluyor dıye, bende tam evden kaçıyordum, uyandım.. meğersem rüyamışşş

alttakı sen hıç hastanede sıra beklememek ıçın çok hasta numarası yaptın mı? bayılma numarası felan yaptın mı

hatırlamıyorum

alttaki sen iki arkadaşın kavga saç baş kavga ederken güle güle onları ayırmadan izlediğin sonrada ayrımadın bizi güldün diye fırça yediğin oldumu?

hatırlamıyorum

alttaki sen iki arkadaşın kavga saç baş kavga ederken güle güle onları ayırmadan izlediğin sonrada ayrımadın bizi güldün diye fırça yediğin oldumu?

yok olmadı genelde bende dalarım
hey alttaki sen hiç öğretmenine aşık oldun mu?

hayırrrrrrrrrr :)))

alttaki senn sokağın ortasında bas bas seni seviyorum deip öptün sarıldınmı

hayır ama kendimi sırtında taşıtmıştım bi kere,yolun ortasında =)) ama şimdiki sevgilimle böyle bi şeyin ihtimal bile yok ne yazıkki,o yolda sevgi gösterilerinden hiç hoşlanmaz,kardeş kardeş gezeriz ...

alttaki sen hiç komşunun internetni kaçak kullandın mı:)

Hayır.. İnternetim 7 / 24 Online..
Alttaki Sen Küçükken Balkonda Bekleyip Sokaktan Geçenlerin Kafasına Su Döktün mü ?

Son düzenleme:
yaptım yaptım eveeeett :)))

peki alttaki,senin hiç saçına sakız yapıştı mı??Annen saçının orasını kesmek zorunda kaldı mı???

yok hiç yapşmadı
bi sakzlı soru da bende he alttaki sakızı atmak zor geldi die hiç yuttgn oldu mu küçükken degl şimdi yani koca kazıkken

Ben genelde yutuveririm

Alttakiiiiiii sennn hiç çiğ kıymanın tadına baktın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…